Ilyen ez az ár érték arány a 200 ezer ft érő autóba is ugyanannyiba kerül az alkatrész javítás mint a 2 millióséba. Vagy elengeded az autót, vagy ráköltöd a 2 kilót. + azt a 20-at amit holnap kifizetsz Nem tudom lesz e olyan műhely ahol szívesen veszik,hogy eltéblábalgatsz amíg felállítják a diagnózist. Egyrészt álltalában azzal kezdődik,hogy megy a polcra,majd amikor és akinek ideje lesz rá bevizsgálja Addig a többivel kell foglalkozni amiért már tuti fizetnek
pedig hidd el, hogy vagyunk már annyira felnőttek,hogy nem hiszünk a mesékbe
Nekem volt dízel autóm néhány, volt amelyiknek még a hátsó lökhárítójáról is lehetett törölni a kormot, csak nem gondolod,hogy elhisszük ,hogy a tiédből meg a fagyit is el lehetne nyalni
teflon gyűrű nincs? nem lehet venni? csak veszik ők is valahonnan
50 pénzért meg csak csinálnak szerszámot amivel szét tudod szedni
nekem a verseny légfegyvernél ugyanez a móka volt a teflon szelep alátét 10 forint a szelepház meg 25
nem volt kis munka de találtam aki csinált szelep alátétet
Az öreg (2006) swiftünk-é 230000-nél sem sokkal szürkébb......amit nem is kedvelek mert a feketét jobban szeretem ezért vettem magamnak tavaly dieselt mert már untam, hogy egyik autóm sem füstöl.
Nem az a bajom, hogy mikor készül el hanem, hogy mindig csak is kizárólag full felújítást csinálnának mást nem pedig csak azt amit kell, itt is elmondta a faszi, hogy 3-nak résolaj túltengés egynek meg a kúpja is szar (az okozhatta a gondot amiről a régi motor tönkrement), de nem hajlandó csak a teflongyűrűt cserélni hisz az 20 rugó körül lenne darabja hanem csak fullba 55-ért ami persze nem igaz hisz tuti nem cseréli le a kúpot hanem csak a teflont, de attól még felszámolja.....én is megenném simán ma is ezt ha a régi adagolós nem okított volna ki ebből, igazság szerint az öreg autó jó állapotban nem ér annyit mint amennyit a 4 injektorért kérni akar a jóember (amiből amúgy csak 1-et újítana fel igazán a többi kamu lenne).
persze hogy csalós volt hiszen lehetetlent kívántak
mert vagy nincs füst vagy van lóerő
az 45lovas exc is mire jó lesz a füstje lefojtják 15 lóra, a normákat teljesíti boldog mindenki
adják is vele a sok szart, amit ha beépít az ember lesz egy használhatatlan motorja, így semmi nincs benne ami miatt csak egy kicsit is környezetkímélőbb lenne
Félreértesz: pl. a Renault nem bukott meg a dízelmotorjaival (lehet hogy nem a világ legmegbízhatóbb, de talán a legkevésbé szennyező dízelmotort gyártották), de mégis úgy döntöttek, hogy a személyautókból kivezetik a dízelmotort, mert az idéntől életbe lépő szabályozásnak már ők sem tudnának megfelelni. Vagy csak elfogadhatatlan költségek mellett - a dízel fogyaszáselőnye elveszett volna a sokkal drágább eladási áron - magyarul nem lehetne eladni.
Nekem volt dízel autóm néhány, volt amelyiknek még a hátsó lökhárítójáról is lehetett törölni a kormot,
50 pénzért meg csak csinálnak szerszámot amivel szét tudod szedni
nekem a verseny légfegyvernél ugyanez a móka volt a teflon szelep alátét 10 forint a szelepház meg 25
nem volt kis munka de találtam aki csinált szelep alátétet
Tessék itt a kipufi:
mert vagy nincs füst vagy van lóerő
az 45lovas exc is mire jó lesz a füstje lefojtják 15 lóra, a normákat teljesíti boldog mindenki
adják is vele a sok szart, amit ha beépít az ember lesz egy használhatatlan motorja, így semmi nincs benne ami miatt csak egy kicsit is környezetkímélőbb lenne