Melegítő jó dolog pamut és kényelmes viselet.. maroktelefonról meg ne is beszéljünk mert ez még 1 kezes használatos és telefon nem ibm. Szerencsére most még megtehetem, hogy kényelmesen éljek és magamnak feleljek meg ne másoknak. Pont leszarom mások mit gondolnak, ha zoknit húzok a szandálhoz IS
Tapolcán, hogy a barlangfürdőbe be tudjak menni 2-őnek kellett kijönni a vízből előtte. Én marha váltottam a bobra egy 5 körös jegyet csak 2őt csúsztunk le mert 1,5 óra volt a 2 csúszás akkor volt a tömeg. lilafüreden csónakra 2 órát vártunk, a libegőnél 2,5-öt.
Az anna barlangba az utolsó nap utolsó matinéjára tudtunk jegyet váltani vasárnapra
ha délben akartunk ebédelni jobb volt ha 10-kor sorban álltunk valamelyik étterem előtt
úgy, hogy ne te mond meg mennyien voltak miskolc és környékén augusztus 20 és 23 között. A munkásszállóról raktam képeket. ha a te gyomrodnak kényes az a te dolgod. Tiszta volt igényes volt és volt minden amire nekünk az esti alváshoz szükségünk volt
Mondjuk ezt a feleségemmel sajnos nem lehetne megtenni, az nyavíkolna rögtön
Voltak olyan nyarak,hogy többet aludtam az autómban mint az ágyamban
október 23 hétvége,
Kérdem miért ilyen olcsó?
Na az utolsó képen a nagyhegyi kilátóból, az kapja meg a lyukas piros pont második felét aki megmondja, hogy a háttérben a sümegi vár felett mi az az ótvaros építmény ami ott tornyosul a messzeségbe