Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

francia bulldog mini kivitel
10 hónapos az eb
Vizsla - perzsamacska keverék.
Milyen fajtájú ez a macska?
Tök jópofa az a kis eb!
annyit gumizunk hogy kizavartam a gyereket feltenni a télit
a kis dögöt minden érdekli
Buzi a mérete: 195/55-R16. Ócskát venni meg nem akartam, gondoltam egyszeri nagyberuházás.
Tavasszal még kelleni fog 4 gyári alufelni a nyárikhoz (180 ezer pénz), aztán elvileg csak az éves kötelező szervizekre kell költsek 5 évig.
225/75 16C gumik pár ezressel 100 alatt lesznek.
Faszé költesz ennyit a lomra?
Yarison volt olyan méretű a téli gumi (Barum) és jó volt vagy 5 évig. Utána kezdett alattomosan csúszkálós lenni. Nyáron 185R14 volt rajta.
nekem valami 50pár pénz volt jó sok éve az astrára sima 175ös gumi 14es mértetben
fel is kellene tenni mert ez lesz idén a havas autó
Én is így okoskodtam - de azért az igazság az, hogy nem hal meg mindenki, aki éppen nem az aktuális tesztgyőztes gumit veszi meg.
Főleg ha télen nem is használja az autóját....
települ a linux mint, kíváncsi leszek milyen......
gumin kár spórolni, főleg a télin, 20 centi nem várt plusz fékút és máris 300 ezres javítás lesz a kocsin
Én is vehettem volna fele ennyiért is közepes minőségű téligumit... ...kicsit furdal is, hogy miért nem tettem.

Remélem tényleg gond nélkül elfogy az adósságom, mert vagy 15 éve nem éreztem magam ennyire védtelennek, kiszolgáltatottnak. (Értsd: itt ez a kurva járvány, a melóhely sem atombiztos, egészség is xar - erre nem hogy megtakarításaim / tartalékaim volnának, hanem adósságba vertem magamat). De fő az optimizmus - ha nem lépem meg, akkor szerintem soha a büdös életben nem lett volna új kocsim, pedig nagyon vágytam rá.
Igen, én is erre gondoltam, hogy a nyakukon maradt drága hülyeségeket el kell adni valahogy, amiért amúgy nem sokan adnának pénzt.
jó de az elkerülhetetlen, én meg tudtam volna oldani olcsóbban
nekem meg vasárnap kihalt a vízpumpa aztán mentünk pecázni, h-k el kellett menni dolgozni időm se lett volna csak szerda aztán ha valami szart hoz a bárdi(ami azért előfordul hogy nem kompatibilis) nem lett volna idő a javításra
ha előtte héten döglik meg a cucc akkor kicserélem a komplett vezérlést mint előtte már 2x is
Nekem csak a 4 téligumi volt az ősszel 128k-ba (postával + 8 k szerelés). Várom a januári fizumat, amikor is előre láthatóan egyetlen vasam sem lesz (Akkorra fizetem ki kb. a Clio maradékát - akkor lesz nullás a folyószámlám).
ne is mond, az a nyári 110 ezer kiadás nagy érvágás volt
lett volna pár napom simán megúszom 50 alatt
azóta is a könnyeimmel küszködök ha eszembe jut
Ne verd magad költségekbe!

Ha lesz horgászautó, akkor vétek lenne erre vagyonokat költeni.
előttem töröl
bárdiban 5 rugó az új, szerintem lassan rendelni kell egyet
bontóba nem megyek mert köcsögök, jófogás meg ilyenek értelmetlenek mert a posta vagy 2500
szóval kicsit várok még mert úgy se igazán mászkálok vele aztán majd lesz egyszercsak új
és nem zavar esőben, hogy nem lácc ki? bááááár... 20 km/h-nál horgászóba menet a földúton mindegy
Mi kiültetjük. Tavasszal ki kellett szednem kettőt, egyik akkora volt, hogy magasabbra nyúlt, mint a 2 szintes ház felső ablaka, meg az alsó ablakot fullba kitakarta. Most ez 1,5 m-es, kb, pont jó lesz helyette 10 évig... Az utcán van egy kb. 8 m magas, az is karácsonyfaként kezdte nálunk 20on éve
baszki
van a környékben vagy 8 bontani való astra egyiken sincs kar
ismerőstől szoktuk kapni de elfogytak a kicsik aztán ez a nagy szar nem fért be a kocsiba
minden évben ritkítja az állományt
szerintem még 5-6 év és akkorák lesznek hogy a házba nem fér be
Nem... annak két ablaktörlője van
Hát erre nem volt még szükség... mikor tegnap a faiskolából elhoztuk a töves ezüstöt, amellett, hogy nem fogadtak el érte pénzt, megkérdezték, mikorra hozzák házhoz
de nem voltunk pofátlanok, beraktuk a szaladgálós Vitarába, abba befért, és annak mindegy
Van előnye, ha az asszony háziorvos bár az idén még nem érkeztek a tyúkok, libák... de van még sok karácsonyig