Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hagyd az autó tetején Ott is tudtok rá díszt rakni, meg nem kell kínlódni a talpalással sem
A harcsáknak viszonylag ritkán hallod a cuppanásukat. Vannak időszakok amikor alkonyat kezdetétől éjszakáig Akkor lehet hallani amikor felszínen hörpint De akkor ezt nem egy adott helyről, hanem mindenhonnan. Harcsa szinte bárhol van. Biztos vagyok benne, hogy a dvcs is. Keresni kell rá jellemző helyeket. padmaly, (kimosott vizpart alatti rész) vízbedölt fa, széles mozaikos nádas, sásas, gyékényes, mély gödrök a víz alatt vagy bármilyen műtárgy ahol zavartalanul meg tud bújni. A harcsa a vizek oroszlánja. Nincs természetes ellensége megfelelő kifejetségi korától. Ettől függetlenül nem nagyon szereti a nyüzsit. Szívesen megúzódik vízbe lógó fűzfák gallyai között is. Legjobb fogási esély a víz hülésével, október-december. Illetve a márciusi fészkét védő harcsa bármire odavág. Gyakran egész a part szélén meg lehet akasztani. Én az 50 +-osomat 30 cm-re a part szélétől fogtam. Igaz volt egy 14 méteres víz, bár ott a környéken sincs kisebb
A szabadság jó. Amikor visszaélnek vele, azaz szabadosság van, na, az a nem jó.
Nem tudom ezért kérdeztem elég sok mindenhez értek de a kémia nincs közte
na ezeket pont én is nézegettem múltkor Az a szóda amit hozzárak az ilyen mosószóda?
Meg itt mi a kémiai folyamat? Meg valamelyikhez rak mosogatószert van amelyikhez nem. Ezt én is ki akarom próbálni kicsibe, nagyban malyt akkor amikor megyek dunaharasztiba gyárlátogatásra
Ezért nősültél meg
nem tudom mi a terv
de úgy gondolom a nagy egyéni szabadság nem lesz sokáig
az senkinek sem jó
Csak emiatt vagdosnak fejeket?
Hogy utana a gonosz allam 1984-et jatszhasson?
ez csak ideiglenes állapot
szerintem ez egy jó indok lesz a karhatalom erősítésére és az egyének megfigyelésére
De azok dolgoznak,nem bandákba verődve fosztogatásból,meg drog kereskedelemmel, stb tartják fenn magukat.Ezek a mostani migránsok,nem dolgozni akarnak,hanem kihasználni a segélyeket.
Emléxem, mikor román testvéreink segítettek nekünk harcsát fogni a Tiszán.... beleengedtek egy kis ciánt, nekünk csak össze kellett szedni a partról a 1-1,5 m-es harcsákat...
Azt olvasom a Wikin, hogy csak a 60 centinél nagyobbat szabad kifogni, nyáron meg csak a méter felettit... akkor nem sok harcsa paprikásod lesz
Biztos nem leszel sikeres élsz alkalommal. Ha éjszaka horgászol sokat az már fél siker. Módszer millió van már kiserletezz előbb utóbb eredmény is lesz.
Ott is van harcsa, ahol az ember nem is gondolná. Nem kell hallani sem a rablásukat, lehet a légnyomás miatt a fenék közelében vadásznak, de ott vannak.
A Balcsin 120 cm és 12 kg-ig jutottam harcsában, az már ment rendesen.
dvcs-idén voltam vagy 10 helyen sehol nem hallittam cuppogást éjjel
kígyóson itt-ott van ezt kell megtalálni
sajnos a többsége olyan fos út hogy az opel nem tud oda menni
Szinte mindenhol van . Duna ,Tisza,füzvőlgyi v kunsagi csatorna.
Szerintem a nagycsarnokban tuti van.
ezt még nem tudom
célszerű lenne olyan helyen ahol van harcsa
Kanapéról a Youtube-on....
Hol fogsz harcsázni?
A CO hoz van koze amit elnyeletnek az uditoben.
Azám.
Nem a haverom, csak nezem, szoktam ilyeneket nezni, motoros celpont valasztokent.
Ezt szívesen kipróbálnám, csak nem értek mindent... az üccsik cukormentesek, vagy cukrosak, milyen kell a heves reakcióhoz? meg az a szóda a mi?
http://youtu.be/ZBvcFuFqD9I