Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

80-asba létezik Y, de abban nincs csappantyú. Attól kisebb átmérővel még nem találkoztam
Akko marad a webasto,csak gondoltam hatha 16500 alatt is van.
Érthető, de illyet óccsóé nem tom hol találsz.
Nekem nem volt ennyire erős akaratom, szinte láncdohányos voltam!
Nálunk is februárban lesz 5 éve hogy egyik reggel már nem gyújtottunk rá, mert eldöntöttük. Nem kellett hozzá tapasz meg gyógyszer, csak akarat.
Ehh,csak agyalok.Időm van.Ilyenkor szar.
Minnél egyszerűbb és olcsóbb vízmelegítőn..
Adott az olcsó kínai dízeles légfűtés.
Odáig eljutottam pár yt videóval hogy a kóklerek ráműtöttek a kipufogójára egy EGR hűtőt,ami tök tutin felmelegített pikpakk 20 liter vizet,de alapvetően a levegőt ami a kazán körül melegszik el kéne terelni.Főleg nyáron,akkor nem cél az utastér melegítése.
Na ezt a levegőt vagy kifeleé vagy az EGR hűtő felé kéne terelni egy csapantyúval.
Ami ha utastér fűtés kell lehetne befele is.
Remélem érthető a koncepció.
Konkrétan ilyennel még nem találkoztam, mihez kell ez? A 60 mm is már elég vékony, légtechnikában legalábbis.
Jah,légtechnikában létezik olyan 60mm-es elágazás amit el tok zárni jobbra-balra?

https://biwak.hu/webshop/futes...
7,20 volt a Románc.....Apám azt szivta, sokszor voltam cigit vennia kocsmában
40 éve fillérek volt a cigi
alig volt több mint a tej
Egészségedre!
Majd iszok rá valamit.
Akkor gyújts rá egy nótára, ha már más nincs....
Nekem újévkor lesz 6 éve nem szedtem rá semmit, fejben dőlt el a leszokás.
Én is szívtam! A vége felé már a napi 1 dobozzal is kevés volt! Átgondoltam: Ha olyan ronda füstös levegőben élnék mint amit a drága pénzen vett cigarettáért is fizetek, és letüdőzök az eget verné a panaszom, a sanyarú sorom miatt! Az orvos felírta a Tabex-et, a 100 db tablettából 99-et megettem , és elmúlt a nikotin-éhségem. Azóta (40 éve) nem gyújtok rá többet.
3 munkahelyem van.
Hová menjek még te.....?
Egyébként nem szeretem ha a bolha köhög!
Ha nem inged, ne vedd magadra légyszíves!
Ideje volt már!
Gratula!
Családom nem panaszkodott.
Meg panírozott budipapírból....
Az lisztbol es vizből all.Mint a csiríz.
ennek azért több köze van emberi fogyasztásra alkalmas ételhez, mint amiket Pipi küldözget...
Lidlis a pityóka.