Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha egyszer belenéznél a tükörbe rájönnél tesó
A bőrszín teszi
még nem eléggé
Putry City?
cigánysor
Ne tedd, mert a DAB-rádió az egyben a központi tableted is - rossz esetben még a fűtést sem tudod bekapcsolni nélküle (szerencsére vannak kivételek, ahol maradtak a hagyományos kezelőszervek is).
Ez neked is magas az “aszt” már meg sem említem hiába udvarolsz te is toka király
ÉN Most hallok ilyet előszőr DAB-ból kizárólag a sört ismertem eddig
Jól szólnak szerintem is.
De van akinek az igényeit a Nasa hangrendszere sem elégíti ki.
Hagyjuk már!
Bármi előfordulhat.... pár lépésre az Andrássytól, ahol milliárdos kecók vannak egy rezervátum az egész.... viszont jó a közlekedés, tehát haza tudtál BKV-zni egyszerűen
????
Gyanús vagy nekem, hogy ennyire beizgulsz a témától és már kéjgyilkosságot képzelegsz...lehet tényleg a kertedben kéne keresni Alfa maradványait?
Remélem mélyre ástad mert a kutyád szeret ásni
faék 2-lesz az
Lehetett volna SÉ2 is(sötét éjszaka) csak az 2 betű aszt nem bírta megjegyezni
A 12 éves Ceed alap gyári rádiója (CD-s őskövület - NO USB, NO BT, csak tiszta analóg készülék) eszement jól szólt.
Én vagyok a kivétel
Vhogy úgy nekem is van a 15 éves KIA-ban, de ott nem érdekel, hogy milyen a hangminoseg, csak menjen a telefon kihangositas, a waze és legyen tolató kamera amúgy hangzásban egy kalap fos az összes ilyen androidos
Nekem ott lopták el a Simsonom
Attól függ melyik kategóriás autóban hallgatod.
Tegnap mentem a barátom autójával amiben Bose rendszer van.
Nekem megfelelt a minőség.
Na még egy új információ A gyártók számára kötelező nem a felhasználónak. Tehát, ha én kigurulok a szalonból a zsír verdával akkor a csodálatos dabrádiót ha kifeszegetem egy csavarhúzóval simán nekivághatom egy legelésző tehén oldalának. Csak a gyártóknak kötelező
Pedig az tűzoltóban ritka....
Többet "tudnak", csak a legótvarabb végfok -IC van bennük, a leghitványabb kondikkal és egyéb alkatrészekkel körítve. Szóval mindent tud, csak hallgatni nem jó.
Enge mm ne kérdezz!
Én beszari vagyok.
Pedig még azok is többet tudnak mint a gyáriak. Én most is ilyet használok.
De vannak márkásabb cuccok is, csak azok nem típus specifikusak.
A fapados Clio-ban is minden LED-es (még a ködlámpa / kanyarfényszóró is), kivéve a hátsó indexet, az hagyományos, sárga búrás izzó. Nem tudom miért csinálták így (egyébként a magasabb felszereltségnél az is LED.)
mi az az infektológus Antenna mosókat így hívják?
Valamit mindíg tanul az ember
akkor ez volt a kivonat
Azt, ha én fogom azt kibaxom a g.ciba a dab rádiót akkor megbüntet, hogy nincs az ótóba rádió?
Elmondom neki, hogy nem szeretem se a híreket se a zenét se a reklámot
Ezzel csak nem veszélyeztetem a közbiztonságot
Mondjuk Kőbányán most is vannak olyan utcák, ahova a rendőrök be sem mennek..... ha mégis, akkor sem lassítanak 120-130 alá