Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendszeres,ha durvul lecsapom hanyatt.
No megmerevedik,halottnak teteti magát,így üldögélünk 5-10 percet.
Felkel,egy picit visszafogja magát.
Félóra mulva ugyanúgy cseszeget.
Kilopja a zsebemből a kesztyűt.Majd odahozza hogy nézd,kapj el.
torok megfog és lenyomni a földre ha nagyon szemtelen
amúgymeg kicsinek kb elég szokott lenni ha fent a nyakánál a bőrt erősen cibálva kimondani hogy "nem"
Nem kezdem ütni a blökit,a seggérevágok kézzel,attól picit visszább vesz,meg kap egy pofást,de attólmeg bedühödik és jobban cseszeget.
Amúgy mókás a kölök,csak sok meló.Nagyon önfejű,és rohadt magas a fájdalomküszöbje.
Igazi terrier.
ja a kérdés:
ez a cucc kb mennyi összeg lehet?
rc dolgokban otthon van valaki?
szakszavakat nem usmerek de kelkene olyan cucc ami tud 5db on-off vezérelt kimenetet
kb 100-120 méterig vizen
Mogyoróvessző......megmondták.....
Hát az biztos, hogy nem teszkós nyesedéket zabálnak PET palackos sörrel, meg nem állnak sorban az SZTK-ban vérvételhez... Ezeket még a rák se találja meg - ez felettébb érdekes...
Majd klónoznak másikat.
Illetve vannak kutatások az élet jelentős meghosszabbítására, egész jó eredményekkel is....na gondolhatod hogy az sem TB-re megy és max az ilyen kőgazdagok jutnak hozzá, ha esetleg már eleve nem működik saját maguknál.
Ja csak ész is kéne. Aki politikusnak megy már alapjaiban alkalmatlan
A fia. De az meg buzi, szóval legalább nem szaporodik
Viszont Soros szerintem csak a kifutó fiú.
Ha nekem világuralmi törekvéseim lennének tuti nem állnék ki hogy "itt vagyok engem lőjetek"
Keresnék egy tehetséges és gátlástalan embert és vele csináltatnám, szóval ha Soros kihullik, majd keres magának másik arcot a Szindikátus Projekt
azért az úr csak megbünteti
lett egy ezép buzi fia, a vérvonal megszakadt
már ha nincs egyéb ivadék.....
Én eddig úgy tudtam: A vén zsidó nem ""Soros", hanem "Schwartz ", és az ördög nem képes rá, hogy elvigye már?! Úgy tudom a '95-ik éve körül van. és ez a szerencsétlen vén hülye a '95. éve felett levő zsidó akarja országoknak megmondani mit is tehetnek-tegyenek???! Még az ördög sem akar vele szégyenkezni??! Pedig már elvihetné!!
nnna..... csak összejön vmi előbb-utóbb.... folytasd
Hihetetlen az a mocsok hulladékrakás amiket egy ilyen híroldal odaömleszt a képünkbe!! Lehet, még büszkék is rá, hogy mennyire aberrált k.csögök. Hihetetlen, mintha fizetnének nekik a hülyeségért! Minél hülyébb annál többet?!!
A világ bajait megoldottuk,orbánlemondott bogyó boldog e vagy sem?
Vírus tagadó vs. vírus félő meccs hogy áll kivonatolva?
Vasárnap dolgoztam,a kasznitömítő meg nem száradt meg,talán holnapra.
A blöki folyamatosan a világ legrosszabb kölökblökije,lopkod,mostmár asztalról is mindent mert feléri,és befőttes üvegekkel rohangál.
Készül a betonozott ivótálja.
Te örülsz dagadék !
Jól teszed
No,akkor most is kihagyom a visszaolvasást,pipi beszabadult.
nekem nem jár a buzik lapja nincs infóm arról az oldalról
amúgy meg hihetetlen kevés hírt olvadok mert a sok fos feszülté tesz
csak találunk valakit, akinek bedobhatjuk a nevét, ha elfogytak az érvek
akkor ezért vagy ennyire boldog, hogy mindig irogathatsz
Igen !
A primitív emberek a semminek is tudnak örülni !
? Ezt most nem értem ini Tényleg ennyire tájékozatlan vagy?
Sorosnak van egy fia Soros Alex. Na Ő miatta van az, hogy a néger nem lehet néger se feka, se semmi legfeljebb afroamerikai.
és Ő miatta van a genderelmélet. Gyakorlatilag Ő miatta van az, hogy a buzi teljesen normális, házasodhatnak, gyerekeket fogadhatnak örökbe stb.
Ha megnézed a képeket talán rájössz, hogy miért ( ha nem jössz rá majd megsúgom )
hát ezt meg tette a király helyettünk azért pénzeljük stadionostól kisvonatostól