Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

150 ezer körül lehet ilyet venni Nincs b@szakodás meg kókányolás fúrógép motorral
Bár a 10 kg etetőanyag behordásával szerintem kicsit magasra tetted a lécet ezek olyan 1-3 kg-ot bírnak.
Jó, hogy nem már tejesládát akarsz rátenni púposan áztatott kukoricával
Ha a covid meg a tüdőrák nem viszi el, még megéri a rendszerváltást 22-ben
Ebből egy kis élc jön nekem le Gondolom az életed végéig a hangsúlyos
Ja, vágom, akkor KériLaci is biztos elindítja telóról a hőszivattyús állóhűtést a 8 éves Priusban
No,oldom az autoipar kinjait.
Nini gumik.
Valaki erti a DOT szamot?
Na ez nekem is tetszik. Kár is lenne elrontani a Guzzi klasszikus vonalait.
Na, végre egy szép motor: https://totalbike.hu/hirek/2020/12/15/nagyobb_erosebb_es_betyarabb_lett_a_moto_guzzi_v7/
Drága és nem fog evezni
Az enyém szerencsére még a szívócső-befecskendezéses, részecskeszűrő nélkül. Most már csak a 90 lóerőre gyengített, direktbefecsis, DPF-eset lehet rendelni. Baccák meg!

A sima benyás kisautókat megdrágítják és megölik, maradnak az igazi villanyautók (ezek legalább erősek is - még...), meg a 2 tonnás plug-in hibrid SUV-ok, városon kívül brutális fogyasztással és környezetszennyezéssel.
Na csináld csak, aztán szólj ha van eredmény majd elmondjuk mi miért basztad el
Azt meg ne várd hogy helyetted megcsinálom
Ott volt az az RC távirányító 8-9ezerért, annál jobbat nem kapsz erre a célra. Csak egy megfelelő szervót kell venned, a többit megoldhatod Lada ablaktörlőmotorral is., mert azt is vezérli oda vissza.
Üzletvezetőt és egy tanácsadót keresnek....ebből szerintem nem lesz Tesla szerviz, csak egy átadó pont és bemutató terem, de az meg már volt eddig is, csak nem a Tesla sajátja.
Mondjuk annyira nem izgatna ez. Nekem jó a bécsi szerviz is, beállítom az önvezetőt, aztán ha megcsinálták hazajön csak hát túlterhelt az a kevés műhely, így jobb lenne, ha erre a régióra is jutna.
Amúgy a tesóm szívó benzines Kodiaq-ján is van már ilyen. (igaz az is 12milla volt ) Azt hittem ez ilyen villanyautós sajátosság.
Kb. annyit is fog elmenni
Nem a főtengely erősítés a probléma, hanem a dugattyú tömítések nagyobb igénybevétele, a kokszolódás, a nagy fajlagos teljesítmény sűrűség hőterhelése, EGR-el, direkt befecskendezéssel, start-stop rendszerrel súlyosbítva.
Simán megnyomom a gombot és a többit intézi a kocsi. Soha nem stopperoltam, de tippem szerint fél perc kell neki, hogy hideg levegőt fújjon. Nagyjából amíg bepakoljuk a cuccokat meg elrendezzük magunkat, már jó is az utastér. Az F Astrán többet kellett szellőztetni mire nem akart odakozmálni valamim.
Még a motort sem kell feltétlenül beindítani, mert inverteres villany klíma van bene alapáron, nem ilyen prosztó főtengelyről hajtott szar. Azért van a ventilátor hogy huzatot csináljon. Elég okos hogy eldöntse hogy külső vagy belső keringetésen akarjon működni, meg hogy felnyomja maximumra a ventilátort és pillanatok alatt átöblítse a hidegebb külső levegőve, ha 50fok van az utastérben.
Na látod, az ilyen apró dolgok miatt vagyok hajlandó sokat fizetni a fapadon felül egy Focus kategóriás autónál is, mert a jót megszokja hamar az ember.

Ellenben a BMW-s parasztvakítás soha sem vonzott. Én ezért nem adnék egy fillért sem.
Te olyan kárpitot, autót, és hajtásláncot veszel amilyet akarsz, de ne te mond már meg nekem hogy mit szeretek, és miért vagyok hajlandó fizetni.
egyrészt drága, de igazándiból nem ez a gond
ami engem elbír és nem vészesen drága én nem birom el
pl 2 tábla másfeles lemezből simán összehozok egy csónakot de egyedül nem tudom mozgatni kocdibs ki-be
aluminium hegesztés nem megy, de ebből lenne is vagy 70 ezer
gumi csónak ami elbír meg a nád nem szúrja ki 150+ ezer
kis távirányítós hajó fúrógép hajtással meg olcsón kijönne
csak a távirányítás bajos
persze van ebből is jó megoldás de az ismét drága és nem is bír 10 kilót
Beülteted a zasszonyt a ladikba - te meg a partról ordítozol vele (távirányítod)?
Evezős ladik?
Na ha az enyémről van szó akkor kifejezetten nem terelem, mivel az enyémmel egyáltalán nem érint a fizetős töltés.
11millás BMW az tiszta fapad, inkább a koreai
amúgy ahelyett higy a kocsikkal buziskodtok inkább az én bólya telepítő kishajómra kellene koncentrálni
6 csatorna on-off ( amíg nyomom a gombot addig on) vezérléssel 120 méterre
olcsón vagy még olcsóbban
Simán hiba nélkül elmegy életed végéig.
az f astra ülés kimondottan hideg
főleg télen
az audiban volt valami ratyi üléshuzat az volt nagyon izzadós, ki is lett baszva az első hosszabb út után
Én már inkább nem is reagáltam rá.
én csak akkor választok bőrt, ha van üléshűtés, amúgy félbőr.... de lehetséges kivitelezni.... elindítod távolról a hőszivattyús állófűtést vagy állóhűtést, es mire odaérsz kellemesen befűti/hűti az autót....
A környezetkímélő Start-Stopos rendszerek már okozhatnak galibákat (élettartam-csökkenést), de szerencsére én nagyon keveset autózom városban, 90%-ban sima országúton, ott meg ez nem játszik.