Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a véda kell, mert jó pénzért a telepítés és a karbantartás, üzemeltetés ki van szervezve haveri köröknek.
Te meg rinyáltál, hogy boltbezárás van, meg világvége, oszt' most cseréltél autót? Ehhez biztos kellett eladni a lisztből is...
remélem ezt sosem fogják nálunk hitelesként elfogadni
ja tényleg erről jutott eszembe ini is milyen jó fej volt velem
Mondjuk majd bicinic lössz mert ilyet tudok egy rakattal, ő meg el tuggya adni
de az 20+ éves ez még csak 13 vót
2,2 ment el ennyire nem vagyunk jóbarátok
még ma regisztrálj
naugye
a c2 alkalmatlanná tesz, hogy beszerveződjek a fészbuk világába Bánom is mint a fene
szerintem is
Fel vörösök, proletárok,
Csillagosok, katonák,
Nagy munka vár ma reátok,
Állnak még a paloták.

Királyok, hercegek, grófok,
Naplopók és burzsoák,
Reszkessetek, mert feltámad
Az elnyomott proletár.

Világot megváltó szabadság,
Zászlaját fújja a szél.
Éljenek a leninisták,
És a nemzetköziség!

Alapvetően egy fülbemászó szép dal ez
Nézőpont kérdése.
Amikor megtudja így valaki, melyik buzeráns baszta össze az autóját mondjuk a parkolóban, akkor mindjárt értelmet nyer, ugye?
Ok.köszi
Baxxa meg, lejár az autóm épp a napokban... de én újévig már nem foglalkozom vele. Majd januárban elviszem, akkor a fű sem nő.
Nem pedig az mikor lejárt.
Onnantól számít a műszaki amikor a vizsgán volt, és persze sikeres a vizsga.
Ahogy a vak mondja:"majd meglássuk"
Pedig mikor te gyerek voltál, voltak újabb technikák is már... nálunk viszont nem (én egy 20-assal előrébb vagyok)
Egy ünnep volt, mikor elővettük, az egész család nézte Aztán kaptam egy ilyet, mint a linken, és utána egyedül is kielégíthettem magam - lényegében ezen tanultam meg olvasni.
https://mandadb.hu/tetel/27816...
Mi van more?? Nem vetted észre, nem rólam van szó??? Kik nem szeretik ha nevükön vannak nevezve?? Miért?? Miért nem lehet normáisan fórumozni? Alig pár perc, és azonnal kilátszik a vonó. Engem meg az olyan nem érdekel.
azt én úgy csináltam hogy amikor a kocsi lejárt elvittem a futót
bukott vagy másfél évet de leszartam mert utána nem kellett agyalni melyik mikor jár le
vissza is jött az a másfél év amikor teljesen elfelejtettem mikor kell vinni aztán egy évet csúsztam, az augusztus megvolt csak az nem hogy páros vagy páratlan év

amúgy szerintem a vizsga napjától 2 év a műszaki, értelmetlen lenne egy korábbi időpont bármi miatt
Emiatt aggódjon az, aki szabálytalankodik Különben meg sokan vágynak ilyen karrierre, hogy besúgók lehessenek végre lesz egy kis örömük.
Kb.ezt gondoltam èn is.tTalán van is benne logika,persze csak az esetben ha szünetel a vizsgaállomás.
Sztem az eredeti dátum szerint fog lejarni..... ez csak a vizsga elvégzésére türelmi idő, nem hiszem, hogy a dátumot megváltoztatná, nem is látnám értelmét
A környezetében már nincs senki , aki ne utálná, ott már nem érvényesül semmivel, ezért ide jár debílkedni azoknak, akiket még nem tiltott le.
Ossze akarom hozni az autòval.