hát nem tudom mennyire figyelem elterelés és miről azt viszont sejtem, hogy orbán király körülbelül olyan idegállapotban lehet ezmiatt a balfasz miatt
Mint a hitler bukása mém videók
nálam semmi. Az öcsém felrakatott egy csomó legál programot a céges gépekre laptopokra egy vagyonért mert, hogy félni kell valami szoftver rendőrségtől
Azóta szerintem lassabb lett meg a w10 képkezelőjét az istenért sem akarom tudni megtanulni
ide is küldött valami informatikust, hogy ganézza ki az itthoni gépem azt ezt is rakja tele minden szarral, mondom szó sincs róla amíg még mén a w7 addig marad
ezt de sokszor mondta már... 95, 98, vista, xp, 8,10 - ez mind fizetős upgrade volt. Plusz ott vannak a home, prof, enterprájz, faxomtuggya verziók... azok közt is csak pénzért lépkedhecc, még ha a verzió uaz, akkor is.
ismerőssel beszéltem tesztelték a családot, az a vicces hogy neki nem jutott teszt
2 lány testvér egyik helyen 2 gyerek másokon kettő egy férj(másik volt ismerős) mindenkiben volt jel arra hogy átestek a víruson
szülőkre nem emlékszem mert ott nem mind lett mind a 4 felmenő ág tesztelve
azon röhögtem hogy ismerős fosik a legjobban aztán kimaradt a buliból szerintem direkt szopatták
bár szerintünk ő is átvészelte ha mindenki más is a családban
Nyilván ez egy szükebb rétegnek szopatás meg a gyerekeknek. Még tavasszal örültek hohy nem kellett menni ma már mondkettö háborgott. Rájöttek ök is hogy a tanulás nem.olyan.
Mondjuk a lány iskolájából minden nap pontosan időben bejelentkezik az összes tanár órát tartani és konferenciában megy az egész óra végig minden tárgyból, tény, hogy tavasszal kellett idő míg ráálltak, de most mikor kezdődött már profin ment az egész, ezért görcsöltünk, hogy ebbe az iskolába tudjon járni persze ehhez a gyerek hozzáállása is kellett már az általános elejétől.
Nekem a még tanuló gyerek szereti, azt mondja így legalább tud tanulni délután és nem viháncolnak körülötte zavaróan a többiek a koleszben. Mondjuk mázli, hogy tényleg tanul és nem lóg....legalábbis nekem ezt mondja. .....persze a társaság hiányzik neki is, de hát majdnem 18......
Vasárnap késö délután jelenti be az emberi eröforrásos.kurvaanyja hogy hétfötöl nincs iskola. Aztán hat email az iskola minden szintjéröl osztályfönöktöl az igazgatoig hogy valoban. Na, akkor oldja meg mindenki egy éjszaka alatt ahogy tudja. Arrol nem beszélve higy itthon lofaszt nem tanulnak és a tanarak se nagyon tudják ugy leadni és elmagyarázni az anyagot. Este lehet a gyerekkel neki ülni késö estig amitöl az épp hazaesö szülö nem épp türelmesen fog hozzá az iskola helyett.
Biztos ami ziher.
Kevesebbet nem akarok, többet nem bírok!
Mint a hitler bukása mém videók
Azóta szerintem lassabb lett meg a w10 képkezelőjét az istenért sem akarom tudni megtanulni
ide is küldött valami informatikust, hogy ganézza ki az itthoni gépem azt ezt is rakja tele minden szarral, mondom szó sincs róla amíg még mén a w7 addig marad
Orvos cimbi, helybetopi,peros tacepaó,napi sün skubi
Gyerek mehet oviba, anyu melóba
Nem is nagyon szoktak tesztelni így egész családot. Ha egy valaki pozitív, karantén az egész háznak.
2 lány testvér egyik helyen 2 gyerek másokon kettő egy férj(másik volt ismerős) mindenkiben volt jel arra hogy átestek a víruson
szülőkre nem emlékszem mert ott nem mind lett mind a 4 felmenő ág tesztelve
azon röhögtem hogy ismerős fosik a legjobban aztán kimaradt a buliból szerintem direkt szopatták
bár szerintünk ő is átvészelte ha mindenki más is a családban
Leallitani mindent?
Nem erint.
Jon a vakcina,de be ne oltassa magat senki,inkabb lehet vedekezesel szopatni magat.