Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Komcsi vagy !
101 kitanított komcsi.
Az enyéim MÉG EDDIG nem kerültek hatalomra. Századjára mondom: liberális demokrata vagyok.
Tipikus balos hozzáállás!
Ha a baloldali bukta jön szóba,azonnal a kormány fikázása a válasz, csak nehogy be kelljen ismerni, hogy a tieid sem jobbak.
szegény astra nagyon beteg, sorra jönnek a bajok
múlt héten eltört az egyik ablaktörlő kar, egy ideje vacakol az egyik hátsó ajtó világítás kapcsoló, a jobb oldali ajtókilincs rugója eltört, és ma nem kapcsolt ki a kipufogóba fújó ventillátor, még akkor sem ha le van állítva a motor
szóval szegény astra egyre betegebb
Valóban nincs jóvátéve, de legalább lett valami következménye.
Beulsz a fiaddal az asztmába és hazahoztok egyet.Idodbol kitelik.
Igen,de Te mondtad ez" tetszik".Ez személy és két évet műszakit kap.Az igaz,hogy megkérik az árát.
ez igen de a többsége tgk
aminek csak a haza hozatala 300
itthon nincs egy sem milla alatt
Az okát pontosan nem tudom.... egyelőre ez a hír....
Lehet veszek meg 1-2 év garkitet és megtartom.... de akkor meg mar nagy lesz az árveszteség.... így lehet jobban járok, ha fillérekből átülök egy 2021-es fullos gs-re.... majd hozok el pár napra tesztre egyet....
Nyilvántartás szerint szgk.
Nem kell róla beszélni.... mindnek meg tudnám mutatni a helyét....
az hogy lemondott, nem erény.... alap.... attól meg nincs jóvátéve az a kár, amit okozott.... a Lacknert meg simán a Dunába kellett volna ereszteni
Sprinter 4wd van egy valaggal németben
https://m.mobile.de/lkw-insera...
Kontent baszki,ez a szar javít,önkényesen.
a világon nincs olyan 4wd hajtású gép amiben hátul van legalább 2 méter egyenes hely
Új kasznizos konténer,by ini.
Akkor ezt rosszul tudtam.
Na akkor beszéljünk arról a videóról,amin nem lehetett felismerni a Lackner-t,kezében egy zacskó narkóval! Ő nem köztörvényes, róla magadtól miért nem raktál be linket,miszerint ennek megfelelően kéne eljárni?Ő nem mondott le,nem is menesztette a pártja. Ahogyan a 40%-os is hivatalban van. Ezekkel akarsz utat mutatni az országnak?
De legalább lom!
Ha az euro7-et bevezetik más jármű sem sok lesz.
3.5 t. -ig két év.
Aztakurva, ez tényleg nem olcsó a korához képest.
nincs olcsóbb
5-600ért olyan van ami teljesen vállalhatatlan, kb annyi munka lenne vele mint neked avval a szarral
műszaki minden nélkül, aztán azt át sem lehet íratni amíg nincs műszaki