Ugyanmar.... azon megy mindig a fennakadás, hogy mennyibe kerül.... hat kit érdekel? Az a jó hír, hogy nem kötelező megvenni.... de azért meg senkit nem hülyéztem le, mert o arra szánt pénzt.... neki az a fontos, az o pénze, miért faj ez másnak? nekem pl nem faj, hogy Ini pecazik, pedig én 10ft-t nem adnék az egészért
anno a 3210 50 ezer felett volt, a fizetésem 30 körül
szóval szűk 2 havi bér volt az a telefon
most egy melós bér lehet kb 250 ( a régi munkakörömben inkább 300felett)
így ha 2 havi bért rászánunk akkor kb ugyanott vagyunk mint 20 éve
az ájfón nagyon okosan átbasz mindenkit fel sem fogjákn a vásárlók jogy be vannak szopatva
ettől jobb üzleti érzéke nem sok márkának van
Fél éves készlet,bár változik,az elektronikus számla miatt nem fog annyi fogyni,a bankkártya terminál viszont pörög,ugyanazt eszi.
A borutanzat AKA. textilbőr egy olcsó semmire való humbug.
Szövet alapra folyatott olvasztott PVC.
Vagy lekopik vagy berepedezik a legjobb is 5 év alatt.
Nekem 25 éve valódi bor van.Ha rendszeres ápolást kap,és nem mehviaszos szemetet meg 25 évet mindezek belőle.
Nem csak az előállítást, hanem a fejlesztést, marketinget, stb....de akkor sincs arányban más hasonló képességű eszközhöz képest. Nem fogom megvenni, pedig megtehetném, de akkorsem.....
Az audiban és a merciben sem ugyanaz a motor van, mégis ugyanazt tudják.így van ez a telefonnál is, hívhatod te bárminek ami benne van, azonos kategóriában más gyártó is hozza azt, csak más néven, ugye.
a rendes bőr az fasza az mem jön szét max akkor ha valami spiccelve élvezős hölgyet dugsz rajta minden nap
amúgy a rendes műbőr is tartós, anyós most dobta ki azt a kanapét amit a 80as évekbe vettek annak is csak az volt a baja hogy a könyöklö részen meg volt repedezve, mert a kedves lányuk dereka nem hajlott és ott kötötte a cipőt kb 15 évig
Ja, rollnizva van?... ennyit használsz? akkor ne panaszkodj a forgalomra
Ez a bűr már jobb, bár meggondolnám még1x. Volt bőrutánzat, vagy mi a neve, szétfoszlott 2 év alatt az igazi bőr is drága, meg sérülékeny. Prosztónak jó a posztó is azzal van a legkevesebb baj, ha nagyon ganés, rámegyek a szőnyegtisztító géppel
Huhh,ezek 54 mm es hőpapíros pénztárgép szalagok.
Ha neked ez jó seggtörlésre én áldásom adom.
Nagyobbat fogsz évezni mint szájer a gangbangban.
A bűr el van adva,ha befér az ajtóján a vevőnek.
Amúgy ilyesmik voltak csak azokat is eladtam,bűrrel.Majd januárra lesz.
Mi az, várod az angol újhullámot? Betáraztál papírtörlőből?
Valami modern bútorod nincs? az érdekelne, de ilyen buggyos cígóknak való bűrt nem teszek be a lakásba
pedig ez volt a kiindulás
melyik más gyártónál van pl bionic a14 chip?
de sztem az árcédula egy statisztikai adat.... értem én, amit mondasz, de mondjuk c merci és opel insignia.... mindkettő műanyag és fém, mégsincsenek egy árban
mondom... nem kényszerít senki, sem erre, sem 70M-s g mercire sem semmire... ne vedd meg
Fordítva ülsz a lovon.
Ha bemondod hogy nem ér ennyit akkor beijednek és feliért odaadják?
Nem.
Vagy veszel máshol másmilyet,vagy nem veszel.
KB így működik mióta világ a világ.
Meg, mert én nem onnan közelítem meg ,hogy az állítás szerint, csak egy marék műanyag(a telefon), mert nyilván nem az előálítási költséget kell megfizetni.
A merci audi hasonlat arra jó hogy amit az alma 600ért ad azt más gyártó 300ért.
Az már megint más megközelítés(és egyet is értek vele) hogy amig van az a hülye aki ad érte 600-at akkor miért adná 300-ért.De nem akarok ebbe megint belefolyni.
szóval szűk 2 havi bér volt az a telefon
most egy melós bér lehet kb 250 ( a régi munkakörömben inkább 300felett)
így ha 2 havi bért rászánunk akkor kb ugyanott vagyunk mint 20 éve
az ájfón nagyon okosan átbasz mindenkit fel sem fogjákn a vásárlók jogy be vannak szopatva
ettől jobb üzleti érzéke nem sok márkának van
A borutanzat AKA. textilbőr egy olcsó semmire való humbug.
Szövet alapra folyatott olvasztott PVC.
Vagy lekopik vagy berepedezik a legjobb is 5 év alatt.
Nekem 25 éve valódi bor van.Ha rendszeres ápolást kap,és nem mehviaszos szemetet meg 25 évet mindezek belőle.
amúgy a rendes műbőr is tartós, anyós most dobta ki azt a kanapét amit a 80as évekbe vettek annak is csak az volt a baja hogy a könyöklö részen meg volt repedezve, mert a kedves lányuk dereka nem hajlott és ott kötötte a cipőt kb 15 évig
Ez a bűr már jobb, bár meggondolnám még1x. Volt bőrutánzat, vagy mi a neve, szétfoszlott 2 év alatt
Ha neked ez jó seggtörlésre én áldásom adom.
Nagyobbat fogsz évezni mint szájer a gangbangban.
A bűr el van adva,ha befér az ajtóján a vevőnek.
Amúgy ilyesmik voltak csak azokat is eladtam,bűrrel.Majd januárra lesz.
Valami modern bútorod nincs? az érdekelne, de ilyen buggyos cígóknak való bűrt nem teszek be a lakásba
https://www.vezess.hu/vezetunk...
melyik más gyártónál van pl bionic a14 chip?
de sztem az árcédula egy statisztikai adat.... értem én, amit mondasz, de mondjuk c merci és opel insignia.... mindkettő műanyag és fém, mégsincsenek egy árban
mondom... nem kényszerít senki, sem erre, sem 70M-s g mercire sem semmire... ne vedd meg
Ha bemondod hogy nem ér ennyit akkor beijednek és feliért odaadják?
Nem.
Vagy veszel máshol másmilyet,vagy nem veszel.
KB így működik mióta világ a világ.
A merci audi hasonlat arra jó hogy amit az alma 600ért ad azt más gyártó 300ért.
Az már megint más megközelítés(és egyet is értek vele) hogy amig van az a hülye aki ad érte 600-at akkor miért adná 300-ért.De nem akarok ebbe megint belefolyni.
Inkább menjünk motorozni, mert buzi aki ma nem motorozik