Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jooo.Eztet kéne berendelnem.De picit fura a webes felület.
http://www.akciosgumik.com/gum...
Köszönöm! Már hiányoltam, hogy valaki felhozza miket is firkáltak abba a bibliába, ami neked ott mindig kéznél van! Pedig abba a bibliában annyit nem tudott az az istenetek leírni: Egy közepes sárga törpecsillag mellett vagytok a harmadik bolygón a tejút-nevezett csillagrendszeretekben . Csak a kőtábla volt amit az "isten" adott nektek, (A papok által kitalált"törvényekkel" nem pl. krómacél tábla ,De neeem! Még legendát sem voltak képesek gyártani?? !! Itt a "törvénytábla"( kőtábla) az ékírásával , hogy :Itt van bsszátok + a 10 parancsolatotokat zsidók !!? De ez még hagyján! De most amikor az ember kijutott az űrbe , hogy ekkora legyen a sötétség??!
Én nem vettem tőlük még, de sok kollégám dícséri őket, visszatérő kuncsaftok.
4em panelban én vok a háztekknika. Viszem a cájgom szépen köszönök, kézcsókolom baszomalásan jöttem fúrni.
Ma vettem 1 litert.
Győr-ménfőcsanaki akciósgumiról tapasztalat?

http://www.akciosgumik.com/kapcsolat
A drága, márkás neves bútorokat is ki kell rögzíteni a falhoz mert nyeklik összevissza ami magasabb nagyjából 1méternél. Hiába ragasztott tiplizett hátfalas bútor.
Olaj?
Dobd be a gumitémát.
A gond többféle.Az egyik hogy kurvára nem egyenesek és függőlegesek a falak.És a padló is sok kihívást rejt a vízszinben.
Volt olyan hogy kiesett az állítóláb akkorát lejtett a sarok.
De volt olyan panel ahol a folyosó 100cm volt az egyik 110 a másik végén.
Aztán a szegélyek miatt nem lehet betenni falnak.
Ez sokat segít a stabilitáson.
Ha nincs nekitámasztva a nagy 270 320-as szekrények,főleg a baszomnehéz tükrös tolóajtókkal becsukáskor rendesen járnak.
tökmindegy miből vannak.
Szóval jobb a falhoz csavarni 2 helyen.
Beborult mint az állat, és szemerkélt előbb ! Már alig 100 nap és itt a tavasz!
Mikor volt itt utoljára motoros téma?
Bőven lehetne vissza lapozni...

Amúgy jövőre váltasz az új K1600-ra?
Azért valljuk be, ez a falra csavarozás durva... azért kell oda csavarozni, mert magától meg se áll egyenesen mert szemétből van. Játszottam ezt egy 3 ajtós IKEA-val, pedig még olcsó se volt...
A másik, hogy panelbe lett. Na most ott tiplizd a falba Nincs minden házban ütvefúró, ami viszi a vasbetont Utána persze 2 hét után rájönnek, hogy nem is ide kéne rakni a szekrényt, vagy ami még jobb, hogy 20 centivel arréb kéne Aztán úgy néz ki a fal, mintha egy maffia leszámolás lett volna bent
Persze ha az ütvefúró mellett van gletted, színazonos festéked, akkor semmi baj jöhet a fos IKEA bútor
nem arról volt szó, hogy ide csak motoros témákat lehet írni?
Pipi kategória,el sem olvasom.
Komoly elemzés....
csak a te kedvedért megkeresem mert még a bibliában is le van irva
eljő majd egy stílus, egy új stílus, az igaz stílus és trance lesz a neve
sokan támadják majd, de ti ne foglalkozzatok vele, buzi ez mind
ez az úr szava és akarata

ennyi b+
Nem véletlen! Ez, meg a Fear of the dark szerintem a legismertebb! Bár én a Virtual Xl albumot szeretem legjobban,a második a Powerslave.
Majd minden koncertjükön eljátszák a számot!
a szervezet termeli a zenétől

a trance az úr hangja
Ha már zene !
1 BILLIÓ megtekintés !
http://youtu.be/CSvFpBOe8eY
Aki drog nélkül képes hallgatni a drogos tüc-tüc zenét, na az egy igazi idióta.
Ezen a zenén kár vitatkozni, mert mindenki idióta aki nem a drogos tüc-tüc zenét hallgatja
Ez már a brit tudósok is megállapították
Az!Gondolom,nem tudom hogy néz ki az ember,de botrányos amit zene címén művel!