Az "átlagpolgár" (nem én, és lehet hogy te sem) esténként kocsmázni járna, rokonlátogatni (maszk nélkül persze), meg zárásig plázázni. Szerinted mennyire tenne jót a védekezésnek?
Bocs, de én se engedném be az udvaromra a rendört.
Akkor is.buliznának meg igy is. Ergo tökmindegy. Ha nem.értenéd, akkor velünk az átlag polgárral van kibaszva akik többnyire amugyse megyünk este sehova
Speciel egy liberalis demokratatól?
Az elfogadast,a valasztokst nem becsmerelni stb.
Vagy olyanez hogy van jo homár mint az a lakatos mark?
Van jo valaszto meg rossz?
Ez kem libelális kelemszepen.
Aha. Hogy a faszomba ne. Hány fiatalt ismersz? Akiket én ismerek most hogy nincs iskolo és.közép vagy felsöfokba járnak csütörtökön.megkezdik és tart vasárnapig. Nem éjfélig buliznak. Reggelig, meg ott alvos és.mindig máshol.
Na, ez. a baj a balos felfogással. Végtelen szük.látokörü.
Egyébként én tagadó vagyok, de leginkább csak a cirkusz miatt
PCR teszt meg a faxom... egyszerű lenne a megoldás... nem kijárási tilalom, meg hasonlók... Lázmérés. Mindenkit, mindenhol, naponta többx. Aki lázas, egyből kapná a piros cetlit, zsemlemorzsás seggbekúrás terhe mellett 10 nap otthon, ki se mehessen. Nem lenne ekkora felhajtás...
Nem feltétlenül. Hanem azok a birkák, akik képesek n-edik alkalommal is arra a pöcsre szavazni. Miféle józan észt, belátást vársz te el ezektől az emberektől?
Mindenki ezt csinálja Lebetegszenek, egyből orvos-teszt-faxom. Eredmény 2 nap, házi karantén elrendelése még 1, addig meg mennek, mintha muszáj lenne gyorsan kihasználják még, hogy nincs cetli az ajtón Ennyire hülye emberek mellett ennyit ér a karantén
Aztán mindenki csodálkozik, hogy a 8 órai kijárási tilalom ellenére mégis terjed a vírus
ezt be kell zárni
a teszkóban ekkora helyen van 120 ember az működhet
Akkor is.buliznának meg igy is. Ergo tökmindegy. Ha nem.értenéd, akkor velünk az átlag polgárral van kibaszva akik többnyire amugyse megyünk este sehova
aki ennyire retteg és mégsem tesztel akkor miért várja el bárki mástól hogy teszteljen többet? egyéni vagy állami szinten
Orbán karhatalmának kéne esténként szúrópróba szerűen ellenőrizni - a szarrá büntetni a népet. Ezek másból nem értenek...
Az elfogadast,a valasztokst nem becsmerelni stb.
Vagy olyanez hogy van jo homár mint az a lakatos mark?
Van jo valaszto meg rossz?
Ez kem libelális kelemszepen.
Na, ez. a baj a balos felfogással. Végtelen szük.látokörü.
PCR teszt meg a faxom... egyszerű lenne a megoldás... nem kijárási tilalom, meg hasonlók... Lázmérés. Mindenkit, mindenhol, naponta többx. Aki lázas, egyből kapná a piros cetlit, zsemlemorzsás seggbekúrás terhe mellett 10 nap otthon, ki se mehessen. Nem lenne ekkora felhajtás...
Kel-fekszik-él azindexel.
Ez utobbi beteges,merazorban azt is ellopta.
Aztán mindenki csodálkozik, hogy a 8 órai kijárási tilalom ellenére mégis terjed a vírus
És itthon kurvasokan beleszarnak a hatóságiba is.