Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

városban igen, itt a pusztában meg nemigen
kíváncsi leszek mit csinál ez a sok építőipari szagember ha kilyukad a csok lufi
lesz kesergés hogy régen minden jobb volt, aztán lesz majd festő is meg burkoló is napi 15 ért
Ezt pofázom.
Csempevágót bérelni kell... vagy flex, vagy olyan amit Bogyó linkelt. A tárcsás vágással az a baj, hogy porol, és zajos. Viszont a karossal meg nem tudsz alakot vágni, csak egyenest.
Ami vágót veszel 10 körül, az tényleg csak a vékony csempét vágja, max. 20 centisig, a nagyobbakat-vastagabbakat nem, mert egy nyegle fos. Jó vágó 80-100, az a grest is viszi, nyilván nem veszed meg... BÉRELNI
Értelmezés? Odáig el se jut... már az olvasásnál elakad a projekt
Bérelj, sok helyen lehet.
apósnak volt de el lett kótyavetyélve
ha 30 ért vennék akkor is olcsóbb mintha egy mester jönne megcsinálni a csempézést
lassan a kurvák olcsóbbak lesznek mint a mesteremberek
túlfugázod azt nem láccik
átmész a szomszéda oszt kölcsönkérsz 1 órára
az legalább faszán törik Berendelnél belőle egy zsákkal azt adnád 10-es áron úgy is megvennék. Vinnék mint a cukrot
Azt igyekszem elkerülni.
Több-kevesebb sikerrel.
Általában átpasszolom a tehertaxisoknak.
De láttam. Görbe, egyenetlen és cakkos szélű a végeredmény. Azóta magam rakom a csempét is, pedig nagyon rühellem csinálni. (Igaz, festeni még jobban utálok - arra is egy "profi" festő szoktatott rá - jó drágán, de legalább szarul festett ki nálunk 20 évvel ezelőtt. Szarul én is meg tudom csinálni, negyedáron.)
Egen,viszont a csórónak eccerűbb nemet mondani.
Szerintem pont ugyanannyi hülye van a fillérbaszók meg a gazdagok között A gazdag viszont jobb, mert ha közben kitalál valamit, simán fizet. Kivéve amikor nem
Na de az olcsóból tízszer annyit kell felcipelni a harmadik emeletre mint a drágából - ugyanannyi haszonért.
Jó nekik,direkt nem tartok csak basic olcsó konyhát.
Kurvanagy meló megharcolni a milliós cuccok vevőivel.
Te Bogyó, nem láttad még hogyan vágja egy szakember a csempéz ? ilyenre nincs szüksége. Egy jó vágó, sarokcsiszolo megfelelő csiszolófejjel és kész.
flex csúnyán vág
25k-ért van rendes színes-szagos Einhell elektromos csempevágó: https://pepita.hu/csempevago-g...
Hát ez ragasztva van, 3furatba, baromi nagy felfekvő felülettel.
4 facsavar tartja,nem lábbal születik a szekrény.
Ezek simán elbírnak, masszív lábak. Nobilia. Nyugodtan lehet tologatni a szekrényeket, néha le kell törni de az nehéz feladat, vésővel meg kalapàccsal szoktam leütni.
Ha nem, hát nem. Akkor vegyen rendes csempevágót.
Szerinte Te nem tudod ezek milyen lábak
Ha a vonalzót is ki akarod nyírni.
Két asztalos szorítóval leszorított, jó kemény fémvonalzó mellett flexelni?