Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"hát nem is szeretnék túl bonyolúlt lenni
nem szeretem a bonyolúlt embereket"
Én csupán erre a hozzászólásodra reagáltam.
"Kiemelném, diplomás, tehát nem együgyü."

A kettő köszönőviszonyban sincs egymással, ahogyan a későbbiekben ki is fejtetted!
Hogy mennyire érdekesek az emberek....... az ismerettségi körben történt, minap. Alapjábanvéve különösebben nem érdekel ez az egész virusosdi, van véleményem rola aztán ebben ki is merül leszámitva néhány.bosszanto velejároját. De amit én sem értek: diplomás, fiatal notorius virusrettegö, a rokonokhoz is csak.maszkban és.kizárolag az ottani udvaron volt hajlando beszélgetni, saját szüleinél is. Na most ök pozitivak lettek minap. Kiemelném, diplomás, tehát nem együgyü. Szoval a családban kérdezték töle hogy vigyenek valamit, bevásároljanak, stb. Válasz: nem.kell, mert amint megtudta hogy pozitiv azonnal elment mindenhová bevásárolni, boltokba, gyógyszertárba, egyszoval mindenhová hogy a karanténra legyen otthon minden. Na ezt már én se tudom megérteni. Még ha csak szimpla influenza is......
ezt ismerem bele se halgatok
megyünk lopni megyünk lopni a pityinger meg a váradi imádtam
hagyad bogyó az övéké nincs 4 funkciós Ezért saját maguk is csak csőnek hívják
Igaz a stílus tényleg jó
http://youtu.be/2bXXRhRz1aY
Akár még miniszterelnök is lehetne belőle, magyar úgysem volt már Isten tudja mióta, az esze meg pont megvan hozzá
már, hogy szerinted ki az értelmes te
Ha ezt elhiszed na az az alapvető baj
alapvető baj.....
Látod ez az alapvető,neked egy értelmes ember bonyolult.
hát nem is szeretnék túl bonyolúlt lenni
nem szeretem a bonyolúlt embereket még ha magasan qvalifikált tűzoltó akkor sem
kár ezen rugózni nekem tetszik a stílus a hanglejtés és nem utolsó sorban a tartalom
pityinger az cigány név de ha cigány sem érdekel
Jó jó,csak ez nem fecskendő hanem sugárcső.Ez a vásárló megtévesztése.
De az Emag-on akcijós!
https://www.emag.hu/tuzolto-fe...
egyébként tényleg van. Nem tudom, hogy ért e hozzá, vagy csak ráérez és beletrafál, de bármelyik nagyhírű "szakértővel" felér
nekem tetszik Nemes egyszerűséggel elmondja a véleményét valamiről és ez a vélemény soxor passzol az enyémmel. Még csak azt se lehet mondani, hogy mostanába ide-vagy oda húz. Néhány éve még vitya leguruló fejét rugdosta, aztán az ellenzéki összefosásrólis elmondta őszinte véleményét Leszól mindenkit aki arra érdemes és tök mindegy, hogy melyik párt. És válaszékos beszédű meg jópofa Nekem bejön pedig ratyi sem vagyok
Sem grofot, sem a gasparlacit nem lattam soha, es gyozibol is csak azt lattam amit a salgotarjani boltos emlitett, miszerint az rtl muki kifejezett kerte hogy allitva tegyek a kocsira a szekrenyt hogy ugy hajtsanak a garazsba.
Soha nem hallgattam mulatost, nem nezek kimittudot stb.
Sajnos neked nem tudok példával előállni,mert olyan egyszerű vagy mint egy faék.
Mint ahogy a slagnál is,pontosan semmi egyezés nincs.
majd téged azzal oltanak be hülyeség ellen
basszus akkor jó a slag elnevezés is
áááááááááááááááááá
A fecskendő,megint más.
Ja, kb. mint a saskabaré!
Ez a hozzáállás csinált győzőből celebet, grofóból, gáspárlaciból, meg a többi retekből sztárt,dopemanból elemzőt, meg a tököm tudja!
Észre sem veszitek és saját magatok rakjátok magatok fölé a felkínált cigányokat!
Szerinted ez az ostoba barom magának írja a szöveget?
Láttad már gáspárlacit megnyilvánulni?
Egy disznótelepen kellene a trágyát talicskáznia, mert kb. annyi esze van!
Szerinted önerőből jutott oda ahol van?
A nagyerdőn láttam mikor fehérek sorban álltak hogy bejussanak egy grofó koncertre, sírni tudtam volna!
Azért azt a beszélgetést megmutatnám nekik amit ez a tetű a cimboráival művel a "gádzsókról"!
Hihetetlenek vagytok!
már írtam fecskendő nem jó
Tobb a kulonbozoseg mint a hasonlosag.
nekem mitől jobb, ha tömlőt írok? És neked