Baccátok meg, földrengés volt nálunk egy perccel ezelőtt. Xar érzés, most először éreztem ilyet életemben (a csillárok még mindig himbilimbiznek rendesen).
az biztos
régen egy gyors aktus mindennel együtt belefért a barátok közti reklámblokkba
most meg ilyen 20+perces maszatolások vannak, sokszor már nagyon unom alig várom a végét
nem tudom mi bosszant jobban az hogy nekem annyira nem jó vagy az hogy neki sokkal jobb
ez annyira igaz mint amikor a szolnoki rendőrkapitányság nyomoz a csaló horgászok miatt mert túl sok halat fogtak és a végén megrendelheted a csodaszert amivel fogták, mert persze csak kiderült a nyomozás során hogy minden rendben történt
nem a gyógyszer részéről írtam, hanem az orvosi oldalról
pl nálunk a doki majd leesett a székéről amikor azt mondtam neki hogy elmúlt a magas vérnyomásom
az üzemorvos úgyszintén
mert az nem múlhat el és szedni kell a gyógyszert
Meg az sem mindegy, mi a bázisszám olyan ez mint a játék a GDP-vel, meg a fizetés növekedéssel.... ha te mondjuk 1M-t keresel egy hónapban a másik meg 100e-t, utána neked lesz a fizud 1,2M a másiknak meg 121e, lehet kommunikálni, hogy a másik jobban járt és jobban teljesít százalékosan a statisztika nem hazudik
Ha az egészségügyet át nevezzük betegségügyre, rögtön érthető lesz a történet... ugyanaz a helyzet mint a bankoknál... a gyógyszer gyártás nem szociális intézmény, hanem piac és profitorientált vállalkozás. Egyre jobb és korszerűbb termékeket állítanak elő a piacra. Kapitalizmus van, tessék tudomásul venni... a szocializmusnak vége, ez volt a nép akarata....
Az egész alap orvoslás alapja az hogy a beteg tünet mentes legyen és jól érezze magát
Ami jó dolog mert senki sem hal bele se a cukor betegségbe de a magas vérnyomásba se semmi egyéb ilyen mára "kis betegségbe "
De szinte sosem az okot szüntetni( esetleg nem hagyja kialakulni ) meg hanem kezeli.
Szóval eheted a gyógyszereket életed végéig ami rengeteg pénz
Apám 75 éves vagy 8-9 féle tablettát szed és tök jól elvan kifizeti az a havi majd 20 ezret és eléldegél, ami jó, mert mondjuk az 50es 60as években már biztos nem élne a jelenlegi állapotában
régen egy gyors aktus mindennel együtt belefért a barátok közti reklámblokkba
most meg ilyen 20+perces maszatolások vannak, sokszor már nagyon unom alig várom a végét
nem tudom mi bosszant jobban az hogy nekem annyira nem jó vagy az hogy neki sokkal jobb
Néhány hétig nem olvassa az ember hogy mit műveltek és már anyáztok
Natasha vótmá?
http://youtu.be/qXuZAu-QDPQ;t=12s
pl nálunk a doki majd leesett a székéről amikor azt mondtam neki hogy elmúlt a magas vérnyomásom
az üzemorvos úgyszintén
mert az nem múlhat el és szedni kell a gyógyszert
Ami jó dolog mert senki sem hal bele se a cukor betegségbe de a magas vérnyomásba se semmi egyéb ilyen mára "kis betegségbe "
De szinte sosem az okot szüntetni( esetleg nem hagyja kialakulni ) meg hanem kezeli.
Szóval eheted a gyógyszereket életed végéig ami rengeteg pénz
Apám 75 éves vagy 8-9 féle tablettát szed és tök jól elvan kifizeti az a havi majd 20 ezret és eléldegél, ami jó, mert mondjuk az 50es 60as években már biztos nem élne a jelenlegi állapotában