Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs. De megkenve sem vagyok, hogy ne a szakmaiság alapján döntsek (ha abban a helyzetben lennék).
Csónakmotorom eladó már van hozzá valami pár le-ős kis honda, nem kell? ...amúgy van egy 2000 körüli évjáratú clasic f astra is, nem kel fillérekért, már ki van vonva így alkatrészként esetleg?
Ha ennyire környezettudatos vagy, mondj le a benzines közlekedési formákról!!!
Tudom, hogy idealista dolgokat írok, tudom, hogy semmi nem fog megvalósulni ebből. Azt gondoltam, ez látszódik is.
Azt is írtam, hogy biztosan nem egyszerű, de azt is írtam, hogy így a legkönnyebb, kijelenteni, hogy nehéz és drága, ezért maradjon minden is így. Azt nem szeretem, amikor a józan ész ellenére megteszik az emberek azt amit, jól látható, hogy mi a vége, és amikor ez bekövetkezik, akkor meg sírnak, hogy jaj-jaj, most mi lesz.
Ez pont olyan, mint a hangos motor. Lehetett régóta hallani a kifogásokat a hangos motorok ellen, nem és nem, most ki lettek tiltva a legtutibb helyekről, megy az ordibálás.
persze közben jöttek a nyomorék buzik, hogy azért hangos, mert meghallja az autós és nem üti el őket, erre jött a mérés, hogy majd az autós meghallja, ha pont 8x hangosabb a motor ami meg mégis lehetetlen, tehát ez sem igaz.
Tehát hülyék és hülyék és hülyék.
Az embereken nem lehet segíteni, a legrosszabbul azt tűrik, ha megmondják nekik, hogy hülyék. Erre ezer példát is írhatnék még innét a fórumról is, de szerintem mindenki olvassa napról napra. Abban biztos vagyok, hogy a rendszeresen megnyilvánulók szerint dobogós vagyok a hülyék között a többiek szerint, ezt már le se írd. Pedig én soha nem egoista módon a saját kényelmemet kerestem, mindig és kizárólag azt nehezményeztem, ha valakik az enyémmel vernék a csalánt.
Remélem nem 2t a robogó mert az szívdöfés a földnek, 100 le autó meg egyenesen kivégzés. Az 5 éves gagyi telefonod legyártása és megsemmisítése mérföldes ökológiai lábnyomot hagy. De ez még mind semmi,ahhoz a büncselekményedhez képest ,hogy fával fűtesz. Fosszilis tüzelőanyagod 1 téli szezonba annyi károsanyagot bocséjt ki mintha 6 db 40 éves ikarus 256-os fél évig meg sem állna. Az meg már csak hab a tortán, hogy ráadásul mind ezt olyan elektromos fűrésszel vágod aminek az áramellátésa széntüzelésű erőműből származik és te beszélsz itt környezetvédelemről szánalmas na most vagy érted az élcet vagy nem de kb. Erről szól a környezetvédelem
Dehogynem, ez kivételezés lenne a hazai vállalkozásokkal szemben ezért ez eu nem engedné.
Nem, nem feltételezek hanem olvasok, mikor ezt csináltam maszekként volt időm utánaolvasgatni és belegondolni, nem egy atomfizika.
most nem érek rá a világot megváltani, egyenlőre ott tartok hogy kell egy csónak a harcsa horgászathoz és még nem jöttem rá mi lenne a jó
az eredeti terv az volt hogy 4 db 80 literes olajos hordóból csinálok egy katamaránt
de csak 1 hordóm van...........
leírtam párszor hogy mint ötlet fasza, de értelmetlen hiszen egyrészt nem is találtunk még lakható helyet, de ha lenne is nem tudunk odamenni
hiszen eddig semmi összetett dolgot nem tudtunk csinálni ami 24/24 órát működve tudna működni 50+ évig
Baszki, ezt az eszelősséget már ini fejében is elhintetted Amennyi ideje van, meg is valósítja
Nem feltétlen, de amiket felvázoltál az a gyakorlatban nem kivitelezhető gazdaságosan.......Azt se gondolom hogy van akkora rálátásod, mint akik ezzel foglalatoskodnak....
Azé' előbb utóbb Te is ezt fogod hirdetni.
Így, ahogy van, biztosan jobb a kényelmes embereknek, ezt nem is kétlem.
dehogy nem Minden 4 évben
6-8 éve 1 milliárd forint volt egy új mozdony, az akkori eurót átváltva
euróban biztos kicsit több lett, így most sokkal drágább
és ez egy mozdony.......
Szomszédom a tehenészetből úgy lopta a tápot, hogy a vartyogójának,hogy tuskóval volt kitámasztva a rugója, később biztiőrként az üzemanyagot is így lopta alkalmanként 400l-t a golf 1-ével.
Mert az átmenő kamionforgalom vasútra lenne terelve?
Szerintem nincs tiltás erre. Szerintem a légiközlekedéshez hasonló szigor jó lenne, de ezt már írtam.
Na majd a belgrád budapest tengely
Továbbá még mindig a leggyorsabb és legrugalmasabb a közuti szállítás.....
Ha szerencséje van a vajat nem is szereti már is kisebb a probléma
Ez sajnos nagyon naív.......ahogy Ini írja, kurva szar összehozni a ro-la-t, nem véletlenül nem alkalmazzák ráadásul annyi szerelvény kéne, hogy igen sok plusz vágányt kéne letenni, hogy egyáltalán el tudjanak indulni a vonatok.
hát pont ezt mondtam a múltkor az önértékelési promlémáiddal kapcsolatban ez az általában mindíg igazam van ez csak szerinted van így
remélem sose bíznak rád semmi fontos döntést
Ez feltételezés, de az viszont biztos 100%, hogy a sok átmenő kamion nem rongálná az országot.
Amúgy a felvetésed érdekes, mert a fizetési arányok változatlanok lennének, ha én ezzel a jövedelemmel száraz kenyeret ennék, akkor mit ennének a nálam kevesebb jövedelemmel rendelkezők? Semmit. Tehát eleve nem is lenne szükség a sok szállítmányra,.
Ha itt csinálnák akkor itt csapódna le a munkabér Is ami generálná a fogyasztást vagyis a környezet szennyezést Ne váltsátok már meg a világot. A Föld bolygó köszöni szépen jól van ő még akkor is itt lesz amikor már a mi fajunk milliárd évekkel eltünt a felszínéről.