Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem feltételnül. Ugyanis egy dolgot nem vettem figyelembe.. Nagyon nem mindegy, hogy aki tréningre jár az veleszületett tehetség-e vagy a másik az.

Másképpen fogalmazva.

Vagyunk itt egy páran (lehet csak én :)) aki járhatna mindennap tánciskolába mégsem lenne a tánc más mint unalomig begyakorolt mozdulatok sokasága. Látszólag tudnánk táncolni, de lehet csak az általunk gyakorolt (vagy azonos ritmusú) zenékre.
Bundás kenyér?
Szedd össze minden batorsagod.
Nyilván ezért fogom kikapcsoltatni ezt a funkciót, ha lesz ilyen autóm valaha is.
Nem merem elmondani
egy őz ennyire sem képes a jégen
Nem feltétlenül lesz eltérő. A veleszületett reflex, illetve az, amit a zenészeknél abszolút hallásnak neveznek, nagyban befolyásolja a viselkedést az adott szituációban.
A kérdésedre a logikus és általánosságban elvárt választ is leírhatnám, de semmi értelme, mert valószínűleg nekem is az, mint amit te gondolsz.
Vagy van valakinek készsége a feladat elvégzésére, vagy csökkent értelmű az illető.
(Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne értelme egy tréninget elvégezni - holott még én sem voltam soha és valószínűleg nem is megyek el ezután sem. De elismerem az értékét. Tudom, le se írd, hogy majd megbánom...)
az alsó sor és a padló között lesz 92 centi rés
94 centi a munkalap magasság
csak az alsó és a felső rész között lesz csempe
A motorosok 95%,sikitva huzza refllexbol a fekkart es pofara esik.
A vegen meg hallgathatjuk az utolso szinfoniankat.

http://youtu.be/sgv9gumqJLo

A gondolkodásnak több válfaja van. Ha valaki/valami adatok/információk alapján döntést hoz és cselekszik az is gondolkodás.

Meg az is, ha nyernél 3 mrd Ft-ot vagy összejönnél egy modellel vagy szinésznővel akkor mi lenne. Igaz ez álmodozás, de gondolatok sokasága.
Másik hogy a mesterséges intelligencia arra képes, hogy felismerje a környezetét, és végigmenjen rajta, de gondolkodni még mindig nem képes, így etikai problémákon sem tud rágódni. Ha meg egyszer képes lesz erre, akkor minden bizonnyal arra fog jutni, hogy sokkal jobb lesz az embereknek holtan, hiszem mérhetetlenül ostobák és elavultak
"Ez csak önvezetést soha nem látott bölcsészek által felvetett, mesterséges etikai probléma." Vezettem Teslát. Néha csak pislogtam, hogy mikre képes az önvezetés.
Na igen, de a mi a reflex? Vegyél egy motorost aki minden hétvégén vezetéstechnikai tréningen gyakorol különböző szituációkat és mellette vezetett mondjuk 60 ekm-t motorral. És vegyél egy másikat aki szintén 60 ekm-t vezetett de még sohasem volt veszélyes szituációja. Mindkettő elő hirtelen eléfordulnak. Azonos lesz a reflex mozgás sorozata?
Semmi alapján. Pont úgy ahogy te sem választasz ilyen szituban, mert simán nincs idő etikai dolgokon gondolkodni, csak reflexből cselekszel.
Illetve az ABS sem gondolja át, hogy most pattogós az út, jobb lenne nem működni, mert csak rontom a fékezést. (pedig ez sokkal egyszerűbb probléma)
Ez csak önvezetést soha nem látott bölcsészek által felvetett, mesterséges etikai probléma.
Ráadásul a válasz kultúránként eltér.
Plane ha 4 labat kell iranyitani.
A jeges szituációt nézve lehet páran mi (emberek) is elvéreztünk volna ott...:)
Huhh, erdekes kerdes ez nemely embernel is, de altalaban az eletoszton megoldja,reflxbol, es elbassza a babakocsis nőt.
...és akkor az alsó sor és a padló közt lesz egy lécnyi rés? Én a 2. sort tettem lécre és vízszintbe, és ahhoz igazodott a többi. A legalsó meg szabva lett alul, mert a padló se sík, se nem egyenes. Régi épület felújításánál ez van...
Ha ilyet kéne raknom, mint neked, a középsőt raknám vonalzóra, a felső is jobb lesz, az alsót meg hozzárakom alul ékkel másnap.
Csak a bentlévők épsége számíthat, hiszen ők fizették ki a cuccos árát!
De meg mindig nem kepes osszetett gondolkodasra autonom modon.
Egy kutya vagy ló okoabb.
"Autok onvezetese is problema."

Igen ez érdekes kérdéseket vet fel. Pl. egy elkerülhetetlen baleseti szituációban ahol 4-en ülnek az autóban (mondjuk 2 gyerek és 2 felnőtt) és választani kell a babakocsit toló nő és a benlévők épsége között mi lesz a döntés? És aki programozza mi alapján irja meg a programot?
Azért elég jók ezek az önálló alkalmazkodásban. Az ember a távirányítóval csak az útvonalat mondja meg, a többit a robot kezeli.
Azért kb. 1 percnél amikor a jégen küzd az elég vicces
http://youtu.be/cNZPRsrwumQ
Festeshez, zart ter van, csak nagy es fűtetlen, valami ideiglenes bodega kene, nem vizallo csak azert hogy a festes ne az aljan landoljon mert hideg van.