Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyen ez az ár érték arány a 200 ezer ft érő autóba is ugyanannyiba kerül az alkatrész javítás mint a 2 millióséba. Vagy elengeded az autót, vagy ráköltöd a 2 kilót. + azt a 20-at amit holnap kifizetsz Nem tudom lesz e olyan műhely ahol szívesen veszik,hogy eltéblábalgatsz amíg felállítják a diagnózist. Egyrészt álltalában azzal kezdődik,hogy megy a polcra,majd amikor és akinek ideje lesz rá bevizsgálja Addig a többivel kell foglalkozni amiért már tuti fizetnek
Írd be a gugliba, hogy "nem retkes kipufogó", és a képtalálatokat nézd!
pedig hidd el, hogy vagyunk már annyira felnőttek,hogy nem hiszünk a mesékbe
Nekem volt dízel autóm néhány, volt amelyiknek még a hátsó lökhárítójáról is lehetett törölni a kormot, csak nem gondolod,hogy elhisszük ,hogy a tiédből meg a fagyit is el lehetne nyalni
ez nem is Fidesz színű
Nem ríjok, sőt! Hamarosan elkezdek spórolni az alufelnikre.
teflon gyűrű nincs? nem lehet venni? csak veszik ők is valahonnan
50 pénzért meg csak csinálnak szerszámot amivel szét tudod szedni
nekem a verseny légfegyvernél ugyanez a móka volt a teflon szelep alátét 10 forint a szelepház meg 25
nem volt kis munka de találtam aki csinált szelep alátétet
Akkor ne ríjjá minden napra van 7650 Ft-od éhen nem veszel még cigit is tudsz tölteni
Az öreg (2006) swiftünk-é 230000-nél sem sokkal szürkébb......amit nem is kedvelek mert a feketét jobban szeretem ezért vettem magamnak tavaly dieselt mert már untam, hogy egyik autóm sem füstöl.
Mer' az a menő.

Tessék itt a kipufi:
miért pont fekete?
Bogyó, Kéri, Pipi - Apátok Hitetlen Faxát!
Nem az a bajom, hogy mikor készül el hanem, hogy mindig csak is kizárólag full felújítást csinálnának mást nem pedig csak azt amit kell, itt is elmondta a faszi, hogy 3-nak résolaj túltengés egynek meg a kúpja is szar (az okozhatta a gondot amiről a régi motor tönkrement), de nem hajlandó csak a teflongyűrűt cserélni hisz az 20 rugó körül lenne darabja hanem csak fullba 55-ért ami persze nem igaz hisz tuti nem cseréli le a kúpot hanem csak a teflont, de attól még felszámolja.....én is megenném simán ma is ezt ha a régi adagolós nem okított volna ki ebből, igazság szerint az öreg autó jó állapotban nem ér annyit mint amennyit a 4 injektorért kérni akar a jóember (amiből amúgy csak 1-et újítana fel igazán a többi kamu lenne).
Vettem az ősszel, pont annyiért! Igaz, csak gumikat, és átszereltettem a felnire, nincs másik garnitúrám.
Azért nem a Suzuki Swiftet írtam, mert azt már nemigen kapod meg 5 millió alatt....
abból pont tudnál venni egy téli kerékgarnitúrát
Nem, nem az említett verda már 2-ből megáll és kényelmesebb, gyorsabb, meg csak mindenben jobb, mint egy román mocsok.
Miért, szerinted ez honnan van?
Kár volt álló nap suvickolni ezért a fényképért a google képekbe találtál volna nó perc alatt amire ráfoghadtad volna, hgoy a tiéd
Augusztusra mire megkaphatnád az oltás addigra a cigi úgy is elvisz Szerintem lassan kezd el meghirdetni ne a család baxakodjon az eladással később
persze hogy csalós volt hiszen lehetetlent kívántak
mert vagy nincs füst vagy van lóerő
az 45lovas exc is mire jó lesz a füstje lefojtják 15 lóra, a normákat teljesíti boldog mindenki
adják is vele a sok szart, amit ha beépít az ember lesz egy használhatatlan motorja, így semmi nincs benne ami miatt csak egy kicsit is környezetkímélőbb lenne
már a színe miatt is alapos indok lenne
Félreértesz: pl. a Renault nem bukott meg a dízelmotorjaival (lehet hogy nem a világ legmegbízhatóbb, de talán a legkevésbé szennyező dízelmotort gyártották), de mégis úgy döntöttek, hogy a személyautókból kivezetik a dízelmotort, mert az idéntől életbe lépő szabályozásnak már ők sem tudnának megfelelni. Vagy csak elfogadhatatlan költségek mellett - a dízel fogyaszáselőnye elveszett volna a sokkal drágább eladási áron - magyarul nem lehetne eladni.
mennyiért adtak volna hozzá bontóból egy komplett váltót?