Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem a peca a köcsögség....
a peca az sport, az ájfón meg köcsögség, csak ennyi a különbség
Ugyanmar.... azon megy mindig a fennakadás, hogy mennyibe kerül.... hat kit érdekel? Az a jó hír, hogy nem kötelező megvenni.... de azért meg senkit nem hülyéztem le, mert o arra szánt pénzt.... neki az a fontos, az o pénze, miért faj ez másnak? nekem pl nem faj, hogy Ini pecazik, pedig én 10ft-t nem adnék az egészért
Tehát nem....
anno a 3210 50 ezer felett volt, a fizetésem 30 körül
szóval szűk 2 havi bér volt az a telefon
most egy melós bér lehet kb 250 ( a régi munkakörömben inkább 300felett)
így ha 2 havi bért rászánunk akkor kb ugyanott vagyunk mint 20 éve

az ájfón nagyon okosan átbasz mindenkit fel sem fogjákn a vásárlók jogy be vannak szopatva
ettől jobb üzleti érzéke nem sok márkának van
Fél éves készlet,bár változik,az elektronikus számla miatt nem fog annyi fogyni,a bankkártya terminál viszont pörög,ugyanazt eszi.
A borutanzat AKA. textilbőr egy olcsó semmire való humbug.
Szövet alapra folyatott olvasztott PVC.
Vagy lekopik vagy berepedezik a legjobb is 5 év alatt.
Nekem 25 éve valódi bor van.Ha rendszeres ápolást kap,és nem mehviaszos szemetet meg 25 évet mindezek belőle.
Nem csak az előállítást, hanem a fejlesztést, marketinget, stb....de akkor sincs arányban más hasonló képességű eszközhöz képest. Nem fogom megvenni, pedig megtehetném, de akkorsem.....
Az audiban és a merciben sem ugyanaz a motor van, mégis ugyanazt tudják.így van ez a telefonnál is, hívhatod te bárminek ami benne van, azonos kategóriában más gyártó is hozza azt, csak más néven, ugye.
a rendes bőr az fasza az mem jön szét max akkor ha valami spiccelve élvezős hölgyet dugsz rajta minden nap
amúgy a rendes műbőr is tartós, anyós most dobta ki azt a kanapét amit a 80as évekbe vettek annak is csak az volt a baja hogy a könyöklö részen meg volt repedezve, mert a kedves lányuk dereka nem hajlott és ott kötötte a cipőt kb 15 évig
Akkor mégsem ugyanazt adják mások?
Ja, rollnizva van?... ennyit használsz? akkor ne panaszkodj a forgalomra
Ez a bűr már jobb, bár meggondolnám még1x. Volt bőrutánzat, vagy mi a neve, szétfoszlott 2 év alatt az igazi bőr is drága, meg sérülékeny. Prosztónak jó a posztó is azzal van a legkevesebb baj, ha nagyon ganés, rámegyek a szőnyegtisztító géppel
Bionic a14? Aztán hova szarjon tőle az ember? Talán csak ez az egy létező chip van? Nem az alma találta fel a spanyol viaszt.
Huhh,ezek 54 mm es hőpapíros pénztárgép szalagok.
Ha neked ez jó seggtörlésre én áldásom adom.
Nagyobbat fogsz évezni mint szájer a gangbangban.
A bűr el van adva,ha befér az ajtóján a vevőnek.
Amúgy ilyesmik voltak csak azokat is eladtam,bűrrel.Majd januárra lesz.
80-100 ezreshez képest hülye vagy? Teszkóban 600 Ft a Nagy Ződ Táska
Mi az, várod az angol újhullámot? Betáraztál papírtörlőből?
Valami modern bútorod nincs? az érdekelne, de ilyen buggyos cígóknak való bűrt nem teszek be a lakásba
Haver nem érteni gépszellemet,lelke van.
Ugyan mennnyé má!!
Az haver vett egyet újat tavaly.... mar nincs meg
Insignia lenni jo,nono.
pedig ez volt a kiindulás
melyik más gyártónál van pl bionic a14 chip?
de sztem az árcédula egy statisztikai adat.... értem én, amit mondasz, de mondjuk c merci és opel insignia.... mindkettő műanyag és fém, mégsincsenek egy árban
mondom... nem kényszerít senki, sem erre, sem 70M-s g mercire sem semmire... ne vedd meg
Fordítva ülsz a lovon.
Ha bemondod hogy nem ér ennyit akkor beijednek és feliért odaadják?
Nem.
Vagy veszel máshol másmilyet,vagy nem veszel.
KB így működik mióta világ a világ.
Értem már, csak a képes hsz.be zavart. De már tiszta.
Meg, mert én nem onnan közelítem meg ,hogy az állítás szerint, csak egy marék műanyag(a telefon), mert nyilván nem az előálítási költséget kell megfizetni.
A merci audi hasonlat arra jó hogy amit az alma 600ért ad azt más gyártó 300ért.
Az már megint más megközelítés(és egyet is értek vele) hogy amig van az a hülye aki ad érte 600-at akkor miért adná 300-ért.De nem akarok ebbe megint belefolyni.
Nem ér annyit
Inkább menjünk motorozni, mert buzi aki ma nem motorozik