10 perce töltöttem le az A Merci árlistát, direkt csak azért, hogy ne beszéljek hülyeséget, mint pl. te
Nem arról volt szó, hogy te mit vennél meg, hanem hogy mit lehet... és ha lehet 10-11-ért Kókuszt venni, biztos van is, aki megveszi.
Teljesen egyetértek Hasbaakasszák a kériféléket elköltenek 5 milla extrát olyan faxságra amit nem is igen használnak Bőr üléstől mentsen meg a jóisten engem is. Az az adaptív led meg azt sem tudom mi fán terem ennyire is érdekel valami világítás gondolom Mondjuk nekem a személyautó egyébként se pálya amikor egy furgon ma már ugyanazt nyújtja vezetési élményben teljesítményben, fogyasztásban, adók tekintetében mint bármilyen személyautó + van 5 köbméter raktér amibe nem kell illesztgetni semmit csak be kell hajítani. Persze ilyen autó annak opció akinek max 3 tagú a családja, most ez a felállás egyre gyakoribb a mai világban.
Lehet, de ha sokat megy az ember megtérül. Ha meg keveset de nem akarja kétévente cserélni, akkor is.....A csak használt autóvásárlásban is van rengeteg gazdasági és kényelmi lehetőség,.
Ezek egyikét se igy látom
Egyrészt nem vennék 11 milláért fókuszt. Szerintem senki nem vesz annyiért, attól hogy kalkulálható, de ez másodlagos.
Nem fizetek haszontalan vagy nem használt extrákért csak hogy legyen benne, aki meg igen az meg is érdemli
A merci árképzését gondold újra, mert ugyan fapadost veszel 15-ért, de 9-ért nem nagyon, a felszereltebbek meg már 17-22 milliónál vannak
Azért jó néhánynak van pár durva "alapbetegsége" !
Az egyik bömbi szeret kigyulladni a szarul elhelyezett turbó miatt, a másik dízel subarunak törvényszerűen döglik a főtengelye, van olyan ford amelyiknek 20 helyen törik meg a vezérműszíját , ezáltal csökkentik az élettartamot, stb.
Én csak egy hibrid Yarisban töltöttem el párszáz 100 km-t néhány éve (szinte végig utasként - csak egy picit vezettem) - hát annál utálatosabb szerkezetet nehéz elképzelni, miközben a benyás Yarisok tök élhetők voltak.
Hát, akinek a hibrid Tojjota a végállomás, azzal én nem nagyon tudok igényességről beszélgetni
Mire mész a nagy exrákkal? Ott a követős tempomatod, amit ugyanúgy figyelned kell, mert 100-ból 2x belehibáz... ott a szuper adaptív LED-ed, amit állandóan felül kell bírálni, mert vagy korán, vagy későn vált... áááá, hagyjuk is
Mindenki vegyen teslát.
Faszom motoros fórum.
Villanyablak,központizár és légkondi legyen,azis csak azé mer télen párátlanít.
10 milláért veszek egy fasza dukátót részecskeszűrővel,adblue-val és 170 lovas 2,3-as multijet csodával.
Aki viszont nem nagyvárosban él, nem Pesten nyomja le a kilométerei háromnegyedét hanem sima országúton, annak a hibrid kb. totál kibaszás, feleslegesen kifizetett extra, sok kényelmetlenséggel.
Ugyan... itt 10-11 millás Fókuszról beszéltek - annyiból kapsz A Mercit is... igaz, kevesebb parasztvakító üveggyönggyel és kezdjük el elemezgetni, melyik az igényesebb
Csak a példa kedvéért, nem pontos számok, nézzük: alap Fókusz 6 alap Merci 9, fullos Fókusz 11 ugyanaz Merciben 15. Tehát az autó alapból 1,5x drágább, valszeg jobb is akkor.
De a fókuszos ügyesen elkölti a jobb autó árát - extrákra Igaz, hogy a 18 irányba motorral állítható ülést sosem állítja, a bőrre törölközőt rak nyáron, mert beleizzad, a motoros tetőt meg nem nyitja ki sosem, mert huzatol és bejön a kosz - közben röhög az A Mercin, hogy "né má, fapados prémium"
Mert igénytelen vagy
Lehet ezek nélkül élni, de miért ne legyen kényelmes az autóm ha megtehetem? Nekem ezek kellenek a kényelemhez. A jelenlegi autóimban is benne vannak ezek és szeretem, minek lépjek vissza a Dacia irányába
Fókuszt mondjuk pont nem vennék, de ha már erről ment a téma akkor erről beszélünk.
Én eleve csak elektromost vennék, de ha nagyon muszáj akkor is Corollát, hibrid motorral.
Persze ez csak sarkítás volt: a "nem élhető" az az, amibe utálsz beleülni (tipikusan az összes Dacia ilyen....) Pedig az is elvisz bárhová, sőt a drágák még terepképesek is - aránylag "kis pénzért". (Ez utóbbi sajnos egyre kevésbé igaz - drágulnak veszettül azok is)
Szóval nem számít a véleményed.
Nem arról volt szó, hogy te mit vennél meg, hanem hogy mit lehet... és ha lehet 10-11-ért Kókuszt venni, biztos van is, aki megveszi.
Akkor néznél a lukon.
Utána meg kuka.
Egyrészt nem vennék 11 milláért fókuszt. Szerintem senki nem vesz annyiért, attól hogy kalkulálható, de ez másodlagos.
Nem fizetek haszontalan vagy nem használt extrákért csak hogy legyen benne, aki meg igen az meg is érdemli
A merci árképzését gondold újra, mert ugyan fapadost veszel 15-ért, de 9-ért nem nagyon, a felszereltebbek meg már 17-22 milliónál vannak
Nem hinném, hogy akár a Corolla hibrid, akár a Prius sokkal nagyobb élmény volna.
Az egyik bömbi szeret kigyulladni a szarul elhelyezett turbó miatt, a másik dízel subarunak törvényszerűen döglik a főtengelye, van olyan ford amelyiknek 20 helyen törik meg a vezérműszíját , ezáltal csökkentik az élettartamot, stb.
http://youtu.be/LwQF9X31RAo;t=384s
Mire mész a nagy exrákkal? Ott a követős tempomatod, amit ugyanúgy figyelned kell, mert 100-ból 2x belehibáz... ott a szuper adaptív LED-ed, amit állandóan felül kell bírálni, mert vagy korán, vagy későn vált... áááá, hagyjuk is
Faszom motoros fórum.
Villanyablak,központizár és légkondi legyen,azis csak azé mer télen párátlanít.
10 milláért veszek egy fasza dukátót részecskeszűrővel,adblue-val és 170 lovas 2,3-as multijet csodával.
Csak a példa kedvéért, nem pontos számok, nézzük: alap Fókusz 6 alap Merci 9, fullos Fókusz 11 ugyanaz Merciben 15. Tehát az autó alapból 1,5x drágább, valszeg jobb is akkor.
De a fókuszos ügyesen elkölti a jobb autó árát - extrákra
Lehet ezek nélkül élni, de miért ne legyen kényelmes az autóm ha megtehetem?
Fókuszt mondjuk pont nem vennék, de ha már erről ment a téma akkor erről beszélünk.
Én eleve csak elektromost vennék, de ha nagyon muszáj akkor is Corollát, hibrid motorral.