Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt mér én is felvetettem sokszor. Kibaszott sokmindent meg kéne csak nézni, de nem értik hogy van amikor komplett nap csak a nézegetésekre megy el.....
A vizes,van 1200 ban?
Mar az 1200 sem eszi
Kiver a viz ha ranezek.
Lehet a megnézésért is pénzt kellene szedni, amit a vásárlásba beszámítasz....
Eddig kawa meg honda volt váltogatva többféle, azokba nem kellett, de fjr be se kellett ismerösnek
A léghűtéses Suzuki GS500-am két olajcsere között (6000 km) megeszik kb. 5-6 decit, pedig tökéletes a kompressziója így még 68 ezer km körül is.
Az nem 1250?
Inkabb a "nem leszek masnak a bemutatoterme az en koltsegemen,o meg egy panellakasbol intezi" ha nala akarsz venni,tedd,de ott is probald ki.Ha nem,vedd proba nelkul.
Elég sok haver van, egyiknek sincs olajfogyasztás
Tele a net, hogy a japánok is eszik.... sztem ez motorja válogatja.... a Japánban nekem sem volt nívó csökkenés, de lehet csak mert felhígult egy kis benzinnel
Na, megkérdem mert bmw s ismerösöm makogott valamit hogy a vizesnél.is.van olajfogyás. Én nem tom, mert sose volt.....
Egyetlen motoromba se kellett utántölteni soha.....igaz, mindig japán lomokat tartottam.
Nulla
Hááát nem tom, az 1250-re van valami.gyárilag normális meghatározás
Amúgy igen van.... most írtam le
A vizes 1200-ás mar nem... szót a gs 0 olajfogyasztasu
Szóval még véletlenül sem az van hogy olcsóbban adom és akkor tőlem vásárolnak,hanem még inkább megnehezítem a vásárlót ilyen húzásokkal.
Bazze, rendelnem kell egy újat, ez kurva jó

http://youtu.be/eS8UECtoz3w
Fejlovesed ezek a szerencsetlen nagyrobogok.
Van olyan, hogy gyárilag eszi
Szerzödtek az OPECcal?
Egyébként a gs is eszi.
Valami ujabb.mittonen.
Nemismerem a bejemveket,az a te asztalod.
Sose volt másként.....legfeljebb régen kevesebbet
Nem értem a kérdést.... a k1600 gyárilag eszi az olajat, mert 6 henger van bepréselve 4 henger helyre, ezért a hengerfalak nagyon vekonyak. Hogy ne kopjon e, számoltak egy olaj réteggel. Ennek folyamán az 5 dl puffer kb 3,5-4e km alatt elfogy átlagosan. A blokk uaz mindben. A régi k1600-m is kb így ette meg, a mostani vmivel tovább huzza, ennél most kevesebb fogy. Kicsit aggódtam is
Szerencsére nem érint, X-ADV az új kiszemelt