Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha lesz rá egy órád...
http://youtu.be/KJCkqQCtuZQ
a gyerek nem hülye az motorozik
Ha a gyerek megy ki vele a határba míg te motorral vagy traktorral akkor nem.
evvel fárasztóbb a fotó mint a traktorral
Ne má......2000-ért szerintem a halárusok is harapnak rá bár persze nem tudom mi a nagyker ára én csak a kiskert látom ami elriaszt.
Ilyen fényképet traktorral bármelyik pillanatban tudok lőni ha kinézek a szomszéd földjére mégsem traktorozok.
kifogni könnyebb mint eladni
Előbb azt ki kellene fognod Azt sem tudod hogy néz ki a harcsa máris árulod
én kb 5x annyit biciklizek mint motorozok
Idén szerintem nekem sem volt meg talán 1000 km. sem, gáz, de nem is voltam jól meg a nyár első felében igen szar idő is volt, remélem idén jobban sikerül.
Azt en is szoktam, utana meg tologatom osszevissza a raktarban.
Főnököm is így van a Harley Sportsterével.... szerintem vagy két éve ült rajta utoljára.
A lápi manus megint idekerült elrettentésnek?
De meg kell mutatni, hogy van egy bömöse mert amúgy nem motorozik kb. mint az egyik közepes főnök egy nagy dukival (hirtelen nem is tudom melyik), na az sem motorozik csak néha beeszi a fene és leparkolja az útban, hogy mindenkinek kerülni kelljen.
egy előnye van ennek, ha fingasz nem érzed mint a kocsiban
Ezzel az erovel kocsiba is ulhetne. Szeles mint a nagyanyam komodja az a gep a dobozokkal, nemigen megy el a sorok közt.
pedig az afrikai elég moslék ízű
még a húsa sem szép
3 ért tudok majd harcsát, csak neked akcióban lesz kettőért
.........hetekig faltam volna......
...és ez annyira így van......kolléga melózni jár néha be vele és az összes túra cucca rá van aggatva éjjel-nappal, de amúgy igazából túrázni sosem volt legfeljebb a mátrában fél napot.
Mondjuk szép darab az tény. ....imádom a harcsát főleg a szürkét (az afrikait sem vetem meg, de azért na) csak hát elszaladtak az árak, 4-5000/kg-ért már tengeri jószágot veszek bár karikor volt a tányéron.
Visszadobhattad volna a hal ferjet aki fogta, az a hanyi istok fele hibbantat is.
ki kellett volna baszni a szántóföldre ha nem kell
De visszaengedtem Minden halat visszaengedek