Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még egy 20 évig szeretném használni - sokkal könnyebb célozni hugyozáskor
aztán ilyet tud-e az a 180 ló?
Ha kell simán meg tudnak szabadítani a pöcstől is,és még menő trendi is leszel béjemvé nélkül is.
Pont azért, mert nekem elég nagy Ha mondják, hogy "né má, pöcshosszabbító" aztán ha meglátják a farkam, jön a döbbenet, hogy "b+, ez tényleg használ"
meg aztán azé' kellett 180 lovas, mert a 240 lovas nagyon drága volt de ha lejár a gari, egy kis sw moddal lazán 220-ra nyomják
amúgy mi a fasznak 180 lóerős kocsi?
nekem elég kicsike a pöcsöm, mégsem érzem szükségét a sok lóerőnek
semmit, bezúzzák
az élet egyszerű
zúzda.
...pád faxát akkor mit csináljak a 180 LE-s autómmal?
Vagy akár a slágert...

De már láttam.
Nemrossz ötlet,ugyis maraggyotthon lesz a következő 10 évben.
én meg azt hogy városban 20km/h óra városon kívül 50km/h autópályán meg 70km/h
aki egyszer gyorsabban meg viheti a kocsiját a zúzdába, nyitnék is egy tv csatornát ahol mutatják hogy zúzzák be a kocsikat kis képernyőn meg a tulaj arcát
aztán nem lenne sok baleset
Én meg megengedném az autópályán a szembehajtást,és telepíthetnénk krokodilokat a balatonba és minden szabad vízbe.
minimum 100w stroboszkóp lámpát minden kocsira, előre is hátra is
akkor biztos látszani fog
Miért ne lenne értelme? Ner rugaszkodjunk el a realitástól. Az hogy egy autó ki van világítva arra a legkevésbé sem lehet azt mondani hogy nincs értelme.
Ezt tiltanám azonnal. Azt a kurva hátsó lámpàt miért kapcsolja le ?! Fényes nappal is jobban látszik az autó ha világít.
Toyota meg főleg, már rendes sötét van még még mindig nem kapcsolja a rendes világítását csak azt a szar nappali fényt.
Minden esélyt meg kéne adni hogy ne basszanak telibe.
Megfordítom,lehetne direkt álcázni a kocsit,had fejlesszék a süketek a megfigyelőképességüket,nomeg ugyis túlnépesedés van és kell a természetes szelekció.
Nem egy kocsit látok akik városban fel se kapcsolnak semmit.
Lehet követendő példa nem?
Azok állnak, nem utoléred öket, ráadásul azon.világithat a pitos pötty hétul biztos észreveszed ha mér az ordenáré nagy sárga lámpákat nem látod a tetején
Nincs értelme. Ennyi erövel.kérhetnél.munkalámpát is.hétra vagy sárga villogót a tetejére
Ja,pont ezert kell havonta cserelni a palyakon a munkasokat vedo utkozeselharito utanfutokat mert azemberek latjak az akadalyokat.
Tévedsz ha azt hiszed hogy a sötét autó a legrosszabb.Sokkal rosszab egy ezüst egy szürke, párás időben egy fehér.Azt tudom mondani mégegyszer, miért baj ha hátul is világít két ledcsík? Ártani biztos hogy nem árt,vagy te úgy gondolod hogy az az autó balesetveszélyesebb amelyik világít hátul is?És akkor nem lenne téma hogy ki mikor mit lát vagy nem lát.
Hasznos az sokszor autoknál is.
ha csak a motorosok világítanának akkor sokkal egyszerűbb lenne őket észrevenni vagyis inkább felfogni hogy motoros jön