okos ember itt nem sok van látván a bővülő listámat.
Azt, hogy mennyi hőenergia van az majdnem, hogy töltésenként változik, mert nem egyforma. A múltkor anyósomnak vissza kellett vinni a tele gázpalackot mert a tűzhelyet nem lehetett vele elgyújtani olyan szar volt benne a gáz.
én nem szeretem a körforgalmakat Ott van előtte a 30-as tábla Fene se érti, hogy miért köteleznek rá, hogy 30 kört tegyek meg benne mire kihajtok belőle. A vége felé eléggé szédülni is szoktam
arra számítok, hogy a maradék 200 tonna lisztől megszabadulok, mert angliában elindult az újtipusú koronavírus, ami még agresszívabb mint a mostani
Áprilisra itt lesz addig még talán be sem zsizsikesedik. Még lehet beruházok pár uszály slozi papirra is megint jön az az időszak amikor nagycsomagja 2 milla lesz
van itt okos ember?
aki ki tudja számolni 100g pb gázban menni kw hőenergia van
mert nézek egy fűtést ami 4kw ír teljesítménynek és közben 90g gázt éget el
szerintem ez sántít
így okoskodom, de lehet hibás az egyenlet:
1 kiló pb gáz kb 46 mega joule fűtőérték ez 12,8kw 1 kiló gázt 10 óra alatt éget el szóval akkor 1,28 kw maximum
Eladtam a csónakmotort, én még nem is látom a hirdetést, de már hívott egy ürge aki elutalán a lét és kedden jön érte........ezek szerint olcsóért tettem fel.
Ha olyan messze volt, hogy ki tudott fordulni - akkor lazán bemehettél volna elé... ha nő volt, biztos nem is ment olyan gyorsan. A körfogalomnál nem kell megállni
itt az "elméleti" teljesítmény érdekelne
Azt, hogy mennyi hőenergia van az majdnem, hogy töltésenként változik, mert nem egyforma. A múltkor anyósomnak vissza kellett vinni a tele gázpalackot mert a tűzhelyet nem lehetett vele elgyújtani olyan szar volt benne a gáz.
Áprilisra itt lesz addig még talán be sem zsizsikesedik.
aki ki tudja számolni 100g pb gázban menni kw hőenergia van
mert nézek egy fűtést ami 4kw ír teljesítménynek és közben 90g gázt éget el
szerintem ez sántít
így okoskodom, de lehet hibás az egyenlet:
1 kiló pb gáz kb 46 mega joule fűtőérték ez 12,8kw 1 kiló gázt 10 óra alatt éget el szóval akkor 1,28 kw maximum
egyenlőre még nem működik tökéletesen, de már látom ebből pénzt lehet majd csinálni