Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te régen láttál !
De ma már csak egy kitaposott kozákkucsmát nézegetsz !
Na...ez az ,amit te még életedben nem láttál szerencsétlen !
de akkor a facé szedted szét, ott volt a kezedben az ágytál amire vágytál egy IGBT-ből még nem lesz indukciós akármi, ahhoz csak kell az a másfél kiló réz is
gondoltam hogy nagy mert az ára is az
de semmi kapcsolást nem találok hogy valaki ilyenből csinált volna bármit
igazándiból a réz miatt szedtem szét a főzőlapot volt benne másfél kiló
Ez egy komoly méretű tranyó (hogy értsd ) de ez önmagában semmit nem ér, vezérelni kell... az, hogy jó-e, ohm mérővel is kiderül. Általában átüt, akkor nullát mérsz a lábai közt. Ha jó, nehezebb kimérni, akkor olyan 5-600 mV-nak kell esni rajta.
Még annyi sem... eleve volt vagy 2000 gép az országban eddig is. Az újakból esetleg az új járványkórházakba kerülhetett - de nagy részét így fogják kivinni a MÉH-be gyári csomagolásban.
Nem az ismerősödre utaltam, csak úgy über alles aki beteg, az szarul van általában
ilyen kütyüből csinált valaki már indukciós melegítőt?
https://hu.rs-online.com/web/p...
indukciós főzőlapból szedtem ki de nem találok sehol sem róla infót hogy jó lenne barkácsolni.....
van 4db amiből kettő lehet nem jó, mert 2 lap melegített
ki keveselte? nálunk 3x annyi van mint usában , 8-10x annyi mint európában az átlag
az hogy negyedéhez sincs személyzet az senkit sem érdekel, legalább van-lesz belőlük pótalkatrész
Na,azoknak husángal a fejere,had pusztuljon.
mondjuk azt nem tudom mennyi volt az alap készlet
de valami 1200 fő volt amiről tudok a legtöbb aki gépen volt
de azt sem tudom egy átlagos vírus előtti nap ez a létszám mennyi volt meg amikor tombolt az influenza akkor ez a szám mennyi volt
ezért az az 1200 lehet nagyon sok is meg majdnem átlagos is
Gondolod hogy tulvásároltunk? Tavasszal még többen kevesellték.....
Desszertnek sportos.

http://youtu.be/gfop6iSiHOw
Huszadrésze sem....
Jó hogy te tudod
tized része ha volt használatban eddig
Nekem meg a gyűrűs ujjamon... alig látszik, olyan kicsi, de ha hozzáér vmi, majd' bexarok és hozzáért, mert jobbkéz, sokat van használva
Azt hallottam, hogy aki lélegeztetőre kerül, az jó eséllyel nem is jön le róla soha... ezért csak végszükségben alkalmazzák. Még szerencse, hogy mi vettünk 16 ezret
Aki beteg, az kovid előtti időkben is szarul volt...
Hagyd má, mindegy volna, kűggyed valamelyiket! csak 8 és 11 közt jöjjön, mert akkor nincs otthon a Zasszony!
Altalaban a rusnya balna feministak terjesztik.
Raadasnak egy kis hirtelenszőke szilikonos fajta.

http://youtu.be/Nmzd5Zq9NfA
állítólag ezek is ugyanolyan büdöset szarnak mint a "hétköznapi" társaik
aztán lehet csak az irigyek terjesztik ezt és mégsem
nekem pár éve benőtt a lábujj körmöm és én is szarul voltam kb másfél hétig
asszony mindenféle tuti tippekkel kezelt aminek az lett a vége hogy vádliig bedurrant a lábam, a sebész szerint még pár nap és ment volna a levesbe az ujjam
kb egy hétig egy hugyozás kivitelezése is némi sírással ment csak, mert ha nem volt a fejem felett már eléggé fájt
szóval ki hogy van az majdnem mindegy.......
Ott nem, de nem tud felkelni, légzési nehézségei vannak, köhög, lázas stb.... 43 évesen...