nekem 7 másodperc a bekapcsológomb megnyomása után és már a sportmotor is betöltött
szerintem ha nem tökölnék a tapipaddal annyit meglenne 6 másodperc alatt is
pedig nem egy csúcskategóriás a laptop, igaz nem is a 80ezres szemét
Boot? vagy 10 éve nem kapcsoltam ki (na jó, néha muszájból, vagy nyaraláskor) általában csak szundiba megy - úgy is leáll minden benne. Induláskor 2 mp, és már a login sreen-en vagyok... (a leghosszabb idő az benne, hogy a moncsin kép legyen)
30 év számteches múlttal iszonyodom bármiféle homokóra látványától a Linuxban is ha 1 mp-ig forog a kurzor valami művelet közben, már nézegetem, mit lehetne csinálni vele...
Jaaa, azzal nekem is teli a hócipőm.
Win95 volt rohadt jó amikor P1-re raktam fel. 15 másodperc boot, azonnali reakció mindenre.
Azóta meg csak visszafelé fejlődtek programozás terén.
Nem érted a problémám... a Mint egy 3x akkora teljesítményű géppel is pont ugyanúgy megy, nem érzek változást. Igaz, így is villám, de legyen MÉGvillámabb
Most elköltöttem 50 rugót az új gépre feleslegesen ennyit nem fordítottam PC-re vagy 5-6 éve
Lehet, egy hipergyors M2 SSD-t még bele kéne tolni, az megnövelné a prog betöltési sebességet
Nekem az van fent... de egy 5 éves i3/4GB RAM-os gépről áttéve az SSD-t egy utolsó generációs i5*/8GB-a, semmi sebesség növekedést nem tapasztaltam. A winfos 10 ilyenkor általában megtáltosodik. Ha lesz időm szórakozni vele, dobok fel egy új LTS Ubuntut, megnézem, azzal hogy teker az új gép.
Szóval úgy tűnik, a Mint felülete nem a legjobban van megírva
* a CPU bench site szerint ez a proci 3x teljesítményű.
amúgy ez a mini kis ketyere bulldog ideális ilyen gyerekpótló vakaréknak
remekül el lehet vele szórakozni, meglepően bátor, pl pofozkodós játszós küzdelemnél nem is hunyorít
úgy harapja az ember kezét hogy nehogy megsérüljön, kis harc után teljesen nyugodtan elvan hosszú órákat
pl a miénk órákig el tudja nézegetni mit molyolnak a tyúkok meg a kecske
de ha valamit csinál az ember az udvaron odajön és nézi
szóval ideális társasági eb
lakásban azért nem tartanám mert úgy horkol hogy kintről behallatszik
Nekem nincs kutyám de rokonnál van kutyus , amelyik, ha meglát nagyokat ugrik szegény örömében , mert tudja, hogy finom falatokat fog kapni. Mire a kutyus megkapja a részét , előkerül a macska is, és utána ha leülök a lépcsőre, azonnal az ölembe ül dorombolni!
Tőlünk nem messze a tömör mészkőben próbálnak kiásni vagy 60 méter árkot az optikai-kábelnak, de küzdenek mint a vakond a betonon, hajnaltól késő estig, mert az a qrva mészkő nem hajlandó magától, megpuhulni, hogy ásni tudják.! Hallatlan B+!!
Én meg "büdös dög"-nek hívom a kutyám, tiszta boldog tőle, mert akkor tudja hogy simogatás van.
De ha a nevét kiabálom akkor behúzza fülét farkát mert valami rosszat csinált.
szerintem ha nem tökölnék a tapipaddal annyit meglenne 6 másodperc alatt is
pedig nem egy csúcskategóriás a laptop, igaz nem is a 80ezres szemét
30 év számteches múlttal iszonyodom bármiféle homokóra látványától
Win95 volt rohadt jó amikor P1-re raktam fel. 15 másodperc boot, azonnali reakció mindenre.
Azóta meg csak visszafelé fejlődtek programozás terén.
Most elköltöttem 50 rugót az új gépre feleslegesen
Lehet, egy hipergyors M2 SSD-t még bele kéne tolni, az megnövelné a prog betöltési sebességet
i7, 16GB, SSD
anno az ubuntu vs xp volt kb egy óra különbség az ubuntu javára
Szóval úgy tűnik, a Mint felülete nem a legjobban van megírva
* a CPU bench site szerint ez a proci 3x teljesítményű.
remekül el lehet vele szórakozni, meglepően bátor, pl pofozkodós játszós küzdelemnél nem is hunyorít
úgy harapja az ember kezét hogy nehogy megsérüljön, kis harc után teljesen nyugodtan elvan hosszú órákat
pl a miénk órákig el tudja nézegetni mit molyolnak a tyúkok meg a kecske
de ha valamit csinál az ember az udvaron odajön és nézi
szóval ideális társasági eb
lakásban azért nem tartanám mert úgy horkol hogy kintről behallatszik
De ha a nevét kiabálom akkor behúzza fülét farkát mert valami rosszat csinált.