Régi cégnél amikor nála bontás volt kb 20 ember turkált benne folyamatosan
Párszor részt vettem a szertartásban aztán meguntam, 6 év alatt 1 melegítő felső lett méretben jó, egyik munkatársam kb mindegyiknél ott volt és nézegette a nagyméretű holmikat is az túrta ki a felsőt
Maximum nálad, meg még néhány tudatlannál. Amivel addig nincs is baj míg hajlandó a javításra amikor valaki felvilágosítja hogy hogy is hívják valójában. De aki ezek ellenére is hibásan nevezi meg az egy ostoba ember.
Igazad van.
Ez pl olyan mint a minőségi használt ruha megnevezés.
Nálunk géprongy a tűzoltóságnál.
Mert arra használjuk egy nagylelkű turkálós felajánlása jóvoltából.
Kettő korombelit ismerek aki bár nem volt hivatásos de nagyon szerette
Mindkettő teljesen meg van nyugodva csak a család....
Egy ex hivatásos akiről tudok de az nem ment férjhez papíron
Az annyira visszafogott hogy kb 3 évente látom
Szóval lehet változtatni
felőlem úgy szólítod ahogy akarod
Minden esetre ezt a slagos témát "is" bebuktad
Ha szoliba mégy mond meg a többi kollégádnak, innentől a TÖMLŐT nyugodtan nevezhetik slagnak mert a slag kifejezés önmagában is tűzoltó tömlőt jelent
Lehet, hogy ezt 20 év szolgálat után kell nekik megtudni, de még mindíg jobb későb mint soha
Nem azt mondtam hogy "Most a mértékadó, mindent jól s normálisan látó, tárgyilagos "elemző"
Nrm próféta,eletvezető bolcs lett es a laba nyomat is csokolgatni kell.
Azt mondtam hogy a mostani politikai helyzetet jobban latja atlagemberi szinten mint az oldalfuggo "elemzo" emberek.
Nem ertekrendi,politikai kozosseget vallalok vele,csak neha megnezem a videoit,sokban egyetertek vele oszt annyi.
Veled is sokban egyetertek,sokban nem.
Verszerzodest se veled se vele nem kotok.
Mindig mindenki változik, örökös változás az élet... de az alapvető tulajdonságok vhogy mégsem... sztem erre gondolt... egy ember nem hiszem, hogy mi tud fordulni önmagából, de meg tudja játszani.... vmi hasonló lehet az alapvető tézis
Sajna nem megy.
Nem az utálaton van a hangsúly, amit nem is említettem, hanem az általa közvetített "értékeken".
Anno azzal hasított, kvázi próféta volt az agyhalottak között (bűnözés, gangszta, menőzés, fikázni a normalitást, kispolgár mindenki,köcsög nők,stb.).
Most a mértékadó, mindent jól s normálisan látó, tárgyilagos "elemző".
Bocs ha nekem nem megy.
De további jó étvágyat!!
Az megy.
ujrafogalmazom hatha megerted.
A regi onmaga szembefordulasa kizart?
Ha egy velemeny egyezik a te tapasztalatoddal akkor az hazugsag ha egy olyan ember mondja akit utalsz?
Igen , ránéztem.
De számomra az is fontos, hogy ki mondja, nem kizárólag az, hogy mit!
Ha valaki évtizedeken át olyan "értékeket" közvetített, ami számomra taszító, akkor az az ember már nemigen lesz hiteles a szememben.
Főleg, ha szembemegy a régi önmagával!
Persze vannak pozitív változások, de azt az egyén tartsa magába s ne játssza a prófétát.........................ismét!!
Az osztrák is slagnak hívja a vízcsövet
Csak olyan furán sláág kiejtéssel mint ha hatvani lenne
Szereltem már osztrák emberrel geci lusta trehány nép, csak annyival jobb a technológia hogy azt hisszük jobb munkát végez
Annyi cigi szünetet egy csapat közmunkás nem hoz össze mint az az osztrák testvér ember csinált
Mondjuk mindegy mi a neve.
Párszor részt vettem a szertartásban aztán meguntam, 6 év alatt 1 melegítő felső lett méretben jó, egyik munkatársam kb mindegyiknél ott volt és nézegette a nagyméretű holmikat is az túrta ki a felsőt
Ez pl olyan mint a minőségi használt ruha megnevezés.
Nálunk géprongy a tűzoltóságnál.
Mert arra használjuk egy nagylelkű turkálós felajánlása jóvoltából.
Mindkettő teljesen meg van nyugodva csak a család....
Egy ex hivatásos akiről tudok de az nem ment férjhez papíron
Az annyira visszafogott hogy kb 3 évente látom
Szóval lehet változtatni
Minden esetre ezt a slagos témát "is" bebuktad
Ha szoliba mégy mond meg a többi kollégádnak, innentől a TÖMLŐT nyugodtan nevezhetik slagnak mert a slag kifejezés önmagában is tűzoltó tömlőt jelent
Lehet, hogy ezt 20 év szolgálat után kell nekik megtudni,
Na add kölcsön egy karikára az asszonyt majd én megmondom a frankón a tutit
Nrm próféta,eletvezető bolcs lett es a laba nyomat is csokolgatni kell.
Azt mondtam hogy a mostani politikai helyzetet jobban latja atlagemberi szinten mint az oldalfuggo "elemzo" emberek.
Nem ertekrendi,politikai kozosseget vallalok vele,csak neha megnezem a videoit,sokban egyetertek vele oszt annyi.
Veled is sokban egyetertek,sokban nem.
Verszerzodest se veled se vele nem kotok.
Jaaa, nem?!
Nem az utálaton van a hangsúly, amit nem is említettem, hanem az általa közvetített "értékeken".
Anno azzal hasított, kvázi próféta volt az agyhalottak között (bűnözés, gangszta, menőzés, fikázni a normalitást, kispolgár mindenki,köcsög nők,stb.).
Most a mértékadó, mindent jól s normálisan látó, tárgyilagos "elemző".
Bocs ha nekem nem megy.
De további jó étvágyat!!
ujrafogalmazom hatha megerted.
A regi onmaga szembefordulasa kizart?
Ha egy velemeny egyezik a te tapasztalatoddal akkor az hazugsag ha egy olyan ember mondja akit utalsz?
Erdekes.
De számomra az is fontos, hogy ki mondja, nem kizárólag az, hogy mit!
Ha valaki évtizedeken át olyan "értékeket" közvetített, ami számomra taszító, akkor az az ember már nemigen lesz hiteles a szememben.
Főleg, ha szembemegy a régi önmagával!
Persze vannak pozitív változások, de azt az egyén tartsa magába s ne játssza a prófétát.........................ismét!!
Csak olyan furán sláág kiejtéssel mint ha hatvani lenne
Szereltem már osztrák emberrel geci lusta trehány nép, csak annyival jobb a technológia hogy azt hisszük jobb munkát végez
Annyi cigi szünetet egy csapat közmunkás nem hoz össze mint az az osztrák testvér ember csinált