hova használjam?
elmegyek néha dolgozni 10-30 km távra fülig retkesen haza, néha még az opelba is nejlon zsákot teszek mert annyira retkes vagyok
gyereket nem kell vinni fesztiválozni mert a vírus beszopatta, nincs rendezvény, így hosszútáv sincs
kirándulni wellnessezni nincs zseton
pakolni nem tudsz bele mert nem sok érő a csomagtartó(6 doboz 20x50es csempe fért be egy sorba)
lpg felesleges, kurva sok helyet elvenne a csomagtartóból mert hiába pótkerék tartályos a pótkerék úszik a kocsiban, az opel i s ilyen meg az audi is ilyen volt
ha meg nem pótkerék tartályos akkor a csomagtartó kb teljesen eltűnik
ismerős a suzukin úgy oldotta meg hogy felszerelt egy tető csomagtartót és azon volt a pótkerék fixen lecsavarozva
a toyota nagy hiba volt
bár ésszerű okok miatt lett vásárolva, azért hogy a 70+os szülőket könnyebben lehessen vinni ide-oda(audi geci szűk volt hátul)
ez jelenleg kb 5 alkalom volt és 100km táv ha lehetett
horgászni meg legalább 10x ennyit kellett volna az l300 és abban is van 8 személyes oda is elfér hátra pár nyugger
Mondjuk nem is promótálják olyan szinten, mint a két említett fekáliát!
Őszintén, mégis kinek jó az ha az emberek igényesek, műveltek, okosak??
Azokkal csak a baj van!
Na, ha nincs reggeli téma, akkor az estihez: bírom az olyan okosokat, akiknek "nem fogyaszt a motorja semmi olajat" - holott, ha egy picit is értenének hozzá, tudnák, hogy az a működési elvéből következik...
jó gyorsan a nyakára léptetek a 2 milka örökségnek 1,4 bútor meg kocsi.
Bár igazatok van minek tartogattátok volna Az a pénz ami nincs elköltve olyan mintha nem is lenne
Arról hogy ezt arra szokták mondani aki újra elveszi ugyanazt a nőt,vagy visszamegy hozzá.Tehát ha kiléptél egy szar kapcsolatból és visszamész,akkor lépsz újra a szarba.
De ha kilépsz egy szarból,és elveszel egy másik nőt,az nem biztos hogy szar lesz és pláne nem lehet ugyanaz a szar.
Tudom hogy itt maga a nősülés ténye a téma,aki kétszer nősül csak szimplán hülye,mert nem tanul a saját hibájából.
Egyik barátnőm, akivel relatív sokat voltam együtt, miután elbúcsúztunk, azt kérdezte miért nem vettem el feleségül mondom most de jól jártam volna így meg túlélő szatyor a kézbe és séta anyádhoz
elmegyek néha dolgozni 10-30 km távra fülig retkesen haza, néha még az opelba is nejlon zsákot teszek mert annyira retkes vagyok
gyereket nem kell vinni fesztiválozni mert a vírus beszopatta, nincs rendezvény, így hosszútáv sincs
kirándulni wellnessezni nincs zseton
pakolni nem tudsz bele mert nem sok érő a csomagtartó(6 doboz 20x50es csempe fért be egy sorba)
lpg felesleges, kurva sok helyet elvenne a csomagtartóból mert hiába pótkerék tartályos a pótkerék úszik a kocsiban, az opel i s ilyen meg az audi is ilyen volt
ha meg nem pótkerék tartályos akkor a csomagtartó kb teljesen eltűnik
ismerős a suzukin úgy oldotta meg hogy felszerelt egy tető csomagtartót és azon volt a pótkerék fixen lecsavarozva
Esetleg lehetne LPG-t bele szereltetni, ha úgyis hosszú távra vettétek....
bár ésszerű okok miatt lett vásárolva, azért hogy a 70+os szülőket könnyebben lehessen vinni ide-oda(audi geci szűk volt hátul)
ez jelenleg kb 5 alkalom volt és 100km táv ha lehetett
horgászni meg legalább 10x ennyit kellett volna az l300 és abban is van 8 személyes oda is elfér hátra pár nyugger
Szerintem legalább 10%esik az értéke évente
Őszintén, mégis kinek jó az ha az emberek igényesek, műveltek, okosak??
Azokkal csak a baj van!
Bár igazatok van minek tartogattátok volna
De ha kilépsz egy szarból,és elveszel egy másik nőt,az nem biztos hogy szar lesz és pláne nem lehet ugyanaz a szar.
Tudom hogy itt maga a nősülés ténye a téma,aki kétszer nősül csak szimplán hülye,mert nem tanul a saját hibájából.