Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most ezt jól megmondtad.
Nyilván, de annak az idejét (is) a főni kell, hogy eldöntse.
Ez jelen esetben a kutya:)
igyekezz a suliba Alsósoknak még nincs onlájn az oktatás
szállítok kb.fél országba nagyonokos oda megyek ahová akarok De szerencsére csak 1 napom van a héten amikor 8 után érek haza
Én lennék a legboldogabb ha már délután 4-kor minden nap itthon heverészhetnék Egyébkét este 8 után hová a náthás f.szomba mennék Ha valami egyáltalán nyitva is lenne akkor is itthon lennék vírushiszti ide vagy oda Tél van
Faék úrnak jó lesz.
Azzal mehetsz a cég telephelye és a saját lakásod között a legrövidebb úton
Igen meleg !
Én már régen leírtam ezt !
Vagy játéknak gondolja
veled kapcsolatban Semmit Az ég világon semmit öcsi
Na és aztán számít hogy mit hiszel?Szerintem nem.A te szellemi kapacitásod eléggé alapjáraton ketyeg,ez már itt többször több embernél is bebizonyosodott.De ami pozitívum hogy így is életképes vagy.
szerintem meg most is meg vagy sértődve
Egyébként a koroddal kapcsolatban értem én, hogy mit írsz Csak egyszerűen nem hiszem el
egy ilyen eb hány évvel tolja majd ki zotya egyébként sem rövid lejáratú motorszállító lakóautójának a projektjét
Ezzel ismét csak a saját ostobaságodat bizonyítod.Slagos téma?Talán tegnap volt téma,nem?És ma ki hozta szóba?Te.Én egy szót nem írtam ma róla.Megsértődni?Nem szokásom.
Rakjam fel a személyimet név nélkül?Hát miféle ostobaság ez?kb 1-től 90-ig bármilyen korral megjelenhetnék.
10-12 éves forma?Jó is volna,de sajnos nem.Ennél még a lányom is idősebb,szóval azt hiszem előbb voltam apa mint te.
Akkor már elbasztad.
Ha kergetni kell, az azt jelenti, hogy nem hallgat rád.
Ha szóval nem megy minden, akkor a fene megette.
Szerintem.
Az összes hozzászólásod és minden megnyilvánulásod ezt sugalja összeraktam a képet. ennyi. Megsértődsz apró marhaságokon feszt állítasz valamit de apró cseprő komolytalan dolgokat amit már bárki a következő hozzászólásával elfelejtett lásd pl ez a slagos téma is még 2 nap múlva is az ilyen dolgokkal erőlködsz. Volt ilyenből már bőven
Nos amit én gondolok.
Kb 10-12 éves forma kisfiúcska vagy aki az apja évek óta elhagyott nickjével jelentkezik be. Meg ahogy ezt a buzi jóskát is véded, kiegészíteném annyival még, hogy ratyirambó is vagy Tudod a kisratyikból lesznek a nagy ratyik Néhány év múlva már felengednek a prájdos kamionra táncolni, ha elmúlsz majd 18
Na,aztán erre miből sikerült következtetned?
Linkeld már be a személyid lécci takard ki a neved a picsába nemaz érdekel viszont baromi kíváncsi vagyok arra ,hogy 2008-ba születtél vagy 2010-ben
Mert,. hogy felnőtt nem vagy az tuti Egy taknyosorrú kisfiú vagy
Ügyes vagy.
azé ilyenkó csak káromkocc egy kicsit
Pláne a te testeddel nem kis erőfeszítésbe telik kimászni a kocsi alól, leparittyázni az ebet kivenni a szájából a papírszalagot visszamászni a kocsi alá. Fél műszak oda
én meg írtam magamnak(is) igazolást nov 11-től
mert nem járnak bútorért Én viszont mindíg találkozom velük este 8 után
Igyekszem.
én azért ha mást nem megtanítom a kutyával hogy a dolgaim szent és sérthetetlen hozzá nem nyúlhat
már egész kis korban
a nem az mindig nem akár az evést is félbehagyja
Naná,kozelenged,epp elerem,centikre,es siman elibben a dög.
Van hogy 3 an kergetjuk de mindig atbasz.
Az irigseg viszont bejon.
Elkezdunk jatszani az egyik jatekaval,akkor eldobja a cipot es jon a jatekert.
És tudja, hogy alapból esélytelen vagy