Pedig mikor te gyerek voltál, voltak újabb technikák is már... nálunk viszont nem (én egy 20-assal előrébb vagyok)
Egy ünnep volt, mikor elővettük, az egész család nézte Aztán kaptam egy ilyet, mint a linken, és utána egyedül is kielégíthettem magam - lényegében ezen tanultam meg olvasni. https://mandadb.hu/tetel/27816...
Mi van more?? Nem vetted észre, nem rólam van szó??? Kik nem szeretik ha nevükön vannak nevezve?? Miért?? Miért nem lehet normáisan fórumozni? Alig pár perc, és azonnal kilátszik a vonó. Engem meg az olyan nem érdekel.
azt én úgy csináltam hogy amikor a kocsi lejárt elvittem a futót
bukott vagy másfél évet de leszartam mert utána nem kellett agyalni melyik mikor jár le
vissza is jött az a másfél év amikor teljesen elfelejtettem mikor kell vinni aztán egy évet csúsztam, az augusztus megvolt csak az nem hogy páros vagy páratlan év
amúgy szerintem a vizsga napjától 2 év a műszaki, értelmetlen lenne egy korábbi időpont bármi miatt
Sztem az eredeti dátum szerint fog lejarni..... ez csak a vizsga elvégzésére türelmi idő, nem hiszem, hogy a dátumot megváltoztatná, nem is látnám értelmét
Mondjuk majd bicinic lössz mert ilyet tudok egy rakattal, ő meg el tuggya adni
Csillagosok, katonák,
Nagy munka vár ma reátok,
Állnak még a paloták.
Királyok, hercegek, grófok,
Naplopók és burzsoák,
Reszkessetek, mert feltámad
Az elnyomott proletár.
Világot megváltó szabadság,
Zászlaját fújja a szél.
Éljenek a leninisták,
És a nemzetköziség!
Alapvetően egy fülbemászó szép dal ez
Amikor megtudja így valaki, melyik buzeráns baszta össze az autóját mondjuk a parkolóban, akkor mindjárt értelmet nyer, ugye?
Egy ünnep volt, mikor elővettük, az egész család nézte
https://mandadb.hu/tetel/27816...
bukott vagy másfél évet de leszartam mert utána nem kellett agyalni melyik mikor jár le
vissza is jött az a másfél év amikor teljesen elfelejtettem mikor kell vinni aztán egy évet csúsztam, az augusztus megvolt csak az nem hogy páros vagy páratlan év
amúgy szerintem a vizsga napjától 2 év a műszaki, értelmetlen lenne egy korábbi időpont bármi miatt