Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hinném hogy annyi legyen az előny hogy megérje a veterán vizsga
hülye vagy oldtájmer vizsga oszt jár hozzá egy csomó előny
igazi g.ci vagy zotya
épp ma néztem 2025 ig érvényes a gáztartály, addig meg kellene tartani
tartály csere 50 körüli összeg ezt szerintem nem vállalom be egy 28 éves kocsinál
szóval ha addig nem térdel le 2025 ben megy az ócskavasba
Szerintem Lölö jobb volt nalad, ez a gebasz.
jovőre pedalozz jobban, csak egy eved van, a feriekkel ennyi eselyed se lesz, es ez is kurvakicsi volt.
nem kaptam sajnos.... pedig papírom is van róla, hogy utalnak, de az a pénz sem jött meg
Én vagy 4 éve vettem 2 samottégla volt 5000 ft ininek ha jól olvastam ez már nem fér bele a keretbe
Akkor kaptal volna allami tendert, de mivel azt tutinem igy rossz voltal.
+20 éves nem mindegy már Vagy old timer vizsgára gyúrsz
Az egr egy hocserelo, vizes, bevezeted a gazegot, vizet adsz neki, valami elektromos szivattyuval, ezt a melwgvizet egy valami hutobe vezeted a kocsiban, bontott cucc kell hozza, a olcsobb nem lessz mint a kinai 35e es futes de legalabb gányabb.
Igaz halkabb.
Nagyon jó voltam....
Tuti rosszkisfiu voltal ezert elbujt hogy megijesszen.
Fent voltam a Főninél, de nem volt bent.... pedig állítólag éjjel-nappal dolgozik az erkélyen sem volt kint....
mini palackos gázégő is kezd játékba kerülni
minden ami" ingyen" van(használaton kívüli) a háznál az most be van vonva az agyalásba
Azért ez nem semmi lehetett, kár, hogy ma már ilyen nem létezik pedig tele lenne minden pálya nézőkkel: http://youtu.be/ddQVuhd7xLI;feature=emb_logo
Nem kell uj tetőcserep.
Nem tudom, hogy lesz-e mintabolt vagy hasonló, de mivel ez valamiféle fólia így gondolom ehhez kell némi szakértelem is, hogy feltegyük bár minden megtanulható így a fene tudja bár ha egy tekerccsel vennénk legalább akkor biztos adnának csak hát az nem lenne kevés, pár száz kg. és pár száz nm.
Azt lehet majd venni gyarbol?
Mellettünk most nyílt egy gyár ( azt hiszem svájci tulaj, de nem biztos és nem tudom termel-e már vagy csak még teszt megy?) ahol hajlékony napelem fóliát gyártanak (vagy fognak) állítólag igen jó hatásfokkal működnek, átment pár kolléga, kíváncsi vagyok mik lesznek a tapasztalatok, de ahogy mondták autókra vagy bármire rá applikálható lesz.
Hamittomen.
Azon meg nem agyaltal hogy egy gazego fejet belegyömoszolsz egy sima EGR hutobe, abba viz, rezcso, egy radiator a kocsiba meg egy valamilyen keringetoszivattyú?.
Gazegoneg egy filleres gazlampa, porzsolo, vagy ilyesmi.
szerinted van még olyan a világban? ráadásul közel ingyen?
Ok, jovo heten ha odajutok...... .. Abbol kene.
Zaporozsec benzinkalyhat neztel?