Mondjuk a kommenteket olvasva ez is egy szélhámosság. Igazábol a gyogyszerkereskedö válasza volt a lényeges az irásban, mely szerint csak a profit számit, az egészség másodlagos.
Nem,nem kötelezhetik erre.A rendvédelemben dolgozóknál még meg tudja ezt játszani az állam,De egy civil cégnél nincs ami alapján ezt megkövetelhetné.Bár ha ez így folytatódik,és ekkora marad az érdeklődés a vakcina iránt akkor biztos születnek majd erre törvények.
Ja a katonákat meg kötelezik rá. Az egyik kolleganő párja katona és felhívták hogy mikor megy beadatni hirtelen válaszolni se tudott felment a parancsnokaihoz megkérdezni mi ez és közölték vele hogy beakarja adatni ezért mondjon időpontot mikor. Ne ez a fasza. Nálunk is felröppent hogy kötelezni akarnak minket de egyenlőre csak pletyka.
azt se lehetett hogy nálunk egy nyugger otthon kb az összes lakója elkapta, az egyik dolgozó, itt lakik pár házzal mellettünk, karanténban is volt
bezzeg amikor pesten kapták el a nyuggerotthonos lakók akkor a karigeri egyből mindenki buzizta mert csakis ő tehetett róla
Nem egészen, tudod ki engedi hogy teleinjekciózzák a farkát hogy egész nap működjön
Ebben a filmben kezeltem a betegőrző monitort a kórházas jelenetben, meg volt ott egy lélegeztető gép is de azt végül kivágták a filmből
Én is így voltam anno az inverteres hegesztővel, majd csinálom magamnak végülis nem olyan bonyi, Aztán a végén inkább rászántam azt a pént és megvettem, pont kijött abból amit 1 napi filmforgatásért kaptam
egy ismerős csinált egyszer az rézcsőből tekerte a hurkot mert hűteni is tudja
ha van kapcsolás akkor megcsinálom , nem olyan bonyolult
a tűzhely meg nem volt jó mert ott 2 lap vezérlése volt egyben de felesbe nem voltak jók a lapok aztán a fene se bogozza mii hová tartozik
Senki nem tudta az év elején-tavasszal, hogy mi lesz a vége.
Látom a rohadt, büdös komcsikat és a tolvaj libsiket, ha sok az a baj, mert miért vettek az állampolgárok adópénzén ennyi "felesleges" eszközt, ha kevés, akkor meg a patás inkább stadionokat épít és nem szerez be elég lélegeztetőt.
Ezért vallom és mondom, a rohadt libsikomcsik ellen semmilyen eszköz használata nem elég kegyetlen.
Nem tdfom ez mennyire igaz, de kb. ilyesmi a gyogyszerkereskedelem az tény.
Ráadásul ott nap mint nap közölhetnéd a stadionos aggályaidat
https://index.hu/belfold/2020/...
http://youtu.be/tsm7bAHmcZY
bezzeg amikor pesten kapták el a nyuggerotthonos lakók akkor a karigeri egyből mindenki buzizta mert csakis ő tehetett róla
Ebben a filmben kezeltem a betegőrző monitort a kórházas jelenetben, meg volt ott egy lélegeztető gép is de azt végül kivágták a filmből
http://youtu.be/uZVrxkWLi0I
ha van kapcsolás akkor megcsinálom , nem olyan bonyolult
a tűzhely meg nem volt jó mert ott 2 lap vezérlése volt egyben de felesbe nem voltak jók a lapok aztán a fene se bogozza mii hová tartozik
Látom a rohadt, büdös komcsikat és a tolvaj libsiket, ha sok az a baj, mert miért vettek az állampolgárok adópénzén ennyi "felesleges" eszközt, ha kevés, akkor meg a patás inkább stadionokat épít és nem szerez be elég lélegeztetőt.
Ezért vallom és mondom, a rohadt libsikomcsik ellen semmilyen eszköz használata nem elég kegyetlen.