Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Nem sok kozuk van, csak az hogy mindkrtto fábol keszul"
Mondtam hogy több a hasonlóság.
Plusz kevered a mar ritkan hasznalt pozdorjat ami lenből es kenderbol all az elemi farostokbol keszult faforgacslappal.
igen a kádárkorszaktól a rendszerváltáson át napjainkig helyettes államtitkároktól kezdve felfelé mindenkit. de nem csak a politikusokat, az összes újságírót és gazdasági elemzőt és biztonságpolitikai szakértőt is, minden korszakhoz társítva.
Talán a szomorú az, hogy én a következő 10 évre is tudom a neveket
Aglomerált lap.
Nem sok kozuk van, csak az hogy mindkrtto fábol keszul mugyanta kotőanyaggal.
a pozdorja az daralt fahulladek, mar itt is sok a kulonbseg, az OSB, az aklomeralt lap es az MDF anyag kozt, mig a retegelt lemez valodi fa furnerból keszult.
Hogy lenne ugyanaz az anyag?Hát a pozdorjának és a rétegelt lemeznek több köze van egymáshoz,már ami az anyagukat illeti.
Hát pont erre gondoltam én is,csak nem voltam benne biztos hogy az itt emlegetett "dope" az a narkós mihaszna nőket semmibe vevő ostoba cigány.És tényleg őt sztárolják itt.
Mert a reteget lemez nem pozdorja.
ket kulonbozo anyag.
De a slaug az az.
Ja, az, van olyan jo elemzo mint barmelyik “hivatalos". Csak o viccesebb.
Ez nem kényesség kérdése,de ha egyszer az nem slag....
Kb mint ha a rétegeltlemezt pozdorjának hívnám.
Megint nem leszek népszerű , de most komolyan?
Dopeman "király"?
Emlékeztek még valamire ami két hétnél régebben történt?
Ez a nyomoronc mindig arra a hullámra ül fel ami éppen megy.
Jaaaa, most ipp "hiteles elemző"
Pont mint tomcat, kb egyformán szilárd a gerincük.
De biztosan velem van a baj?!
Ahogyan ki is fog derülni, mert valószínűleg csak ezt a mondatot sikerül majd a többségnek értelmezni
Mert hogy nincs is,illetve olyan van aki csak viseli a nevet,de valójában irodában ül.
Kenyesek a locsoló tömlő pontos nevére, ne ird hogy slag.
Érdekes: én úgy tudtam, hogy nem sok női tűzoltó van.
A tűzoltóknak nincs slagjuk,tudatlan.
Nem is nagyon szoktam.Egyébként te ismered név szerint az összes politikust?
Egy ismert buzibárban? Dehogyis, kanasztazni mentek
Ez sem rossz
Mert hogy buzik voltak és csámcsogtak rajta?Én nem voltam ott,szóval nem tudok érdemben nyilatkozni.Viszont ami tény hogy most ez van a reflektorfényben,csak ezzel foglalkozunk,nem mással.
A legjobb, ki az unióbol, adoparadicsom es legalis prostitucio kaszinoallam es dol a lóvé az unios balfaszsagok nelkul.
Nnna majd megnezek egy két epizódot
meg a rosszindulatotok
Alapjaban veve mindig jot mond a királyrol.
Alapvetően kihagyom, de ez most qrva jó lett