Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez kibaszott drága,és van rozsda rendesen.
Wtf?
Mar hogy EU-ban....
akkor nem sok minden szól a teher mellett, még az sem hogy olcsóbb
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/mitsubishi/l_300/mitsubishi_l_300_2_5_td_4wd_8_szemelyes-15835214
ez tetszik
van elmarasztaló határozat hogy drogos volt?
az hogy buzi számomra nem jelent semmit, se jót se rosszat, ha nem táncikál a nappalimba kivont fegyverrel kurvára nem érdekel mit csinál és kivel
az biztos hogy a kijárási tilalmat megszegte, a többiről szerintem nincs határozat, az is fura hogy nem egymaga volt, de több nevet nem hallani
Évente.
Ez igaz tehát tényleg kicsit drágább mint a sima szgk, de azt el is felejtettem amit linkeltél a tacho-ról, ha ezt bevezetik akkor saját részre teljesen értelmét veszti a 3.5-es tgk is, de a reményhal esete.
magánemberként peca kocsinak kellene nem árut vinni
műszaki 2 évente van vagy évente?
Amúgy a megyei egy 10-es,az éves teljes meg ugyanaz a negyvenvalahány.A heti is duplája a személynek.
Nem vettem nevemre a lomot.
Ha saját árut viszel akkor elég az útnyilvántartás ha el akarod számolni, de ha nem akkkor az sem kell ha jól tudom.
Menetlevél nem kell?
3.5t alatt ugyanaz mint a szgk.
Igazából csak a biztostás lesz drágább meg ha határt lépsz át ott szórakozhatnak, de amúgy ha sokkal olcsób akkor simán jó.
A füves 16 éves gimis az GYEREK (kiskorú), és lehet hogy életében először próbálja ki a füves cigit - puszta kíváncsiságból. Ez a buzi meg felnőtt (sőt nemzetünk KÉPVISELŐJE, afféle "kirakatmagyar"), és valószínűleg nem most életében először nyomatja seggbe magát bekábszerezve.
De mi lesz ezekkel a gond jövőre? Más is célzott rá, de nem válaszoltatok, akkora titok?
Senkit nem meszelnek el füvezésért.
Ajjaj.............ha nem akkor nagy a baj.
Én azé eladnék egy fasza CBR600F-et.
vágják ketté a nagy lófasz, akkor majdnem mindenki ketté lenne vágva

azért nem fura hogy a füves gimis ártatlan, a fideszes buzi meg köztörvényes bűnöző ?
Teljesen mindegy milyen az ajándék, csak nagy legyen, jó drága és sok!
Az ajándék sosem kicsi egyelőre úgy néz ki, nekünk nem....
Nem az! Ha nem is csukják le az első esetnél, élete végéig priuszos marad. (És nem Toyota...)
Ez is hülyeség.
Magyarországon a droghasználat micsoda szerinted?! 16 éves, ártatlan gimis kölykök életét kettébe vágják egyetlen elfogyasztott füves cigi miatt!
Bogyó minden fideszest lecsukna,a szavazókat is.
Bár igazából csak net előtt nagy a mellény,tuntizni soha nem ment ki.