Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Veled jòban van kérdezd már meg tõle hogy mért égeti magát?
kezelni kell a dolgokat
nekem kb 10 ismerősöm van rajta abból egyet sem látok miket oszt meg mert nem érdekel
inkább csak az adás vételek meg pár csoport miatt van
A fészbuk egy iszonyat nagy ömlesztett katyvasz átláthatatlan böngészéssel,és kibaszott sok elmebeteg idiótával akiket az algoritmus tol a pofádba erőltetve.
Kurvára nem vagyok kíváncsi kiss jóska unokájának a ballagására.
Vagy nagy manyi hímzőszakkörére.
egy kis nitro is csodákra képes
Valami jó cucca lehet az öreg Sámánnak!
4wd lett volna gombokért akkor esetleg
Bogyó neked ez az ébresztőd a telefonon ?
http://youtu.be/-v8kByuaVDk
Füstöt.......mint minden vidéki cigány télviz idején..?..
Vajon mit szîv Jòzsi bàtyò?
én nem röhögök mert ezt már régen tudom
csak sokan annyira tiltakoznak a buzi fészbuk ellen pedig ha így folytatja akkor lemarad mindenről
Rád sózta volna pecakocsinak.
akkor az a régi hiace mégsem volt annyira fasza? pár hete még nagyon istenítetted
Már csak gyufásdobozokat árulsz hogy elég egy rokkantkocsi méret?
Gatyaszállító....
Csakis értelmesebb
sejtheted
Úr Isten, milyen lehet a többi kollégád!
aminek láccik
Jószar, miez?
mit nem értesz rajta. Nem középfokon szolgálom a kv-t fel a büfében hanem felsőfokon. Magasabb bérezést kapok, mert értelmesebb vagyok a többi kollegánál és kolleginánál
Hát én adtam fel az elveimből oszt francia lett úgy, hogy 25%-flottakedvezmény járt hozzá fészbuk nélkül. Nos úgy voltam vele ez legalább egy citroen Rötyő szintig azért nem sülyedtem maradt még bennem valamennyi tartás. Látod látod te is sokkal jobban jártál volna ha soha sincs fészbukod, megkímélted volna magad egy halom jövőbeni küszködéstől.
itt hagysz minket?
na alakul ez ha jobban szétnézel biztos találsz még Egy 10 listát neked sem lesz gond kiszorítanod magadból az alapanyag megvan
igaz Baszod így a büdös életbe nem leszel a listámon Na hátha elemzőére felkerülsz