Jàrtas valaki müszaki vizsga ügyben?
Ha jòl tudom a veszèlyhelyzet febr.8.-ig van èrvènyben perpillanat.Az ez idõ alatt lejàrò okmànyok meghosszabbodnak 60nappal.Ha èn mondjuk àpr.7-èn viszem müszakira az utànfutòmat,(ami febr.11-èn lejàr) akkor 2023.àpr.7ig lesz èrvènyes vagy a tènyleges lejàrat napjàtòl szàmitott 2èvig vagyis 2023.febr.11-ig?Mert ez utòbbi esetben nincs èrtelme "halasztani",feltève ha fogadjàk.
ez lehet jó is meg rossz is
ha elérik vele hogy az idióták száma csökken akkor megérte
a rossz meg az hogy azért elérik apródonként a "fenti hatalmak" hogy nem kell nekik szopatni minket megtesszük magunk is önként
ráadásul úgy hogy mi fizetünk érte
nem kell ide véda drága pénzért megveszi a nép magának
Hogy ezt mennyire imádtam
Gyerekkoromat idézi, amikor is, minden 7végén Faterom elővette....
Volt vagy 80db tekercs, a hangulata az mindennemű mostani hight tech kütyüt felül mul
mondtam, hogy kezdtek előjönni rajta a hibák,. Kormány stab belső gumi fékbetétek, kerékcsapágy, kardáncsapágy egy 50-est ráköltöttem ebben az évben Mennie kellett
Ha jòl tudom a veszèlyhelyzet febr.8.-ig van èrvènyben perpillanat.Az ez idõ alatt lejàrò okmànyok meghosszabbodnak 60nappal.Ha èn mondjuk àpr.7-èn viszem müszakira az utànfutòmat,(ami febr.11-èn lejàr) akkor 2023.àpr.7ig lesz èrvènyes vagy a tènyleges lejàrat napjàtòl szàmitott 2èvig vagyis 2023.febr.11-ig?Mert ez utòbbi esetben nincs èrtelme "halasztani",feltève ha fogadjàk.
ha elérik vele hogy az idióták száma csökken akkor megérte
a rossz meg az hogy azért elérik apródonként a "fenti hatalmak" hogy nem kell nekik szopatni minket megtesszük magunk is önként
ráadásul úgy hogy mi fizetünk érte
nem kell ide véda drága pénzért megveszi a nép magának
Gyerekkoromat idézi, amikor is, minden 7végén Faterom elővette....
Volt vagy 80db tekercs, a hangulata az mindennemű mostani hight tech kütyüt felül mul
Így utólag kár volt eladni
még ruszki mese is van hozzá
https://totalcar.hu/magazin/hi...
pedig sima feketére festett nem is aranyozott.....
http://youtu.be/CzVICZ1ZXsQ
De amúgy az egész Best of Communism album megvan a PC-n, ráadásul mindkettő.