Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig ami véd is valamit az a lakk
1+0,5 liter 2k lakk vagy 5 ezer
nekem ennyi anyag 2 rétegben nem fogyott el a tető+ mozorháztetőre
most kezd beszáradni a dobozban a maradék
neked a beltérre pont jó lett volna a maradék
De a szag megmarad
A kosz csak három hétig ragad, utána már kopik ( Csapajev).
Hát....el is hiszem róla.
Csak kiforditja, igy kettot is bir neki.
RAL9006 vagy 9007 a ragya emlekszik minden bötűre.
Nem sok akril ezust festek van.
Ez az egy volt ami egy retegben fenyes lakk nelkul.
Az alsógatya is téged szolgál.Azt is évente cseréled?
Igényesség kérdése....ha otthon is csak évente mosol, takaritasz, akkor jovanazugy
hát a használati tárgyaimra nem vagyok kifejezetten kényes az tuti. Azt, hogy én ótót takarítsak, meg karbantartsak nagyon hangulatban kell, hogy legyek
Van amikor évek telnek el egyik hangulattól a másikig
De hát ezek az eszközök azért vannak, hogy engem szolgájanak Nem azért, hogy az udvaron pippelgesem minden héten
Szürke...
lehet kapni keréktárcsa szürkét.Mondjuk felénk ilyen rally nevűt lehet kapni. ugyanennek van lakkja is. Anélkül egy szezon azt óne festés
Vagy 3 éve a díszléceket meg a lökhárítókat meg felújítottam un. lökhárító festékkel, mert halál karc meg napszívta fakó volt meg minden baja.
Baromi jó a cucc. Ilyen enyhén szemcsés, tapad mint a qrvaanyja, néhány perc azt porszáraz. Gyakorlatilag újat lehet a műanyagokból varázsolni. Most, hogy 2 év után lemostam a batárt teljes újszerű állapotban volt. Nem fakult nem hámlott nem repedezett, úgy, hogy ezt most meg sem kell ismételnem
Undorito téli szürke felhő szin volt a neve a festékbótban.
De egyebkent siman illik ehhez a rozsdaboglyahoz.
A színe viszont veszett jó
Az ipse egy igenytelen diszno, a dagonyaban erzi jol magat.
Ha már kiganéztad, akkor ezt is add el a 3,14-csába! Vegyél újat, jobb mint tíz évenként takarítani.
az nem számít ezek beindulnak 130-ért ki kellett volna tenned 100-110-et kaptál volna érte még így sem adtad volna drágán. Valaki el tudja adni 150-160-ért is aki ilyen körökben mozgolódik.
Múlt héten én is ilyenekkel foglalatoskodtam Nagy ráértemben nekiláttam a mastinak. 2 éve lemosva sem volt most bepótoltam Lefújkáltam a felniket is keréktárcsa ezüsttel, meg keréktárcsa lakkal Aztán nekiláttam lepolíroztam az egészet az összes gallyas karcolás eltűnt róla. A fülkéből kizavargattam a patkányokat két nagyszatyor szemetet összeszedtem ami évek alatt gyűlt benne, kiporszívóztam, kimostam a műanyag részeket leszilikonoztam. Haver rá ér 2 ünnep között segít lecsiszolni, lefesteni a díszléc alatti részeket mindkét oldalról mert az már elég hanyag állapotban van. Szórógittet, festéket megvettem hozzá. Aztán megjött a jobb hátsó féknyergem is 40 helyett 20 ezerért azt úgy néz majd ki a batár mint egy új 2 évig a tmk megint letudva
A homokszorasa 3e volt es maradt benne rozsda boven utan is,igy kurvara nem erte meg a +10 rugo a szinterre.
Amugyis csak a téli szett lesz.Nyarit majd veszek jobb allapotu felniket.
a robogó az le lett homokolva majd porfestés+ porlakk
szebb lett mint újonnan
de ha ez pénzért lett volna csinálva nem lett volna csinálva
Mondhattad volna hamarabb is, 70-ért, de nem biztos, hogy indul mert utoljára 3 éve indítottam be.
f.szt annak bőven elég fele
Iszonyuan megmarta a rozsda,kurvara krateres volt,es a hideg meg a festes nem jonnek ossze.A lenyeg az ezust szin volt.
Ez senkinek nem feltűnő aki rendszeresen cseréli a felniket a megfelelő gumival..
kb így festettem anno a zsiguli felnit ecsettel
gumis még mondta is milyen fasza lett
mármit a 30 évvel ezelőtti viszonyokhoz képest
A felni lehányva.
Legalabb ezust.