én azért nem költök a kocsira mert értelmetlen
idén alig mentem vele pár ezret, a háromfa peca túra oda-vissza az éves futásnak kb a fele volt
pöccre indul nem füstöl nem zörög szóval fasza
az hogy minden sárvédőn van valami kisebb nagyobb gebasz le van szarva, nem diszkós járat
pl valami buzi pár éve nekiment, valami suv szerű aminek a pótkereke a hátsó ajtón van, látszik az íve a sárvédőn meg az ajtón
egy pár éves kocsin ez nagyon idegesítő lenne és kb annyi a javítása mint az opel éréke
itt vidéken úgy is fülig szaros mindenki fel se tűnik senkinek sem.....a városi népek na azok már buzik kibeszélik aki sérült kocsival jár
a fék hibátlan szerintem 20 ezer sincs az új tárcsákban
a lengéscsillapító közútra teljesen jó, autópálya tempót nem bír csak
pecázni meg kiváló mert nem ráz
gumi szett is van téli-nyári, a román szettet kidobom mert már vállalhatatlanul szálszakadt
szerintem így ahogy van max egy lemosás kellene a műszakihoz meg egy kölcsön ablaktörlő
Ki hogyan csinálja. Mi nem járunk lommal rozsdaboglyával, szar telós nem fogó fékekkel. Aztán 21 évesen műszakira nem kellett semmit cserélni.
Aztán csak egy levedlett putri hármas béjjemwééé.
ha kijavítanám azt a pár horpadást meg a 2 rozsda foltot lenne kb 50 ezer költés rá, lengés csillapító cserék másik 60, pár apró kis kacat legyen 50 és máris teljesen fasza lenne elmenne még 10 évet
ha személyautó lesz az l300 akkor mennie kell az opelnak ha teherautó akkor lehet megmarad amíg nem esik szét
Igen így kell ezt Miután kiganéztam hú ml jött ki belőle lemostam, kijavitattam az évek alatt összegyűjtögetett horpadásokat karcolásokat plussz kapott egy polírt megdöbbentő volt a különbség Egész meglepödtem hogy milyen jó néz ki rögtön 300-al többé tettem fel mint amit először gondoltam érte 2 nap alatt elvitték 3 hétig a masterral kellett járni ugyan de kibírtam Mondjuk parkolni nem volt helyem sehol. Mondjuk a te sutód esetében az is számít,hogy meddig van a tank benyával. Teli tanknál dupláztad az értékét
Dec.19-volt a nácibárkán műszaki, nov.végén vizsgázott is. Fiamé lejárt dec.11-én de az ugye most csúszik a baleset miatt januárra, remélhetőleg nem későbbre.
kiganéztam meg több mint egy éve nem volt lemosva, a kosz védte a festést Egy 100-ért kijavítattam a karosszérián felhalmozott sérüléseket, kapott egy polírt azt úgy nézett ki mint egy új
nekem mondjuk abban, hogy ezzel a dec végével mindíg szopásom volt, mert 3 helyre is vittem mire valaki fogadta. Most ebben a helyzetben meg senki. Úgy hogy műszakisztatom március körül akkor nem karácsonyol már senki meg még nem húsvétol sem, max a márc 15 de az már nem kavar be nagyon. Persze most a citroenre is dec 15 a határnap bár legalább ezzel 4 évig nem kell törődni
én halasztom a mastert mert dec 16. járt le és nincs már autószerelő aki vállalná mindegyik azzal szeretne végezni amit már elvállalt
Nos elméletileg úgy néz ki, hogy a veszélyhelyzet lejártakor számított 2 hónap. Tehát mondjuk ha nagy királyunk azt mondja, hogy április 5 vészhelyzet vége, akkor június 5-ig halaszthtó azoknak a gépjárműveknek a műszaki vizsgáztatása amelyeknek 2020.11 hónapban(tól) járt le a műszaki érvényesség. Simán lehet nyerni vele fél évet.
Találtam neked klassz terepes furgont!
idén alig mentem vele pár ezret, a háromfa peca túra oda-vissza az éves futásnak kb a fele volt
pöccre indul nem füstöl nem zörög szóval fasza
az hogy minden sárvédőn van valami kisebb nagyobb gebasz le van szarva, nem diszkós járat
pl valami buzi pár éve nekiment, valami suv szerű aminek a pótkereke a hátsó ajtón van, látszik az íve a sárvédőn meg az ajtón
egy pár éves kocsin ez nagyon idegesítő lenne és kb annyi a javítása mint az opel éréke
itt vidéken úgy is fülig szaros mindenki fel se tűnik senkinek sem.....a városi népek na azok már buzik kibeszélik aki sérült kocsival jár
a lengéscsillapító közútra teljesen jó, autópálya tempót nem bír csak
pecázni meg kiváló mert nem ráz
gumi szett is van téli-nyári, a román szettet kidobom mert már vállalhatatlanul szálszakadt
szerintem így ahogy van max egy lemosás kellene a műszakihoz meg egy kölcsön ablaktörlő
Aztán csak egy levedlett putri hármas béjjemwééé.
ha személyautó lesz az l300 akkor mennie kell az opelnak ha teherautó akkor lehet megmarad amíg nem esik szét
Az igénytelenség tetőfoka, aztán majd pillog az uj gazdi hogy mindenhonnan borul rá valami szutyok
Az igénytelenség tetőfoka, aztán majd pillog az uj gazdi hogy mindenhonnan borul rá valami szutyok
Nos elméletileg úgy néz ki, hogy a veszélyhelyzet lejártakor számított 2 hónap. Tehát mondjuk ha nagy királyunk azt mondja, hogy április 5 vészhelyzet vége, akkor június 5-ig halaszthtó azoknak a gépjárműveknek a műszaki vizsgáztatása amelyeknek 2020.11 hónapban(tól) járt le a műszaki érvényesség. Simán lehet nyerni vele fél évet.