Ez a márka alapján szarozás, alap faszság! Minden márka autója szar lesz, ha nincs gazdája.Nekünk van/volt puma ka mk1 focus mk4 mondeo, de a kötelezőkön kívül a pumába egy rugótörés volt, a mondeoban meg kilukadt a kipufogó.Ezeken kívül nem volt baj egyikkel sem.
Nekem is az van, nem mondanám hogy igénytelen.....Én meg egy bmw-ért vagy merciért nem fogok kidobni alapáron is vagy 17 millát, holott ugyanarra lenne használva. Alapból nem kapsz élhető autót 7-8 millió alatt ma már.
De rühellettem mindig ezt a fapadosozást mintha adaptív LED nélkül nem is tudnál menni meg a bűr - aminél kényelmetlenebbet kitalálni se lehet - és csak e kettőtől az 5 millás autó rögtön 6,5... de ha ez kell a népnek, vigyék - a havi 3 kilós keresetük mellé
Egyébként is, egy szaros Fókuszról beszéltek, és 9-10 milka röpköd a levegőben nem tudnék annyi extrát elképzelni, hogy azért a fos igénytelen autóért ennyit adjak
Nem tom, nekem már vagy 5 éve csak az van - jelenleg kettő is, nincs velük semmi. Vannak szar motorok, azt ki kell hagyni. Nem rosszabbak mint a többi korabeli autó.
Különösen hogy lassan mind ugyanazoktól a beszáálítóktól rendel.
A legolcsóbb amiben már van klíma ( a Comfort felszereltség), 3 hengeres ezres motorral már 4,5 milla..... Gázzal 100 lovas, csak benyával meg 90 (!!!!).
Dehogy, még a végén meglátna valami ismerős benne és rossz híremet keltené
De ha valaki az olcsóságra megy rá, akkor van lehetősége. Pl. Ininek szerintem vígan jó a 3millió verzió. Annyit az is tud mint az F Astra.
150Le alatt már nem is nagyon van motor a fordnál, de egy használható jól felszereltet a focusból már 9-ből el lehet hozni. Egyre több dolog amiért én pl még fizettem 3 éve az alapból benne van már - és akkor is megfizethető volt a plusz. Illetve nem mindegy, hogy az ember talál az igényeinek megfelelőt raktárkészletről, vagy tényleg le kell gyártani neki.
Persze, de hamar összejön az a plusz pár millió. Pedig a Ford úgy látom nem is árazza túl az extrákat, illetve amit drágán ad azt ügyesen bújtatja a konfigurátorban, úgy hogy csak a drágább csomagokban elérhető.
És hát van pár alap dolog ami a fapados árban nincs benne, Pl. LED lámpa, és ha már az, akkor rendes automata adaptív legyen, bőr ülés, egy normális 120LE-s motor, ami még mindig épp annyit lép mint a lenézett Priusom, de ha a 150LE-s kell akkor máris nem 7millióról indul az extrázás.
Persze ha csak a szomszédnak veszed, akkor jó az alap fapad, de ahhoz drága, hogy kihagyjon az ember belőle minden jót.
Ha spórolni akarsz akkor tényleg Daciat kell venni. Az még mindig van 3 millióért.
Jah..... az nem a legolcsóbb. 6.7 millióról indul a focuds. A konfigolt árbol meg engednek, de eznyilván nem egy alap modell lesz ennyiért. Ebböl már egy mondeo vagy kuga is kijön.
Egyébként is, egy szaros Fókuszról beszéltek, és 9-10 milka röpköd a levegőben
Különösen hogy lassan mind ugyanazoktól a beszáálítóktól rendel.
https://cdn.group.renault.com/...
De ha valaki az olcsóságra megy rá, akkor van lehetősége. Pl. Ininek szerintem vígan jó a 3millió verzió. Annyit az is tud mint az F Astra.
120LE-vel is 10körülire pipáltam.
És hát van pár alap dolog ami a fapados árban nincs benne, Pl. LED lámpa, és ha már az, akkor rendes automata adaptív legyen, bőr ülés, egy normális 120LE-s motor, ami még mindig épp annyit lép mint a lenézett Priusom, de ha a 150LE-s kell akkor máris nem 7millióról indul az extrázás.
Persze ha csak a szomszédnak veszed, akkor jó az alap fapad, de ahhoz drága, hogy kihagyjon az ember belőle minden jót.
Ha spórolni akarsz akkor tényleg Daciat kell venni. Az még mindig van 3 millióért.
Tegnap egész napomat a fordnál töltöttem, volt idöm idöm nézelödni. Meg én is csináltattam pár kalkuláciot unalmamban.