Szóval akkor végülis bele is finghatok a szádba ugyanott vagy, sőt azért még fizetni sem kell.
Te tudatosan vásárolsz fingszagot hogy aztán beszívhasd?okos.
a tojjotád is olyan, mint egy dct... vagy inkább egy variátor. A motornak köze nincs a menethez. Egyébként mondhacc bármit, én nagyon próbáltam megszeretni, sokat mentem is vele, de nem sikerült. Én még élvezni szeretem az autóvezetést, és homár se vagyok
Pedig az nem egy rossz autó... Egyenlőre azt látom hogy a PHEV autók ára annyival magasabb, hogy jobban járok egy belsőégésű motorossal. A nagyjából 3-5 milliós árkülönbség sok.
Tavaly még az új Lexus IS300 hibridet is el lehetett volna úgy hozni, hogy ne 1-essel kezdődjön az ára - ja, meg 15-ért is... tudom, mert kezemben volt az ajánlat. Nem tudtam azzal a hajtással megbarátkozni.
furgonra nincs cégautó adó
Volt személyautó a vállalkozásban arra keményen fizettünk az most ki lett iktatva.
5 év után adod el nem fizetsz te vissza semmit
Ja az üzemanyag áfája elszámolható tehát 400 ft-os gázolaj mindjárt csak 315 ft
Mert úgy akartad vezetni mint a váltóst, aztán hogy nem azt kaptad egyből utáltad, pedig ha elmúlik ez a beidegződés lényegesen jobb és kellemesebb. Váltós autók (a DCT is) mind primitív szar visszaülve.
Azt nem tudom, hogy lehet. Sztem nem mentél még melegben Nekem is van klíma, nem is vagyok izzadós, mégis ragadt a hátam meg a seggem fél óra után... visszasírtam az alap szövet kárpitot
Télen viszont legalább jó hideg igaz, ott a fűtés, de akkor is bele kell ülnöd induláskor
Ha próbáltad volna, akkor nem mondanál ilyen butaságot
Gagyi hibridekről nem tudok nyilatkozni, de a Toyotáé az kurvajó és kényelmes, országúton is, autópályán is, előzésre is, egyenletes haladásra is, városba is, meg még gyorsulási versenyekre is....mivan??....arra is jó...oké, nem szoktam nyerni
És mindenhol jobban fogyaszt.
Én nem töltöttem le, de amit ismerősök vettek vagy nézegettek, abból ez jött le. Tőlem távol áll a merci arculata.
Az meg hogy a konfigurátor mit hoz ki az elméleti lehetőségek tárháza. A fókusz nem az a kategória, amit rendelésre gyártanak többnyire.
- az autó mindent megtett annak az érdekében, hogy utáljál vele dinamikusan, "sportosan" vezetni.
Te tudatosan vásárolsz fingszagot hogy aztán beszívhasd?okos.
Volt személyautó a vállalkozásban arra keményen fizettünk az most ki lett iktatva.
5 év után adod el nem fizetsz te vissza semmit
Ja az üzemanyag áfája elszámolható tehát 400 ft-os gázolaj mindjárt csak 315 ft
Télen viszont legalább jó hideg
Gagyi hibridekről nem tudok nyilatkozni, de a Toyotáé az kurvajó és kényelmes, országúton is, autópályán is, előzésre is, egyenletes haladásra is, városba is, meg még gyorsulási versenyekre is....mivan??....arra is jó...oké, nem szoktam nyerni
És mindenhol jobban fogyaszt.
Az meg hogy a konfigurátor mit hoz ki az elméleti lehetőségek tárháza. A fókusz nem az a kategória, amit rendelésre gyártanak többnyire.