Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez igy sikerült
Rég nincs uzsora.
Pintér felszámolta két hét alatt.
Mint a bűnözést.
Mert hogy szerinted az állam adja rá?Nézz már utána mi jár nekik!
Ezeket már nem segélyek tartják el, teljesen önfenntartoak, mások kárára
Szerinted.
De elengedlek.
Nem de nem is az állam adta pénzböl. Uzsora meg hasonlok.
Abból élnek ilyen jól?
Mindegyik autóval szaladgál, nyaklánccal a nyakában.....
Hajrá!
8gyerekre 28ezer forint.nekem az lófasz.
Akkor neked is : gyereknevelési támogatás 28500ft,szociális segély 2020tól eltörölték,helyette önkormányzati segély van.Ami nem jár,hanem adható.Azért mert az iskolában ingyen eszik még nem fog szaporodni haszonszerzés céljából.
Az imént írtad, hogy lófaszt sem kap.
Na de elengedem, mint máskor is
Azért töredéke az elözö baloldalnak az alanyi jogpn juttatott és ongyen házat épitö programjához képest. És mont irtam egy része az önkormányzat felelössége.
A gyereknevelési támogatás 28500ft,szociális segély 2020tól eltörölték,helyette önkormányzati segély van.Ami nem jár,hanem adható.
A szociális segélyt a jegyzö hagyja jová és éeginkább közmunkás feladatokkal jér. Ha nem foglalkozik vele csak adja az az önkormányzat büne.
A gyereknevelési támogatásbol meg nem él meg, az jobbára természetbeni, iskolába könyv.meg minden vacak.
Felénk az önkormányzat mindenféle támogatást és az évvégi ajándék pénzt is munkáltatoihoz vagy jöv. Igazoláshoz köti.
Nekem pl ezért nem jár, mert huszezerért nem.fogok nav igazolást meg lezáratlan könyvelést begyüjteni.
Bocsánat!

milyen támogatást?lófaszt nem kap.
Erre reagáltam.
Lakhatási támogatás, szociális támogatás, gyerekét egyedül nevelő szülő után járó támogatás.....iskolában ingyen eszik,

Hagy ne soroljam!
Ha ez neked "lófaszt" az baj.
Nono.... szoc tam, gyermeknevelési tamigatas stb...
Erről egyelőre nincs határozott véleményem: nemigen születik több "magyar", pedig iszonyú százmilliárdokba (vagy még többe) került ez már mindenkinek...

Nekem az alapelv amúgy nem tetszik különösebben: ilyen-olyan célzott támogatásokkal több jövedelemhez lehet jutni, mint becsületes munkával. A szándék, az irány jó, a mértéket én túlzottnak érzem - az átlagfizetésekhez képest mindenképpen. De ez nem határozott véleményem, mert még elérheti a célját a dolog.
Akkor miből él?
Erre válaszolj légyszíves!
" jól csinálják a családtámogatást."
erről volna szó,
Ezzel kit teszel felelőssé?
milyen támogatást?lófaszt nem kap.
Te játszod a tudatlant vagy tájékozatlan vagy?
Mind a kettő necces.
Szerinted imádja a nagy családot?
Annyi támogatást kap utánuk alanyi jogon, hogy a te fizetésed vagy az enyém a fasorba sincs ahhoz.
Melyiket: az utálni-t vagy a Sidney-t?
De érdemben mégsem tudod megcáfolni a mondat második részét.
ja,hát igen.Ez a tipikus csőlátás.