nekem ilyen játék kutya nem való
a bullterrierrel is volt bajom, az meg direkt baszakodott, tudta hogy rosszat csinál, azt is hogy látom de megtette
nem szoktam kutyát verni de az kapott nem egyszer, üvegszálas pecabot spiccel jópárszor rá lett húzva a seggére
ellenben olyan jónevelt kutyán sosem volt, nem mehetett ki az utcára, és nem is ment, akkor sem ha egész éjjel nyitva volt a kapu, ha hívtam akkor se jött, csak pórázon
az az után is leszart mindet és mindenkit, ellenben amikor egy tacskó(mondtam már hogy a tacskó ez buzi kutya???) megharapta akkor eléggé megszaggatta
Nem agresszíven dominánsak ezek csak baromi játékosak és simán nem vesz komolyan
Azért csinálja hogy játsz vele.
Elég interaktív kutyák ezek....nem neked valók
amstaff között is van hyper
pl a mostani mozgékonyabb mint az átlag, de pl nem tud épeszűen futni mert 110%-on fut addig amíg tud futni utána meg alig tud menni
Az amstaff valszeg mas kutya.
Ez inkabb cseszeget,bokdos,nyomja a kezembe a labdat de nem engedi el,ha a kocsi alatt fekszem ramaszik a fejemre,arrebblokom ujra nyomul.
A masik egyeves welsh ami a tesonal van az szuka,ehhez kepest egy merev szfinx,eldobod neki 2x a labdat es elvan utana magaban.
A mi ördogfajzatunk fulltime megy kajtat,kinn is benn is.
etetőhajót teszteltük a vízen nem ment el 300 métert pedig az utcában kicsivel több is mint 30 méterről működött
kell csinálni valami nagyobb hajót amit egy fúrógép hajt meg és elbír vagy 10 kilót, és ne legyen több mint 25 az irányítási rendszer
az sem baj ha csak 5km/h tud menni
az a fura hogy pl az amstaff maximum 1x akar bepróbálkozni avval hogy ki a főnök
de csomó még 1x sem
pl a mostani 3 éves és sosem kötekedett, ami előtte volt az sem, egy volt ami visszamorgott egyszer de meggyőztem
a vad és félelmetes harcikutya ami nincs zakkantra verve azt kenyérre lehet kenni
ezek a tacskó-foxi meg hasonló vakarékok közül meg rengeteg az idióta, sógornak mindkét szálkás szőrű tacskó zizi volt
Olvastam ilyen adatokat, és azt vettem észre: És minél öregebbek a szülők, annál nagyobb a genetikai aberráció az utódokban. Ahogy számolgattam , a Soros fia az Apja 50.ik életéve körül készült ezért lett csupor pl.
Pedig az olcsóbb lenne
300 és 1000 forint között kapsz már használhatókat. Etetőhajónak nincs túl nagy követelmény.
Én a HXT900-ast használom ilyen általános célra, de még repülőbe is, de az alin 10-essével a TG9e (SG9 néven árulják) sem vészesen szar.
A Hobbykingnél ha sikerül olcsó szállítást találni, akkor megéri inkább onnan, hiába drága, mert itt a jó minőségű kínai cuccok vannak, ezzel nem basznak át.
Vizslám 1 éves volt amikor hozzám került, 2-3 éves koráig kölyöknek számítanak
Sőt most van egy vizsla szuka, ez még 5 évesen is olyan bolond, hogy kölyöknek néztem.
Az nem olyan nagy baj, kölykök ilyenek, csak maradj következetes, rá fog állni idővel.
Kutyafuttatóban szoktam röhögni. Elkezd ugrálni a kutyámra a kölyök. Egy darabig tűri a szemtelenkedést majd ráförmed. Akkor a kölyök megadja magát, kb. 3 másodpercig meghúzza magát, azt kezdi elölről, a végén a kutyám menekül, meg jön oda hozzám hogy védjem meg a kis hülyéktől
Meg kell találni a gyenge pontját. Én kutyámat is felesleges ütni. Ha nagyon pofátlan, akkor elgáncsolom és leszorítom a nyakánál fogva amíg el nem nyugszik, csak hogy tudja ki az úr. De erre is csak eleinte volt szükség. Most már tudja a helyét.
Meg utálja ha lefröcskölöm vízzel. Annyi is elég neki, ami kézmosás után a kezemen marad, egyből csinálja amit kell, elég csak megindulni, hogy bevizezzem a kezem
RC-s cuccal ez drága, és az általában analóg jelet visz át, kell valami átalakító ami abból csinál kapcsolójelet.
Esetleg ilyennel lehet próbálkozni. https://www.ebay.com/itm/Toy-C...
Persze,mar kicsinek is önfejű szörnyecske volt,de meg most is csak epp 7 honapos mult.
Nem foxi,welsh.
Hozza kepest a foxi egy terez anyaba oltott nemet katona.
A baj csak az hogy Rc-be olyan nincs hogy on off max egy vagy kettő csatorna egy egy ilyen vevőn a többi szervómotorokhoz van de némi mókolással kivitelezhető az on off is
inkább ilyen öregasszonyoknak való babusgatni
szerintem én már megmaradok az amstaffnál