Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is szabad Milyen szar már 5 perces munkával megspórolni 50 ezret
október 23 hétvége, pécs harkány siklós kirándulás harkányi szállással. Hát most rámentem az oldalra, mondjuk g.cimód felemelkedett az ára látom 2+1 főnek 3 napra 22500 ft. Tavaly ugyanezért csak 18 ezret kellett fizetnem ifa ugye nem volt. Nem szobát kaptunk, hanem komplett emeletes házat. Nyugdíjas házaspár adta ki. Kérdezem a kisöreget, hogy van egy halom szoba nem lesznek többen? Azt mondta, nem mert Ők egyszerre egy csapatot fogadnak, nem keverik idegen emberekkel az épületet Ha ketten vannak kettőt, ha 10 vannak 10-et
Kérdem miért ilyen olcsó? ( az udvaron 2 egymás mögött lévő egyforma emeletes ház található) Meséli, kőműves volt a szakmája a saját kezével építette a házakat a másodikat a lányának. Az meg közben férjhez ment elköltözött. Azt mondja így 80 fele nem nagyon érdekli őket a pénz. Abból a pénzből ami a házkiadásból befolyik azt ráköltik a ház állagmegóvására(télen fűtés stb.) 2,5-en komplett házat napi 6 ezerért béreltünk. Mi nem a szállás szolgáltatásaiért megyünk egy helyre Mi a szállást arra használjuk, hogy aludjunk, sz.rjunk, fürödjünk. reggel elmegyünk este visszamegyünk. ugyanennyi időt eltölthettem volna 150 ezer ft-ért is harkányba, kb. ugyanerre használtam volna az épületet akkor meg minek majd ha véletlenül megvénülök akkor elmegyek welneszelni hotelba, ahonnan a lábam ki se kell tenni az épületből csak áztatni a valagamat. Most ezeknélkül teljesen jól meg vagyok inkább látni szeretnék.

Na az utolsó képen a nagyhegyi kilátóból, az kapja meg a lyukas piros pont második felét aki megmondja, hogy a háttérben a sümegi vár felett mi az az ótvaros építmény ami ott tornyosul a messzeségbe
Volt ahol leszedtem a szekrény ajtaját és azt tettem a matrac alá
Vagy ha volt hely inkább a földre tettem a matracot
De néhol van jó ágy pl Debrecen casablanca
az még a másfél perces csatákat is nyekergés nélkül bírta
Bár a wifi meg elég gyenge, de nem lehet minden tökéletes
Volt olyan év hogy kedvezmény is volt mert annyiszor voltunk ott
Mindenhol fos agyak vannak, a meses nyugaton is.
Ha lenne nevjegyem leadnam az osszes panzioban meg apartmanban innentol cala gononéig mindenhova hogy vegyenek mar matracot tolem.
Nagy ritkán ki lehet fogni, kilences felett már találtam jókat, néha olyan dolgokkal húzzák le ami engem kevésbé érint de aki gyerekkel megy nyaralni az zokon vette. A gyerekek már nagyobbacskák nálunk, velük nem szokott gond lenni.
Sokfelé jártunk már, 9.5 alatt kb sosem választottunk, de még ezekben is többnyire fos ágyak voltak
Mondjuk a kényszer biztos nagy ur, de a 8.5 alattiakat már többnyire meg de nézem.
Ez tetszik, hogy még meg is ideologizálod a kőkorszakiságod.
Én drukkolok neked, hogy még sokáig megtehesd.
(De ha nem számít a kinézet, akkor a hasitasi helyett hordjál inkább ratyitáskát.)
A diktáló kicsillagozta a buzit
A szandál maga gáz Azt csak b**** kisgyerekek és informatikusok veszik fel
Pár éve tapolcán hédereltünk 2 napot de a fürdöbe be se mentünk
Libegő megvolt de én annyira féltem benne mint még sosem
Kérdezgettem itt az embert biztos kibír-e azt mondta 1100 kilóval van tesztelve
De én akkor is féltem
hasi tasi jó dolog, elfér benne minden szeméyles holmim kulcsostól pénztárcástól ájkoszostól, aprópénzestől mindensetől 1 helyen. Melegítő jó dolog pamut és kényelmes viselet.. maroktelefonról meg ne is beszéljünk mert ez még 1 kezes használatos és telefon nem ibm. Szerencsére most még megtehetem, hogy kényelmesen éljek és magamnak feleljek meg ne másoknak. Pont leszarom mások mit gondolnak, ha zoknit húzok a szandálhoz IS
Ahh, csak akkor lattak volna a fizimiskáját is, nem csak hallanak a nyekegést.
Aze a susogos/hasitasis kepek nekem is beégnek.
Pedig edzett vagyok.
asszem 13 éve eladtam ezt Volt belőlük néhány meg még most is van
Az lehet mert az 5-ik szállás felhívás után nem nézhettem ki túl jól az idegtől
hát de Tapolcán, hogy a barlangfürdőbe be tudjak menni 2-őnek kellett kijönni a vízből előtte. Én marha váltottam a bobra egy 5 körös jegyet csak 2őt csúsztunk le mert 1,5 óra volt a 2 csúszás akkor volt a tömeg. lilafüreden csónakra 2 órát vártunk, a libegőnél 2,5-öt. Az anna barlangba az utolsó nap utolsó matinéjára tudtunk jegyet váltani vasárnapra ha délben akartunk ebédelni jobb volt ha 10-kor sorban álltunk valamelyik étterem előtt úgy, hogy ne te mond meg mennyien voltak miskolc és környékén augusztus 20 és 23 között. A munkásszállóról raktam képeket. ha a te gyomrodnak kényes az a te dolgod. Tiszta volt igényes volt és volt minden amire nekünk az esti alváshoz szükségünk volt
Dohánybolt az épületben, hamburgerező az épületben ide bármikor IS eljönnék, ha Miskolc környékén volna dolgom
Máshol is .Az aug 20-i hétvégén Zakopane fullon megtelt. Mi egy hónappal előbb foglaltunk, de voltak olyan ismerősök, akik úgy jöttek, h majd intéznek ott helyben szállást, hát nem jött össze, visszamentek a tótokhoz, ott hédereltek vhol.
Na látom mégiscsak magaddal dicsekszel, de kibaszott sötöt fejed van alig lehet felismerni
Nem önerős. Céges....
Pipi baszki ez a te hiace autod
Mondjuk van még más igénytelen is az országban, de hogy te ezt is megtalálod és még le is fényképezed
hát ott a borsodchemesek alukálnak gondolom. Aztán mit fizet a cég mit nem én azt nem tudom, mindenesetre a napi 10-ből elég érvágás a szállásra 4 ha önerős
Lehet igy is az volt csak a gond hogy kiirta a hivószámot meg mellé hogy potenciális csalás
zempléme amikor voltunk júliusban ott találkoztunk egy kisgyerekes fiatal párral, ők nyomták jól.
Furgon hátuljába laktak. Kajálni meg lidl, penni market ilyesmi. Épp a füzéri várra mentünk fel ott találkoztunk velük. Mondta a srác az a pénz amit a kaján meg a szálláson megspórol inkább belépőkre meg egyéb szórakozásra, kirándulásra költik. Mondjuk ezt a feleségemmel sajnos nem lehetne megtenni, az nyavíkolna rögtön
Én simán benne lennék. Amikor volt sok időm még régebben horgászni Voltak olyan nyarak,hogy többet aludtam az autómban mint az ágyamban
A tobbiek is nevettek volna ha videohívást inteznel.

Baszki, miskolcot és környékét sose lepik meg ennyire
Az igényesség meg nem a munkásszállo szinonimája