Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy én azt mondom hogy ennek a sorosnak 110% hogy több esze van mint annak aki basztatja
"A Soros tehet mindenről."
2 bötű is elég.
O1G.
De most komolyan? Te tényleg szopni jársz ide?
ennek a lényegét írd le egy mondatban, mert olyan zagyva mint a borsóleves amit 12 évesen kihánytam
Ugyanez a véleményem: csak arra jó, hogy össze szarja magát a mami a Suzukiban.
mellettem ment el sok motoros, kivétel nélkül csak akkor hallottam meg amikor mellém ért, még akkor is ha ordított a dob
Ezt mondom folyamatosan,csak akkor veszem észre mikor mellettem eltép a barom és összefosom magam.
Sztem ne
amúgy pl a csatorna parton kurvára nem hiányzik a jobbos törlő
de egy városi közlekedésnél ha retkes a kijelző jobb fele elég zavaró tud leni
Sztem a halkabb kipufogó tud életet menteni..... rúgtam mar fel sportdobos motort, mert azt játszotta hogy mellettem rángatta a gázt nyáron lehúzott ablaknál mondjuk egyszer kértem, hogy ne tegye.... mindenki érdemel meg egy esélyt
Politizáljunk egy kicsit?

https://parameter.sk/ne-merkel...
Neked tényleg ennyi eszed van nem folytatom a gondolatot, én vagyok a hibás, mert elolvastam véletlenül egy hozzászólásodat
nem szoktam venni
amúgy ha utolsó nap veszed meg a piacon azt is kivágják egy hónappal előtte
amúgy egy vödör vízbe be van állítva azt szeretik, ez valami ezüstfenyő korcs mert nem teljesen ezüst de nem is igazán zöld, olyan semmilyen, fogalmam nincs hogy szórja a leveleket
mert nem előre kell menni az autóval Vagy te oldalra mész előre
Hatalmas harckocsikkal is közlekednek oszt ablak sincs nem, hgoy törlő
És kilátni sem kell csak előre... praktikus.... megy is az eszedhez
Mi került annyiba az asztmán Az már gazdasági tk-volt akkor
utasoldalon minek van Ott nem vezet senki
2 héttel karácsony előtt megveszed a fát Mire szenteste lesz nem lesz 1 tűlevele sem
vakok
a Nissan is.
De ettől meg igaz... ennyi kis köbcentis benzines hulladékot meg nem láttunk az új auto piacon
Hat nem az van a háttérben a járvány miatt visszaesett a forgalmuk elég erőteljesen és van egy Renault-Nissan-Mitsubishi megállapodás, ahol a Mitsubishi a fasorban sincs....