Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a nyomozást?
egyébként nem de szerintem nem is érdekel
Nem mertek, nagyon cudar arcot vághattam
Értem én, hogy te nem érted
Micsoda üldözéses jelenetek lesznek abból
hát téged is azért nem piszkálnak
Vagy vak vagy
Amikor a vaklárma című filmben a néger csávó sem tudta, hogy néger
Oké, de én vezetek
Amúgy sem tudod mi az
majd nem kérek bele adaptív ledet vagy mi a szart az nem kötelező azt más se buktam
Valamelyik Skodában csinálták azt hogy nincs semmi, csak egy tablet tartó.
Bármelyik tablettel össze lehet párosítani a kocsit, van hozzá app és úgy működik.
Ez a megoldás nagyon szimpatikus, csak félek nem fog elterjedni.
Persze a fűtés, klíma, meg az alapvető kezelés külön van, de minden más beállítás az appon keresztül.
Nem.... nem azért
persze mert én nem vagyok cigány
Nézhettek a buszon
nekem minden külön van most is
Remélem
Ne használj nagy szavakat.... neked egy faék megfejthetetlen, bonyolult eszköz
Sisakkal a kezemben, talpig bőrben
oszt-ot akartam írni én kérek elnézést faék úr
Nem úgy van az, hogy van a bátor tűzoltó meg az öreg tűzoltó, de a kettő együtt nincs?
azt felolvasztotta azzal a lefojótisztítóval, hiába kapar a kutya
Te meg szépen kifizeted.
Szerencsére nem úgy nézek ki, mint te téged ott se perc alatt megennének nyomod nem maradna
Az a gyáriakban is így van.
Ezért kell külső erősítő ha rendes hangot akarsz.
nekem meg körösön a buszmegállóban vagy 30 éve lehet ugyanaz volt a tettes, össze kéne fogni hátha elkapjuk a szarjancsit
Á, a régi környékünk már nagyon jó hely. Mondom leginkább a rendszer váltás környékén volt durva.
Azóta kikoptak a retkek, felmentek az ingatlan árak, már nincs rá pénzük, az utolsó két család putrijából meg rendőrlakásokat csináltak, aztán már nem jöttek vissza, azóta jó környék.
A rezervátum amiről te beszélsz az mindig is rossz környék volt, de ahogy hallom kezdik azt is rendbe szedni.
Nem ott volt a történet hogy ellopták az aládúcolást, és beomlott a felső lakás?