Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tuti O1G.
Baccátok meg, földrengés volt nálunk egy perccel ezelőtt. Xar érzés, most először éreztem ilyet életemben (a csillárok még mindig himbilimbiznek rendesen).
"érdekes " összefüggések.
Makramé készítő homár? A próba baba viszont csinos
De sok a gond,.
El is tűnt azóta...
nagyonhüjevagy
Azoknak nincs idejük ilyenre
"Pedig olyan még a kalendáriumban sincs!"
A gls futár?
Nő és csúnyább mint én
Szólj a postásnak,örömmel lerendezi.
Volt itt minden. Kurva anyázás, tíltás. A gyógyszeripari vegyészmérnökünk kicsit elment ismét a közönséges alpáriba,azt hitte attól hitelesebb.
az biztos
régen egy gyors aktus mindennel együtt belefért a barátok közti reklámblokkba
most meg ilyen 20+perces maszatolások vannak, sokszor már nagyon unom alig várom a végét
nem tudom mi bosszant jobban az hogy nekem annyira nem jó vagy az hogy neki sokkal jobb
Verekedés is volt vagy csak anyázás ?
Néhány hétig nem olvassa az ember hogy mit műveltek és már anyáztok
Sztem ennek az asszony inkább csak örül...
nem jó ezeket nézni mert utána alig keményedik ki a ceruza ha az asszonyt kellene reszelni
No,asszem megin nem olvasok vissza.
Natasha vótmá?

http://youtu.be/qXuZAu-QDPQ;t=12s
ez annyira igaz mint amikor a szolnoki rendőrkapitányság nyomoz a csaló horgászok miatt mert túl sok halat fogtak és a végén megrendelheted a csodaszert amivel fogták, mert persze csak kiderült a nyomozás során hogy minden rendben történt
nem a gyógyszer részéről írtam, hanem az orvosi oldalról
pl nálunk a doki majd leesett a székéről amikor azt mondtam neki hogy elmúlt a magas vérnyomásom
az üzemorvos úgyszintén
mert az nem múlhat el és szedni kell a gyógyszert
Meg az sem mindegy, mi a bázisszám olyan ez mint a játék a GDP-vel, meg a fizetés növekedéssel.... ha te mondjuk 1M-t keresel egy hónapban a másik meg 100e-t, utána neked lesz a fizud 1,2M a másiknak meg 121e, lehet kommunikálni, hogy a másik jobban járt és jobban teljesít százalékosan a statisztika nem hazudik
Ha az egészségügyet át nevezzük betegségügyre, rögtön érthető lesz a történet... ugyanaz a helyzet mint a bankoknál... a gyógyszer gyártás nem szociális intézmény, hanem piac és profitorientált vállalkozás. Egyre jobb és korszerűbb termékeket állítanak elő a piacra. Kapitalizmus van, tessék tudomásul venni... a szocializmusnak vége, ez volt a nép akarata....
Az egész alap orvoslás alapja az hogy a beteg tünet mentes legyen és jól érezze magát
Ami jó dolog mert senki sem hal bele se a cukor betegségbe de a magas vérnyomásba se semmi egyéb ilyen mára "kis betegségbe "
De szinte sosem az okot szüntetni( esetleg nem hagyja kialakulni ) meg hanem kezeli.
Szóval eheted a gyógyszereket életed végéig ami rengeteg pénz
Apám 75 éves vagy 8-9 féle tablettát szed és tök jól elvan kifizeti az a havi majd 20 ezret és eléldegél, ami jó, mert mondjuk az 50es 60as években már biztos nem élne a jelenlegi állapotában