Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet benne valami.....
Ha egyszer már forr, akkor a nagyobb tűztől szted gyorsabban fő?
Már kaptál tényeket, mégsem értetted meg
Ez is hasonló ahhoz, hogy nem látunk tényeket, leleteket arra, hogy baj van az agyaddal - mégis mindenki tudja
kaptam egy olyan tényt amit nem tudok cáfolni és valóban. Minél éhesebbek vagyunk annál jobban ízlik az elkészült étel
Lehet legközelebb én is fával csinálom, hogy a leg finnyásabb haverok is kellőképen éhesek legyenek
Kéri nagyon messze kerülsz attól a listától ahová fel kellene, hogy írjalak, szedjed összefelé magad
Pedig tök egyszerű. És ez tudományos cáfolhatatlan tény
A bográcsos kaja azért lesz jobb fatüzeléssel, mert olyan kurva lassan készül, hogy mire végre lehet enni mindenki rohadt éhes és akármilyen szart mennyei eledelként fogadnak
Van aki traktorral gyújt alá....
https://index.hu/mindekozben/p...
Sztem azzal is alágyújt simán
Akkor tegyünk egy kisérletet! Legközelebb mikor bográcsozl, műanyagkertiszék meg autógumival gyújts alá,edd meg és mond el mit éreztél, van-e különbség tűz és tűz között.
Mislejn csillagokat hagyjuk, azok nem kajákat csinálnak. Próbálj meg ott pincepörköltet kérni!De abban viszont biztos vagyok hogy egy ilyen misi csillagos séf is el tudná mondani hogy bizony érzékelhető a különbség.
Ti találtátok ki, hogy vasbogrács és fatüzeléstől lesz jó a főzött étel Hát tessék ott a fatüzelés
Bár egyetlen tényt nem tudtatok felsorakoztatni mellette, hogy mitől lesz jobb az étel ettől
Úgy gondolom 1 mislejn csillagos étteremben sem gyújtanak a bogrács alá fával, hogy finom legyen a kaja
Menekülnének is a kifüstölt vendégek
végül is mit finnyáskodsz Fával van alátüzelve rendbe van minden nem
És ráadásul benzin az égésgyorsító, legalábbis a kanna ott van.
tud valamit A fű is jobban fog nőni ahol most kiégeti
Sorstárs
az igaz, szóval gazdasági okai voltak
Végül is a család alapvetően egy gazdasági közösség
Időben kellett volna kapcsolni, kérem!
az nem lesz sokáig, ez meg mindig van
Ahhoz elég villanyautót venni - az az olcsóbb.
ingyenes parkolás sokat ér
Nem hajló derekú lányt minek vettél el
Egy nyomorék elég egy családban nem
Gyorsan kiszeretett belőle
Nem is állítottam hogy ugyanaz az van benne.
Az iPhone-fanok is kínait használnak - csak drágábban.
Én kínai telefont használok mert az az eredeti.
Szerintem mindkettő köcsögség.