Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"...Lehet utálni, szidni a fideszt..."

Lehet, sőt kell is!
Összekeverték a hazai arabok Magyarországot Kuvait-tal! Elsokallták a házi-főzésűt!!!
Azt azért tegyük hozzá hogy a mostani elvégzett munkájuk se ér sok esetben annyit mint amit keres vele. De legalább nem otthon mereszti magát.
Mindig eut csinálják. Aztán lehet hitelt felvenni mert csak a birka magyar fog.dolgozni az meg nem.tud annyit hogy a nyugdijast is a gyereket is meg a cigányt is.eltartsa a passziv állománnyal együtt és.még lopásra is maradjon a politikus bandának.
Bogyo szerint az a szép jövö.....
lenne ám munkanélküliség.
na vacsora közben pont láttam a libsik elkezték felvázolni a munka nélkül, alanyi jogon, 100 ezer ft-ot mindenkinek havonta című műsort
Remélem megszavazzák azt eldobom a kapát csak a postást várom minden hónap 10-én
Na az a cigány aki eddig véletlenül dolgozott, most legalább nem fog
Az nem baj.
Megeszi.....
Most nem azért,de ha egy cigány szül 8 gyereket,abból hogy fog megélni?
A felzárkoztatást meg a beilleszkedös pénzt a kártéritésekkel egyezemben meg sajnos a saját fajtájuk kitanult mocskai intézik, ha nem megy akkor üvöltve rohannak brüsszelig meg hágáig ahonnan elintéztetik.
átképeztem magam
A nyolc gyerekszülésböl most nem fog. Nem is nagyon szülnek annyit, ahogy látom kettö három megfogja öket.
Ezt most én is igy látom és szerencsére tapasztalom is. A környékünkröl az összes eltakarodott, a házakat lebontotta az önkori azonnal ahogy kitették a lábukat, pedig mind tizensokéves szocpolos volt. Meg aztán a segédmunkás bandába is ahogy hallom tölük azon nyekeregnek hogy nem lehet orrbaszájba csinálni a gyereket mert nem tudja eltartani aztán elviszik tölük.
Ez is igaz.
Viszont az Út a munka világába?
Milliárdokat költöttek erre.
Valahogy ez se sikerült igazán.
A beilleszkedésükre, felzárkózótatásukra is milliárdokat.
Az se nagyon jött össze.
Család politika?
Hogy szül 8 gyereket és abból megél?
Inkább hanyagolom ezt a témát.
Lehet utálni,szidni a fideszt,de szerintem jól csinálják a családtámogatást.Nyilván ebben nekik is megvan az érdekük,de ezzel nincs is semmi baj.
Te meg fizikus lettél a néprajzosbol?
Nem tudtam, hogy mielőtt meteorológus lettél csillagász voltál A jelenlegi 30-40 ezer km/h nál is ugyan azokkal a problémákkal kell megküzdeni mint ennek a sebességnek mondjuk a 3-4 szeresénél, nem értem a te problémád Tehát ha van kavics az ürben akkor eddig is ki kellett térni előle meg ezután is itt nincs változás kitérési manőverhez meg kb. elég egy poroltó kapacitása. Azzal már irányt tud változtatni a masina
Pedig a gyorsuláshoz az kell.... a loerö a végsebességhez szükséges.
Szerencsére alig maradt olyan.
Persze,ott cseszik el az emberek hogy a lóerőt nézik folyton,a nyomaték meg mintha nem is létezne.
A lopásbol csalásbol átbaszásbol. Meg mindenféle törvénytelen dolgok miveléséböl. Állami pénzböl már nem.nagyon, szinte csak a lelencböl kihozottak nevelése maradt. Csinálják az értelmesebbek de a koszlott nem fér hozzá
Akkor áruld el hogy a családpolitika melyik része az ami ezeket a csőcselékeket segíti!
Tizenévesen hogy lehet ekkora tögye
Ők csak ám az igazán keresztények
Megszokások rabja..... ha személyesen maga viktir irja akkor is linkelni fogja.