Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a Motorgumizala megbízható vagy kóklerek? Mert rendeltem tőlük motoremelőt de nincs reakció az automatikus válaszon kívül. Na mind1 hétfőig várok... azt rendelek máshonnét.
Remélem a gumit nem eszi meg.
100 ezer lófasz
vettem 3 zsák tápot a kutyáknak aztán 42 ezer aztán télen nem tart ki 3 hónapig
4000-ért itt van,lerendeltem.Köszi azé.
Nem kis méretű a cucc.
100 rugó huss,10 nap kb.
Oké ahogy gondolod.
annyira nem akarja de kénytelen gyűjteni
amúgy az a terv hogy megy a motor és jön a peca kocsi kisebb nagyobb plusz ráfordítással
motort meg nézek valami lom 2t 125öst kijárni etetni
Eccerűbb ide postázni mint győr oda-vissza.
Majd ha kovid vége lesz míting a matracosoknál megyek oda.
Gravitáció tartja,de simán leverem gyujtósnak a felső részét,a lábai se túl erősek.
Az asszony is horgászautóra gyűjt?!

Azért klassz dolog, ha a hobbink egybe esik az életünk párjáéval!
...és hány tiplivel van a falhoz csavarozva, hogy így megáll?
én evvel úgy vagyok ha a célját nem látja el akkor kell egy másik
ezek számomra semmi szépséggel nem bírnak, nekem az új se szebb mint egy közel hibátlan állapotú régi
pl van egy konyhai asztalunk ami ugyancsak 20 éves, fából van nem pozdorja az asszony ki akarja dobni mert nem szép rajta a fehér festék
az a fehér festék nem szép ami ellen már 20 éve is tiltakozta mert ugye mi a fasznak egy fát elrontani fehér festékkel, csak ugye akkor minden fehér volt mert épp fehér mánia lett kitalálva
mondtam is neki fogod a csiszolópapírt meg a festéket aztán olyan lesz amilyet szeretnél, nincs itt több esztelen pazarlás amikor horgász autóra gyűjtünk
Vehetek ha gondolod azt jössz érte.
Ugyan nem ennyire, de egy kicsit én is így vagyok ezzel: én sem szeretném életem végéig azt - az egyébként szintén olcsó, nem minőségi - bútort nézegetni, amire csóringer ifjú házasként (kölcsönből) tellett.
de nem is az a cél
csomó ismerős 5-10 után kidobál mindent és vesz valami újat, ami bár semmivel sem jobb de újabb
én meg ugatok az asszonnyal hogy a 20 éves konyhabútort mi a szarért kell kidobálni......
De, jobbak! Azok már kibírtak 50-70 évet, a Jysk-es meg szerintem nem fog....
anyáméknak van egy 60as évekbeli 2 ajtós meg egy 3 ajtós ami teljesen jó
a 3 ajtós olyan hogy az egyik fele kulcsos-nyílós a középső eltolós és a másik széle is nyílós de nem kulcsos mert a toló fogja csukott helyzetben
a mai napig hibátlan, de tény hogy a kulcsos nyílós alul hozzáér nem kell kulcs hogy csukott helyzetbe maradjon, az eltolós is működik pedig 2 lécen csúszik csak semmi alu sín és hasonló pazarló extra
nekünk a gardrób 2 évesen szarabbul néz ki mint az majd 60évesen
amit a 80as években vettek azon már tényleg lóg az ajtó mindegyiken, de csak egy zsanér csere kellene, csak az más méretű mint amit manapság kapni és hagytuk a fenébe
amúgy ami nekem volt szoba bútor az is egész jó állapotú, az akasztós ajtaja se lóg, pedig lehet vagy 25 éves, padláson van az a téli-nyári ruha tartó
Ez a cucc olyan hogy állítólag profi restaurálták,de a zongorapantok ket-ket csavarjat kézzel dugtam bele.
A tulaj 370ezret ker,itt van 3 éve minimum,szerintem 200 ért odaadja,vidd már el a pi...ba,csak foglalja nekem a helyet.
25 év alatt nem láttam még békebeli szekrényt aminek nem lógott gagy folyamatosan nem volt félig nyitva az ajtaja.
Szóval magyarázhatod hogy a gedvanehéz más lakásszekezethez méretezett 50-70-éves penészes szekrények jobbak,szerintem nem,nem jobbak.
Lófaxt... öreganyám fenyőből készült szekrényét nem kellett a falhoz csavarozni, hogy megálljon annyira, hogy be lehessen csukni az ajtót... döngölt földpadló volt linóleummal, meg vályog falak, az mennyire volt vízbe, függőbe? Egyszerűen szar a munka minősége, pontosabban pár évre van csinálva. Két ilyen eltekerős körmös baxom, és már áll is az oldala - csoda, hogy nem merev?
Amit én csináltam itthon, szekrény, az még a 19-es pozdorja szemét, de 50 mm csavarokkal összefogva, minden éle ragasztva, még a hátlap is. Ez se olyan merev, mint egy békebeli tölgy, de legalább megtartja magát
Kend a hajadra.
Idén is road5.
Jövőre Road5

Nincs kérdésem
Én meg szabin vagyok, és éppen a fodrásztól jövök....
elektro-motor2020. 11. 25. 15:30

Ez egy MOTOROS fórum és azzal kapcsolatos témákat írjatok ide!