Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

?
Az utodja siman nyert,most is o a polgi,igaz nem a borkai de fideszes,karigeri nyert miatta pesten,de meg is erdemlik.
hát elég nagy arcvesztés volt az a fidesznek kb. elveszítették az egyik legjobb bástyájukat szintén egy fasz miatt
Te láttad a tv-ben amikor a választások utánni első gyűlés volt? Ha nincsenek rendőrök, meglincseli a tömeg. Városházán a teremajtót verte a tömeg, hogy megölünk borkai.
Szerinted, egy ilyen botrány után, hogy lehetne egy nagyváros első embere bárki is? Még egy néhány lelkes falué se. Hiába nyerte meg a választást onnan mennie kellett és kész
Egy igazi féreg!

https://hu.wikipedia.org/wiki/...

https://www.origo.hu/nagyvilag...

https://hvg.hu/itthon/20200909...

Csak azért ennyi, hogy lásd mennyire másképp értelmezik az igazságot!
Amúgy pár éve elég sokat szerepelt s minket előszeretettel köpködött!
Nem tudok Klingonul.
magadból indultál ki
ezen mit nem lehet érteni egy országos szintű kovid szakértőnek
Neked nem kell pia hogy értelmetlen dolgokat beszélj
én nem vagyok az Na majd a céges gépre átrakattatom vele, hogy tudjak nektek sok szíp képet küldeni.
hát ha állsz akkor most ülj le laca
Nálunk is ugyanígy mén mint muz-éknál
na látod ezt sem tudod jól
Kiahala az kohn?
Nem bántásból, de roppant naiv vagy.
A politikusoknak nincs sem erkölcsi normájuk, sem lelkiismeretük.
Ez a cirkusz a választóknak (birkáknak) szól, a színfalak mögött ennek semmi jelentősége nincs.
Ha emlékszel még daniel cohn banditre, az a redvás, metszett folyton basztatott bennünket, úgy, hogy senki sem választotta meg soha, semminek, ráadásul az önéletrajzi könyvében részletesen ecsetelte, hogy mennyire izgató volt számára mikor ötévesek nyúltak a sliccébe!
SOHA,SENKI egy rossz szót nem szólt hozzá érdemben!
A vétó, vagy nem vétó nem ezen múlik, nyilván van egy rakat dolog amivel nyomást lehet gyakorolni viktorra, de ha nem, akkor meg leszarják, mert ez az ő "demokráciájuk".
Már kijelentették, hogy ha nem lehet meggyőzni a lengyeleket s minket akkor figyelmen kívül hagyják az említett két országot és átlépnek rajtuk.
Kb. ez az eu demokráciája s európai értékei!
Isten látja a leken, hogy mennyi bajom van a fidesszel, de azt leírni sem tudom, hogy mennyi gond van ezzel a kialakulóban lévő "szép új világgal"!
Csak egy szösz!
Ugye minden ország így-úgy de szopatja a polgárait!?
Ide ne, azt ne mer minnmeghalunk!
De a tetű stasi picsa (merkel) kijelentette s redszerszinten is megjelent, hogy a bevándorlást minél zökkenőmentesebbé kell tenni, kb. 34 millió sáskát kell (most) beengedni, szétosztani,lakhatást és szavazati jogot biztosítani nekik!
Miközben én este nem mehetek ki az utcára, meg 9-11, meg a faszom!!
HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!
Ébresztő!

majd viszi hozzád lakatoltatni, meg fényezni. 80 évesen akár pecázni is járhattok együtt vele.
borkai szerintem tuti befutó csávó volt
a lejárató "tényfeltáró" cikkek után is tudott nyerni, én le sem mondtam volna a helyében
ja nem mindenki edzett tűzoltó
Apropó lehet a tűzoltó slagot kidobta volna könyebben mászik rajta mint az ereszen
Neked a politikahoz se sok.
Mar annak is orul a rokonsagod, hogy egyedul bekotod a cipofuzod es nem szarsz a szoba kozepere gugyogve.
Ja, hát ez tényleg nem túl következetes.
hát ha nem tudod ki az a bájer só zsolt akkor kár a politikához egy morzsányit is hozzászolnód, mert annyi közöd van hozzá, mint nekem az atomfizikához
ebből már a nagyvezír sem tudott jól kijönni Egyetlen amit tehetett, hogy elfogatda a lemondást és azonnal elhatárolódott Persze ezzel nyílván nem tudták visszalapátolni a szart a lóba De ettől többet most nem tehetnek . Az teljesen nyílvánvaló, hogy ha elkezdik mosdatni még mélyebbre kerülnek a szarba. Rájár a rúd a fideszre. Borkaitól- a zsidó majomig. Aztán ez csak a jéghegy csúcsa. Szar lesz úgy tárgyalgatni, hogy eddig prédikálták a vizet azt simán isszák a bort. Ezzek nagyot vesztettek a tárgyalási pozíciójukból. Majd jön az, hogy ne, hogy már ti mondjátok már meg... amikor ti is.... Óvatosabban lesz majd az észosztás az euban Aztán az az érzésem, hogy akármilyen kompromisszumra is lenne hajlandó az eu a költségvetési vita kapcsán a fidesz most már csak azért is vétóz
Aztán, hogy ezek a buzis dolgok kiderültek hát persze, hogy nem véletlen volt. Minden követ megpróbálnak megmozgatni, hogy fogást lehessen a fideszen találni. Itthon a nyomorúlt ellenzék is az összes energiáját erre fordítja. Szerintem ezen a hétvégén vitya tartott egy kis továbbképzést a poltikusainak. Valószínű zárt körben titokban Úgy kell elképzelni mint gyúrcsány öszödi beszédét csak itt kb. arról lehet szó, hogy kössön mindenki csomót a fszára minimum a 22-es választásokig. Aztán aki begyűjt akár egy parkoló büntetést mehet vissza autófényezőnek vagy akár gázszerelőnek
A keleti végeken nem adják fel:)
Orvos barátomat karanténba vágták, kitették a piros címkét, naponta látogatták a rendőrök, de a felesége mehetett dolgozni, a gyerek oviba!
Logikát, szakmaiságot, következetességet nyomokban sem találok az intézkedésben.
Írd le Magyarul.
Nem az a baj hogy buzi, hanem hogy a farkaval gobdolkodva elment a partira es mivel beragtak a veto miatt o vitte el a balhet.
Ilyenkor nem megyunk zsacsipacsira, max az otthon melegeben bizunk.
Baszdki, ma takarítanom kellett a plexit!
Nem azt mondom, hogy nem láttam ki, de volt annyi, hogy zavarjon, dec. 6.-án
2 plusz bejegyzés a registryben és a w7 képkezelő indul(ha akarod)
az öcséd nem lehet valami nagy mágus
innen szedd le: https://into.hu/soft/other/win...