Ehh,csak agyalok.Időm van.Ilyenkor szar.
Minnél egyszerűbb és olcsóbb vízmelegítőn..
Adott az olcsó kínai dízeles légfűtés.
Odáig eljutottam pár yt videóval hogy a kóklerek ráműtöttek a kipufogójára egy EGR hűtőt,ami tök tutin felmelegített pikpakk 20 liter vizet,de alapvetően a levegőt ami a kazán körül melegszik el kéne terelni.Főleg nyáron,akkor nem cél az utastér melegítése.
Na ezt a levegőt vagy kifeleé vagy az EGR hűtő felé kéne terelni egy csapantyúval.
Ami ha utastér fűtés kell lehetne befele is.
Remélem érthető a koncepció.
Én is szívtam! A vége felé már a napi 1 dobozzal is kevés volt! Átgondoltam: Ha olyan ronda füstös levegőben élnék mint amit a drága pénzen vett cigarettáért is fizetek, és letüdőzök az eget verné a panaszom, a sanyarú sorom miatt! Az orvos felírta a Tabex-et, a 100 db tablettából 99-et megettem , és elmúlt a nikotin-éhségem. Azóta (40 éve) nem gyújtok rá többet.
Minnél egyszerűbb és olcsóbb vízmelegítőn..
Adott az olcsó kínai dízeles légfűtés.
Odáig eljutottam pár yt videóval hogy a kóklerek ráműtöttek a kipufogójára egy EGR hűtőt,ami tök tutin felmelegített pikpakk 20 liter vizet,de alapvetően a levegőt ami a kazán körül melegszik el kéne terelni.Főleg nyáron,akkor nem cél az utastér melegítése.
Na ezt a levegőt vagy kifeleé vagy az EGR hűtő felé kéne terelni egy csapantyúval.
Ami ha utastér fűtés kell lehetne befele is.
Remélem érthető a koncepció.
https://biwak.hu/webshop/futes...
alig volt több mint a tej
Hová menjek még te.....?
Egyébként nem szeretem ha a bolha köhög!
Ha nem inged, ne vedd magadra légyszíves!