Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan ilyen csempét raktam fel bátyáméknak májusban!Praktikeres kézi csempevágóval vágtam.
Ilyennel:
https://www.praktiker.hu/szers...
Kimértem, és egy egyenes léc mellett karcoltam vele.
Nekem katasztrófa állapotban volt a ház (átlag kádárkocka) amit most újíttattunk fel a falak girbe-gurbák, plafon megereszkedve, a festés mindenhol porlott meg sok helyen levert vakolat és ilyesmik, a festő végig hálózta az egészet 3X glettelve (45 zsák glett fogyott el valóságban is), összes sarok sarkosítva, mennyezet felhúzva valamilyen módon (nem gipszkarton, olcsóbban), a fele egy színre festve a másik sima fehér penészgátló adalékokkal, 3 új ajtó és a gázcsövek (konvektoros) mázolása, ezért fizettem anyaggal együtt 820-at amiből 280-at mondott anyagra..........és a végén elkérte az adatainkat mert számlát is adott. ........tehát 540 volt a munkadíj erre a nem kis melóra (majdnem 4 hét volt szombatokkal két embernek) kb. 90nm-re mert egy külön bejáratú helységet nem festettünk (padlásfeljáró), amikor mondta az elején sokallottam, mikor láttam mennyit melóztak vele keveselltem.
Tudom bár semmi közöm az asztalos szakmához csak belelátok és azt látom hogy aki jó konyhabútort akar az felejtse el az olcsót. Nem sokkal drágàbban, sokkal jobbat lehet venni. Vasaltok, anyagminőség és pontosságot tekintve. Itt leadod a méretet, mm-eket hibáznak hiába a drága lapszabász, cnc. Élzárások sem a legszebbek általában.
Kimegy külföldre , mint a többi.
Talán csak nem!
Bogyo buzi?
A fizetését te adod neki ugyanúgy csak nem kell dógoznia érte.
Win-Win.
nem tudom mit lop éppen de a kerítésünket tuti nem, meg az hulladék műanyag mert én ténylegesen védem a környezetem
Na, még eggyel kevesebb: lebontja ez a rendszer saját magát.

https://index.hu/kulfold/2021/...
azt kérdeztem vágott-e ilyen 10 ezres fossal valaki csempét
nem 15mm vastag gres lapot csak hoki csempét ilyen végkiárusításos izét:
https://www.praktiker.hu/padlo...
Mert most kolbászból van a kerítésetek, mi? A Viktor most lopja éppen:
...amúgy most ingerült vagyok, mert egy kiba frekvencia váltót nem tudok megjavítani órák óta baxtatom
asszony basztat minden nap, addig nem tudom húzni
ha ezek a buzik hatalomra kerülnek éhenhalunk, nem konyhát építünk
Bogyó tőlem semmit.
Tucc te ha akarsz!
Bírd ki valahogy 2022-ig. Akkor a Bogyóék mindenkitől elveszik a pénzét és alapjövedelemből kifizeted a konyhafelújítást
Karctűt felejtsd el, 30 éve nem vágnak úgy... a mai lapokat nem is lehet. Vídia kerék kell.
Amúgy már többedik alkalom, hogy szopatod itt a népet, a "milyen ezt-azt vegyek" című kérdésekkel, aztán kiderül, hogy 3 db lapból kéne levágni 5 centit...
Szted mit lehet ilyen esetben tanácsolni? Az olcsó fossal egyet se tudsz normálisan vágni, kidobott pénz, a drágát meg nem veszed meg úgyse. Én mondjuk levágnám egy 2000 Ft-os gyémánt koronggal, flex-el, a vágás úgyis szélre esik, ott meg van rajta takaró vagy ki van fugázva a falhoz.
Amelyiket csúnyán vágja, azt meg lehet vágni az olcsó csempevágóval.
A kerámiát üvegvágóval is lehet törni szépen, csak a zománcot kell megkarcolni.
szegély? milyen szegély?
Olyan drága bútort nem árul Zoli
Az könnyen meglehet.
Én csak a saját konyhabútoromon lévőt ismerem, az meg szar...kb. ahogy Zoli is mondta...bár az elbírt engem, csak tologatni nem érdemes.
A vágást a szegély úgyis eltakarja..... flex...
Szögvas mellett, az lassabban kopik, mert nagyobb a felülete.
van 3 sarok ide kell bevágni 3x3x2csempét
a csempe 20 centi széles, de 5-6mm vastag, próbáltam a karctű megoldást de nem lett szép a törés
Persze,szerinte én nem tudok írni F2 meg nem tud értelmezni.Igaz hogy mi ketten megértettük egymást,de szerinte akkor is mi vagyunk a hülyék mert ő nem fogta fel a hülye fejével.