Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van rajta
de a felhasználói kézikönyv első oldalán az van írva vastag nagy betűkkel hogy
buzi vagy ha használod az indexet
Akartam Tőled Steffi kérdezni: Tényleg nincs a BMW-ben irányjelző?? Körforgalomba szerettem volna besorolni, de jöttek balról, ezért vártam, de előttem kifordult a BMW-vel, de aztán láttam: Nő volt a lelkem!
Akinek bejött a vírus annak nem számít.
A kiságon használta a család a rafás szigeten volt telek, oda bőven jó volt még a hajam is lobogott.
Erre a szarra 3x annyit fogsz fizetni.
Lófaxt - Tiszán 5-6 m-es faladikon 5 LE motor, úgy hasítanak felfelé, mint a huzat. Berreg is rendesen én mondjuk rühellem az összes motorcsónakost, nem tudok tőlük aludni
majd a szélében keverek
Na oda az kicsi lesz 7-10 km per óra a sodrás. Ha nekiindulsz völgymenetbe 20-al is süvíthecc de visszafelé hegymenetbe állóhelybe maradsz addig míg a fejtankból elfogy az a másfél liter benga vaskapun ál majd kihalásznak
Meg a küszöbökbe purhab
Aha ott lóg ki a disznó lába a vizsgáztató irodájának ajtajából, amit szilveszterre vittél neki szeretettel hogy megint kapjon 2 év műszakit ez a kacat egy ilyen lom akkor is tönkremegy ha a következő műszakiig 2 év be se indítod
az a baj hogy alig van hely ahol már lehet használni robbanó motort
szinte minden horgász tavon tiltva van, a duna-tisza meg még pár víz és annyi
tedd félre ha nagyon belejövök a pecába úgy is át fogok menni a dunára oda még jó lehet
Legalább ne dorgáld őket a helyesírás miatt, mert az "Kazynczit" idézve: HODDDA!! Nahát!!
Kicsit nehéz, de hatásos.
Meg a nevét se jól írták, hodda.
De fura szegélynyíró :-) !
Amennyiben úszna van fasza olcsó motorom hozzá.
A haverodat a másikban előre kell küldeni, és ő tükörsimára planírozza előtted a talajt.
Egyszer sem, sosem attól vették el mindenét aki panaszkodott hanem aki beletörődött.
pedig ez a sírós többször bizonyított
nekem nem tűnik csatornapart kompatibilisnek
aztán lehet tud úszni mert akkor tényleg fasza lehet
Buzievagy Laci
Még jó, onnan tudjuk hogy vidéki
Ez egy régi és sosemvolt igaz mondás, az igazi: aki mindenbe belenyugszik attól még azt is el kell venni amiről nem is gondolja, hogy van neki.