Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavasztól-őszig 50-es gyári (!) robogóval, ha esik meg tél van meg valamit cuccolni kell, egy szívó benzinessel, mert 100 ló szerintem mindenhová elvisz a vonatkozó szabályok betartásával, sőt.
Mielőtt kérdeznéd, a telcsim (mert itt az is téma sokszor) egy kb. 5 éves Lenovo. Szemetet nem hordom az erdőbe, a padlófűtés miatt kb. a fele égésterméket engedek a levegőbe.
A hét elején a fát elektromos- és kézifűrésszel vágtam.
A lehetőségekhez képest ÉN vigyázok a környezetemre, de ez nem jelenti azt, hogy a patakban mosok, lóháton járok.
Milyen átmenő? Ha ez kötelező lenne a külföldieknek akkor azt itt is alkalmazni kell ha csak ki nem lépünk az eu-ból, de akkor meg addig szívatnának, hogy hamar visszaszívnánk.
Olyan drágulást okozna a lsasúsága és a rengeteg új költség miatt, hogy mindegy mekkora a fizud, de 1 kg kenyeret kéne 1 hétre beosztanod vaj és felvágott nélkül.
Nálunk bünti fizetéssel 9.9% túlsúllyal tovább lehet menni, de 10%-kal már nem legalábbis a táblázat szerint amit kaptam mikor kiküldték a csekkes paksamétát.
Általában mindig igazam van.
Ha ugyanúgy szennyez az ELŐÁLLÍTÁSUK, már akkor is rosszabb, mert ide kell szállítani a sok szart.
Nem. Azt sohasem mondtam, hogy visszaforgatható lenne, én azt mondom, hogy a lehetőségekhez képest kell tenni a környezetért, mert most alig vagy semmit, illetve van a teféléd, akik azt mondják, hogy már úgy is mindegy, jöjjön aminek jönnie kell.
Az az igazság, hogy néha tudsz poént is, nem mondom, hogy röhögök, de majdnem mosolyogtam.
Te lóháton jársz?
kicsit kesze kusza a hátulja-alja és nem volt fasza a csatlakozás, rendesen bepattintva az esc-re azonnal reagált
de nem jön össze az újra telepítés, ilyen buzi tablettás cucc még sosem volt a házban
végül meglett a bios, a mágneses billentyűzet nem illeszkedett jól és nem ment minden gomb

de nem jutottam előre mert nem jövök rá hogy tud pendrivéről boot-olni
ha mindenki holnaptól olyan környezetvédő lenne mint én akkor a gazdaság bele rokkanna
én szinte mindent addig használok amíg jó, és még utána is mert inkább megcsinálom
én a 3 ezer forintos motoros kesztyűm is évekig varrogattam, foltozgattam,
nekem még megvan a gyerekkori kis székem, azon nyírja az asszony a hajam stb stb
ha csak ennyire lenne a nép "sóher" mint én már a termelés 3/4 része menne a levesbe.......
Van amikor csak egy kis luk az oldalán és egy tüvel kell benyomni

http://youtu.be/F8zaFeBqg1U
ezekben igazad van, mi itt zöldülünk a németek kurvára zöldülnek
közben meg minden ami környezetszennyező a távolkeleten készítik
ugyanúgy szennyez mint ha itt csinálnánk csak közvetlenül nem érezzük
sőt ha itt lenne csinálva mérsékeltebb zöldüléssel akkor is jobban járna a világ
eléggé csökkentett értelmű vagy ha így gondolod
olyan honfoglaláskori évek technológiájához és egyedszámához kellene visszatérni akkor esetleg nem lenne késő, akkor jó eséllyel megállna, de akkor is több ezer év kellene eltelnie hogy kb visszatérjen ami akkor volt
Nem kell sötétzöldnek lenni, mert minden káros, amivel átesnek a ló túloldalára.
Például zoknit hajóval-repülővel 30 ezer km-ről hozatni. értem, hogy így nevelték bele az emberekbe, de aki végiggondolja, maga is rájön, micsoda hülyeség ez.
Ez jó szöveg a lustáknak.
Pont hogy ilyen technológia mellett lehet már igazán kivitelezni. szinte minden adott már egy élhető világhoz üzlet kérdése. Amikor majd megéri elterjed Egyébként a környezetet nem védeni kell, hanem tudni vele gazdálkodni
Ezt mindenki így gondolja
"nem jutok el a biosig hiába nyomok bármit" Ilyen idősen már nekem sem volt sok kedvem nyomogatni a gombokat.
a környezetvédelem egy álom
ennyi emberrel, ilyen technika mellett lehetetlen kivitelezni
lassítani lehet a vég eljövetelét, de elkerülni nem
Ehhez több mint 500 oldal úgyhogy elkeztem az elején 10 perc alatt addig jutottam, hogy mit hányadik oldalon találok feladtam este letöltöttem az ágyban laptopon olvasgattam azt kisvártatva elaludtam úgy döntöttem majd rájövök. Bár a hajeszon is tudott a vevő olyan gombokat meg funkciókat mutogatni mielőtt elporzott vele, amit azt se tudtam 10 év alatt hogy létezik
Ezért tartunk ott ahol, mert veled együtt sokan így gondolják.
Ez is igaz.
De mégsem lehet azt tenni, ha azok is öntik, mi is öntjük.
Gondolj bele: ha még a várható hibalehetőségeket is felsorolnák!
Akkor a franciák regényt adnak